vegetarmat

Gaaah jeg har ikke tid til å sove idag, for jeg er ikke i nærheten av ferdig med norsk oppgava... hjeeeelp!! Neida, det skal nok gå bra espresso gjør susen. 

Jeg har vært i lunde og syd idag, jeg liker di dagene. Og buss er egnetlig ikke så ille heller, i hvert fall ikke idag. Men dette får bli et kort innlegg om mat, siden jeg er sulten nå. Det er ikke alltid så lett å finne seg noe godt å spise når man ikke spiser kjøtt, herregud, det er kjøtt i alt så å si på kantiner! Uten om boller og det hadde jeg ikke lyst på. Og hjemme var det pasta og pizza, med kjøtt.. Så da lager man seg sopp, grisini, soya sjokkolademelk, kiwi og te. Nam, tror jeg har hatt litt større øyne en mage idag, men det overlever man vell. Uff jeg spiser alt for mye for tia syns jeg. Men jeg har spurt før og jeg fikks å utrolig masse gode tips og mat råd. Men er det fler som har bra tips til vegetar mat? Tas gladlig imot : D
- xoxo

12 kommentarer

Bad brains

16.02.2012 kl.18:42

Eg og er vegitarianer, og eg pleier å spise masse pasta..! Å koke pasta i sånn 10 minutt er enkelt, og det er mykje godt tilbehør til, som ost og grønsaker (: berre la fantasien sleppe til!

- Anja

Guro 三

16.02.2012 kl.18:49

Jeg misunner deg som faktisk KAN være veggis. Jeg har prøvd å være veggis, og jeg klarte det i 3 måndter - helt til jeg fant ut at jeg ikke kan holde meg unna kjøtt pågrunn av min egen form. Håret mitt faller av, jeg blir sliten og trøtt og samtidig har jeg en dårlig lever som heller ikke tåler det å ikke spise kjøtt. Jeg spiser så lite kjøtt som mulig, men jeg skulle ønske jeg kunne holde meg unna det for godt. :/ Har tenkt til å prøve meg uten kjøtt igjen snart for å sjekke om ting har endret seg, noe jeg håååper det har.

sarai94

16.02.2012 kl.19:09

spiser det ikke :P

Guro 三

16.02.2012 kl.19:36

sv: Takk ^^ Jeg likte det godt selv, men jeg har hatt det en stund nå så jeg begynte å gå lei. xD

Guro 三

16.02.2012 kl.19:44

sv: Joda, jeg har knaska masse vitaminer samtidig som jeg har prøvd å være veggis men det funker fortsatt ikke akkurat. Men nå går jeg på andre tabletter da, så jeg skal se hvordan det går neste gang :D Håper det går mye bedre, siden jeg vil være veggis.

Kpopbeast ~ Tasuke-chan

16.02.2012 kl.20:41

jeg er nok ikke en veggis, men du får stå på ! :)

Marte Isaksen

16.02.2012 kl.21:05

Synes det så riktig godt ut :)

anijanka

17.02.2012 kl.08:07

viste ikke at du var veggis:)

hm.....makaroni med eggerøre og grønnsaker med mye chilli:) eller stekt ris uten kjøtt:) eller så finnes det nam nam kjøtt ersattninger på helsekosten. Eller tunfisk, om du spiser fisk da:) havregrøt, osv vet ikke i grunn, elsker kjøtt xD

Ariel

17.02.2012 kl.09:53

Da jeg gikk på skolen "bestilte" jeg ostehorn med ost og salat i kantina. :-)

Jeg spiser mye egg og fisk for å få i meg det jeg trenger, siden jeg ikke spiser kjøtt.. Du spiser ikke fisk eller meieriprodukter eller?

Er ikke vegetarianer jeg da, men pescetarianer, hihi :)

Circle ◕‿‿◕

17.02.2012 kl.16:55

Øhm.. random spørsmål. Hvilken linje går du? c: på skolegreiene altså

✚✖ Sara Killermagic ✖✚

17.02.2012 kl.21:47

Jeg prøvde å være veggis,, men klarte det ikke e__e

lolpuz

18.02.2012 kl.17:29

Linsestuing er awesomee.

Du finner oppskrift på nett, men kan sende deg moren min sin om du har lyst til å prøve.

Vegetar nuggets og falafel er digg. (noe du sikkert har prøvd før?)

Begge deler kan du lage fra scratch, men om du er lat og ikke særlig fan av å kokkelere, som moi, så kan du kjøpe ferdiglagd.. Vet også at på diverse innvandrersjapper så kan du kjøpe falafel pulver. Haha, vet ikke helt hva det heter, men det er bare å tilsette vann og steke.

Hummus er kjempe enkelt å lage, og godt.

SÅ ble huet mitt blank.. Men er i hvertfall en hel masse å lage.

Coop, meny osv har jo som regel litt vegetarpodukter.

Skriv en ny kommentar