flesk (L)

Da har jeg vært ute å jogget på fleske, slitsomt, nesten litt deilig, og much needed! Så får prøve å få en jogge tur hver dag nå. Selv om jeg ikke tror jeg får det til så mye som skjer den nermeste uka, med besøk fra over alt osv. men vi prøver på hver dag for da blir det kanskje 3/4 gagner i uka. Jau jau, yoga og badekaret er neste! Den delen jeg liker bedre. Også skal jeg prøve ut lush sin spacegirl bathbomb, vi liker lush, så det er sagt så! 

Føler meg litt sånn her fort tia, selv om jeg har gått ned 17 kg, bare jeg trenger å gå ned mer...  og det blir vanskelig i ukene fremover med alt rundt konfimasjonene. Masse matlaging osv. Men den det skal gå, håper jeg. 

 


 

Ellers skulle jeg bare ønske at jeg kunne gjennopplive Dave Lepard, min "fjortis crush". Hvorfor må han være død? Jeg som ville gifte med han og greier... Pene mannen, sånn seriøst han er perfekt! Bare se på live klippa seinere i videoen. Stilen, holdninga, håret! herregud, håret kan det bli mer perfekt? langt platinablondt sleze/glam hår! og cateyeliner <3 herregud! Han er perfekt, var perfekt. Når jeg dør skal jeg gifte meg med han.. 

 

2 kommentarer

Marte Isaksen

01.05.2012 kl.22:31

Du er så fin, Maria :)

Em sykes.

01.05.2012 kl.22:31

awwwf, dakkar :c

og foresten det bilde= story of my life. xD

Skriv en ny kommentar