Jeg er så jævla kul at jeg skriver om skole og jobb

Det er ikke nødvendig vis så lett å få tid til masse blogg i en hektisk verdag, selvom man skulle ønske det. Idag har vært sånn sykt stresse dag. Den starta med å forsove seg noe sykt, så da var det å hive på seg noe random pusse tenna og løpe til bussen som jeg takk og lov kom helt samtidig med.

Skolen var skikkelig stress med å få gjort ferdig trykk på osv sånn at det er tørt og jeg slipper å bruke en hel dag på å vente. Som om det var så jævlig interesant. Men jeg tror det kan bli ganske søt. Det som er så irriterende med prosjektene på skolen er bare det at vi gjør så mye unødvendig med x ant prøve lapper osv før vi får satt i gang. Så arbeid som er fort gjort tar jo en evighet. Også skal jo alt nøøøøøye dokumenteres. Så ja mye jobb ut av lite. Er ikke det, det skolen handler om ? 

i hverfall førte jo dette til at jeg ble igjen ekstra på skolen og fikk stress hos farmor. Fordi min søte kjære farmor lager alltid middag til meg før jeg skal på jobb! Også var man endelig hjemme etter jobb ! Og fy fader det er stress med prøve og lite fridager. Gleder meg bare til jeg får motorsykkel og kan reise jeg ^^, Som tidligere vist så er det forresten denne veska jeg skal lage ! Så nå blir man forhåpentligvis ferdig til neste gang, så man rekker og lage et passende antrekk, sminke osv. og noen fine bilder med produkte til forsside på den skriftlige delen osv. Egentlig litt gøy oppgave ! ^^, 

Så legger man ut litt bidler og jeg lover, sånn som ting gjøres på skolen blir overdrevent mye. tegne 6 skisser (minimum og da tre i farger). Prøve trykking. Prøve sying (på lapp for 10000 gang i år). Klippe ut formene i stoff. Skjære ut ornamentet som vaska er basert på (altså en tidliger oppgave) så må alt festes med små nåler, trykkes. Sys sammen. og inneimellom her må man hele tia vente på læreren. Syns det er litt undøvendig... Men ja da kan dere jo kanskje få litt bilder fra skoledagen min da, så får dere et sånn lite intrykk av hverdagen min for tia, siden jeg har blitt så geek <3

Engasjement og ettervekst <3

Men ja jeg får kose meg videre med pugging, eller nei vent det orker man ikke nå... 

 

- xoxo 

Én kommentar

Ida Fosse Fardal

23.11.2011 kl.23:05

skole er så jævlig bra, eller ikke... Til fredag har jeg to mattelekser, rle lekse, samfunnsfag, utdanningsvalg, naturfag ,og øving til stor norsk prøve.

Eller fuck, naturfagen og RLE'en var jo til i morgen. shiiiit.

Stiligt prosjekt !

Skriv en ny kommentar