Eargasm

JEG HAR ROTA BORT TEGNINGA MI AV MARTIN SWEET!!! Åhhh blir sprø av all den ryddinga her i huset.. også har jeg rota bort end el andre tegninger ogsånn som er dødskjipt siden jeg skulle egentlig levert di inn. Ooops må nok tegne dem på nytt... Jajaj satte sammen en liten playlist i hvert fall! 
Og pus har ikke kommet hjem igjen enda, veit hun liker å være ute når det er mildt. Men jeg begynner å bli bekymra. Så når det er seint på kvelden og hun enda ikke er inne, blir jeg bekymret! Også får jeg ikke sove uten henne. 

Noen som har noen bra band, sanger, etc. å anbefale meg forresten? Er alltid på utkikk etter no bra. Så det er alltid bare å skrike ut når som helst på bloggen om dere har noe å anbefale! 

7 kommentarer

vaniljeogpepper

11.05.2012 kl.23:36

La ut en god gruppe i går kveld-må høres på om du ikke har allerede...

Er det rart når pusen ikke kommer inn om kvelden sa du ?? Da kan du tenke deg hvordan det er for oss mødre som venter på at kidsa skal komme seg hjem og i seng;)))

(ok jeg kunne ikke la denne gyllne sjansen som omvendt psykologi gå i fra meg :)

Maria Volpe

11.05.2012 kl.23:45

vaniljeogpepper: Joaaa, men jeg er jo hjemme i kveld (A).

vaniljeogpepper

11.05.2012 kl.23:50

Hihi)) pleier du ikke være det ellers...eller er du fortsatt 'uglesett'??

Maria Volpe

12.05.2012 kl.00:11

vaniljeogpepper: Trøtt etter en lang uke og har utrolig mye å ta igjen. spesielt etter at tegningene som skulle leveres inn forsvant. + noen prøver osv. x) er forsåvidt også stucket med stefaren min mens di andre er i Paris... så jeg prøver å ligge litt lavt en stund nå i hvert fall ^^,

vaniljeogpepper

12.05.2012 kl.08:37

Ja jeg så du skrev det ang tegningene..det er jo dritkjipt:\ men jeg er sikker på di finner en løsning!!Er de andre i Paris,mens du er hjemme??Var det straffen din å måtte være hjemme??

Men ja du gjør nok klokt i å holde deg innenfor grenser sånn sett;))Du tjener på det i lengden.

Håper du får en fin lørdag:)

Maria Volpe

12.05.2012 kl.09:23

vaniljeogpepper: hæ nei? mamma er imot straff, men jeg kunne ikke pga. skolen. :/

vaniljeogpepper

12.05.2012 kl.09:26

Å nei,det var da godt at du ikke ble straffet slik-det hadde vært trist:\ Men så har dem sikkert noe fint med seg hjem til deg tenker jeg:)))

Skriv en ny kommentar