Litle hobbits needs their mushrooms

Begynner snart å tro at jeg er en hobbit jeg, så mye sopp jeg spiser! Synger the greendragon hver gang jeg drikker, god og rund og er forelska i Bilbo. Jaja tenkte jeg skulle komme med et lite mat tips. Muligens at jeg har kommet med det samme før, hvem trenger hukomelse? Men det blir jo aldri nok sopp for hobbiter så samma det.

 

Fylte sopp i alle slags varianter. Prøv ut forskjellige krydder, sopper, tilbehør og fyll. Utrolig godt, om du liker sopp vell og merke da. Jeg har alltid elska sopp. Så ja det her er egentlig et veldig typisk måltid for meg, raskt og enkelt, godt og akkurat så sunnt som du velger at tilbehøret og fyllet skal være! Så å si alt som er godt i pasta er god i soppen haha! Så lag favoritt pasta sausen din og fyll di med det, eller tomater, pesto, hvitløk, fetaost, osv. Google det, så får du mange idéer til hva man kan fylle sopp med.

Disse fylte jeg med følgende; soyafløte, timmian, havsalt og pepper. Tok også hjemmelaga løpstikke pesto i den ene og permesan oppå begge to.


Er det forresten noen som vill komme over på sopp? Nok en gang større øyne en mage, haha. Når skal jeg lære at en sopp er mer enn nok?! haha. 

Så ja det er vell det jeg spiser mest av spessielt etter at jeg slutta å spise kjøtt, tar 20 min maks. relativt sunnt og mettanes til 1000! Tenkte egetntlig jeg skulle legge ut litt mat oppskrifter og sånnt. Selv om jeg hater det, hater og skrive om mat, føler meg så ekkel. Så vi får se på det. Ikke er jeg flink å lage mat ofte heller. Btw drikk masse masse vann, bra for deg! 
5 kommentarer

Linus.

18.04.2012 kl.20:14

åååå. NAM!!

sopp er topp, hehe :p
//arigato :D

uhh *o* ikke bra 3':

Christine Dattebayo c:

18.04.2012 kl.22:54

Hmmm, nice! :D

// Tusen takk :D mihih, kan jo prøve (a)

Hitoro ~

19.04.2012 kl.16:59

er ikke særlig glad i sopp jeg da men , hver sin smak ^^

Ayla Magnussen

20.04.2012 kl.02:21

Æsj Maria :(((

Skriv en ny kommentar