Sweetchilli og hvitløks gullerøtter.

Tanken på å spise kjøtt byr meg utrolig mye imot for tia, det er liksom noens muskler. Er ikke vegetarianer for så langt kommer jeg nok ikke til å gå, eller kanskje? Sånn som det er nå, bare bestiller jeg ikke eller lager meg kjøtt selv. Og spiser ikke av det vi har hjemme heller. Men sånn som i selskaper osv spiser jeg litt. Men siden jula tror jeg faktisk jeg bare har spist kjøtt et par ganger. lol Men det var nå ikke det dette innlegget skulle handle helt om da. Ville faktisk for en gangsskyld gi et lite mat tips. 

Dette er en av mine favoritter men veldig lenge siden jeg har lagd det! veldig godt enten du ønsker det bare som en snack, som middag eller tilbehør. Utrolig enkelt. Slik gjør du:

  • Skrell og skjær gullerøtter opp i små skiver
  • Ha litt sukker i vannet og kok det
  • Hakk opp hvitløk
  • Sil ut vannet, og legg gulerøttene på et fat
  • Ha hvitløk og sweet chilli sause over. 

Så enkelt er det! Mengder bare smaker du deg frem til. La det gjerne kjøle seg ned, personlig syns jeg det smaker mye bedre kaldt for da har liksom alt fått tid til å trekke inn i gullerøttene. Honning er også veldig godt å ha oppi.


Haha det så ikke så godt ut, men jeg skulle ønske jeg kunne sende dere en smaksprøve for det er faktisk ganske godt! 
 
Ellers føler jeg meg bare utrolig heldig som har verdens beste lile rare voffe!


 

-xoxo 

 

3 kommentarer

Aya

18.01.2012 kl.21:06

Så søt vovvi du har :D <3

// Det kan jeg tenke meg at de er :) Men så er de ikke på noen måte fine, så jeg ville ikke gått med dem. Spesielt med tanke på at du kan fine andre sko som sikkert er like behagelige men mye bedre :) også har jeg hørt at uggs kan ødelegge ryggen din, men jeg vet ikke om det er sant x'D

Stine

18.01.2012 kl.21:43

Nam! :D

AnnElla ~

19.01.2012 kl.17:52

Jeg leste gjennom hele innlegget, men det eneste jeg klarte å fokusere på var at den hunden var nusselig *w*

Skriv en ny kommentar