Lynyrd Skynyrd

Fordi jeg er harry nok! Mangler bare cowboy hatten nå! hahha. Kjøte den faktisk på bikbok, så jeg blei forbanna. Hater at harrytass, rocka, mc stilen har blitt så jævlig inn. Husker da jeg først tok sidecut, bare gikk i sort, band t-skjorter, sort sminke, slangeskinn, skinn jakker og alt det pisse der var då sååå sykt og folk som var helt sånn "jeg ville aaaaaldri tatt sidecut" da jeg tok det tar det nå eller har hatt det. Men når bikbok og gina selger det, da er det plutselig ok? Jajaj gleder meg til det glir av moten igjen. Selv om det blir vanskligere å få tak i da. 

... Ikke det at jeg syns det er feil at folk går i det. Syns det bare er så teit å gå i en ramones t-skjorte uten å en gang vite at ramones er et band nermest. Men jeg har det litt gøy med det også! hahah "åååååh liker du og sex pistols?! Det er et av favoritt banda mine!! Hvem sang er favoritt sangen din av di? ^^,...." også blir det bare veldig ekkelt for personen som har på seg t-skjorta <3 slem much? ja, kanskje. Men når du blir red av musikken burde du ikke ha på det t-skjorta heller.. 


Gollum pose (L). Så her ble nå i hvert fall neglene på andre hånda da, ganske enkelt. Fler som hater at sminke blir øderlgagt i løpet av dagen eller?.. 


Bilde ble kanskje litt vell dårlig kvalitet og litt vell over utprøvd av picmonkey, tror jeg liker det. Men veit at jeg ønsker meg photoshop mye mer. 

Herregud!! Om jeg kommer opp i matte eksamen så kan jeg ikke på sweden rock!! Hallo droppe, Sebastian Bach, Motleycrue, Lynyrd Skynyrd, dimmu, sabbaton og mye mer for å gjøre matte. Kommer jeg opp tror jeg nesten jeg kan invitere til min egen begravelse.. Jeg kommer i hvertfall ikke til å få konsentrert meg no serlig. Kommer bare til å sitte å grine... Ikke er det bra for karakteren min heller med mindre jeg får 6 da. lite sansynlig... 

 

7 kommentarer

stinelida

11.05.2012 kl.19:00

åjj s¨fint hår du har!

Stine Silverlance

11.05.2012 kl.19:49

Jupp, hater alltid at sminka blir ødelagt etterhvert på dagen, så det er grunnen til at jeg som regel ALLTID har med meg sminkepungen min! ;)

Var det ikke sånn at det var 100% på at alle kom opp i matte da? :S

Maria Volpe

11.05.2012 kl.19:50

Stine Silverlance: jeg tror lene snakka om tentamen.... for det var ikke trekt da hun sa det til meg.. tror jeg!

Maria Volpe

11.05.2012 kl.19:52

ÅÅååå kom til å tenke på! om vi kommer opp er det ikke sikkert hele klassen kommer opp heller, men at bare noen kommer opp : D

Stine Silverlance

11.05.2012 kl.20:56

Da krysser jeg fingrene og håper ingen av oss 2 kommer opp... Det hadde vært katastrofe fra min side D;

vaniljeogpepper

11.05.2012 kl.22:23

Hihi:))) gøy,hva er favorittlåta di fra Lyneyd Skynyrd daah??

Maria Volpe

11.05.2012 kl.23:09

vaniljeogpepper: Troooor det må være bang bang X), selv om sweet home alabama er ultimate sommer følelsen også da men!

Skriv en ny kommentar