Don't worry be happy

Dagen som starta så bra da gitt... Ting snur fort! fikk akkurat beskjed om at farfar var lagt inn på sykehus, så har vært en tur å besøkt han. Mens jeg rett før fikk beskjed om at tekstil linja jeg skulle gå har blitt nedlagt. Så hvis ikke kommunen kjøper plass til meg i et annet fylke blir det da å gå første året om igjen. Noe jeg har lite lyst til siden jeg uansett skal gå andre året tekstil, men om jeg først må gå det omigjen vurderer jeg t.i.p., media, eller studie spess med forgivining.

 

Det eneste som er så utrolig dumt er at besluttningen ble tatt 9. mai, jeg fikk ikke beskjed før nå og besluttningen min må være tatt innen tirsdag.. Så det kan godt henne jeg prøver å finne et eller annet utplasering som kan gidde å ha meg i et år så jeg har noe å gjøre om det her ikke ordner deg.. Men det gjør det sikkert. Tror i hvert fall det når det er sol og jeg høerer på bob marley! Egentlig er det ikke min type musikk i det hele tatt, jeg liker best metal, punk osv. Men jeg blir så veit ikke jeg "don't worry, be happy!" Ja det var nok Bob Marley for idag. Nå trenger jeg Uriah heep tror jeg, eller pantera.. 

Tror jeg skal gjøre sånn som jeg vanlig vis gjør når jeg trenger å smile, lager en liste over alt som er bra eller alt som jeg liker, kanskje jeg til og med deler den med dere! 

5 kommentarer

vaniljeogpepper

12.05.2012 kl.20:05

Yeay,Bob Marley er digg musikk!! Håper det går greit med han nå da,koslig at du besøkte han..:)

Men helledude,skal ikke folk bli sjikkelig informert da,så det går ann å få gjort tingene på en orntlig måte??Jeg føler med deg her altså....meeeeen det kommer til å ordne seg dette oxo,for det er jo en meningen her og..:)

Maria Volpe

12.05.2012 kl.20:07

vaniljeogpepper: De ble nedlagt 9. mai, brevet kom i posten idag. og vi må ha bestemt oss innen tirsdag.. Men det er tekstil jeg har lyst til så vi finner vell en løsning : P

vaniljeogpepper

12.05.2012 kl.20:14

Ja dette er virkelig det mer idiotiske jeg har hørt om herregud at det er mulig for noen idioter!!!!..Dere finner helt sikkert en løsning:))

Linus.

12.05.2012 kl.20:28

Så teit... Men ordner seg nok alltids likevel :)

Susanne E. AYAY

12.05.2012 kl.22:50

Ayay, hørtes ikke gøy ut. Lykke til, håper det ordner seg! ((:

Skriv en ny kommentar