Svartenke, edderkopp bærenett.

Heeey, missed me ? Vell ja jeg får bare beklage at bloggen har vært dritt de siste dagene. Men har hatt tre dager med så og si nesten ikke noe søvn, skole, jobb og enda mer lekser og innelveringer. Så ja det rett og slett det livet mitt har gått med på. Selv om jeg ikke kunne vært på en linje som hadde passa bedre for meg, og det er et veldig ålreit jobbmiljø så, blir i hverfall jeg ganske sliten av det når jeg ikke får noe søvn siden lillebror skal ha det gøy med film midt på natta... 

Har lagd en sminke look til neglene jeg la ut (har brukt den på tidligere bilder også) Men tenkte jeg skulle vise dere hvordan da også har jeg kombinert det på en litt anderledes måte. Bare at øynene mine var ganske håvene idag, de blir det i de periodene jeg ikke sover.. Så da gad jeg ikke styre med noe sminke og har sett ut som en bombs med alt for stor deili led zeppelin generser og bomsa max ut. Men ja da til poenget, jeg tror jeg skal lage en sånn step by step hvordan lage denne jule looken da, noen som er interiserte ? 

Jeg ble ferdig med veksa mi på skolen idag også ! Eget design og ide, var veldig gøy !! Så tror kanskje jeg skal sy en til i et annet materiale osv. Siden vi fikk jo ikke velge selv på skolen : P Men jeg likte den litt, selv om det er masse jeg ser jeg ville gjort bedre også. Men igjen så hadde vi ikke så mye tid på oss : / Men så her ble det ihvertfall !


Og jeg må bare si jeg har savna bloggen, herregud blogg adict, men jeg liker veldig godt å blogge, det sier seg jo selv fordi jeg hadde ikke giddi om jeg ikke likte det.

- xoxo 

4 kommentarer

xInaDzelaticx

30.11.2011 kl.22:04

digger deeen ^-^

Benedicte

30.11.2011 kl.22:15

Herregud fiiine vesken!

Malene Høie

30.11.2011 kl.22:19

Den var jo awesome! :D
fancyy !

Skriv en ny kommentar