Eller å bare være fri.

Jeg er rastløs men sliten. Jeg er så utrolig sliten av skolen og så utrolig rastløs av å ikke komme meg videre. Jeg hater samfunnet vi har bygd opp egentlig. Jeg hater at jeg må gjøre så mye unødvendig og utmattende før jeg kan begynne på det som fører meg i den retningen jeg vill. Jeg hater at samfunnet spiser opp tiden min. Jeg hater at vi har et samfunn hvor vi må sitte så utrolig mye stille enten det er på skole, på jobb, med lekser eller klistra fast forran en jævla skjerm. Jeg hater alle reglene i samfunnet, alle pliktene, kravene og forventingene. Jeg skulle ikke ønske jeg var 21. Men hadde lov til alt det som en på 21 har lov til, men samtidig å være fri. Det jeg egentlig er aller mest lei av er løgnen om at vi er så frie. 
Jeg skulle ønske samfunnet vårt var bygd opp sånn at det var rom for å gjøre tabber, både di store og di småe. Jeg skulle ønske at samfunnet hadde plass til rastløse idioter som meg. Jeg skulle ønske samfunnet vårt var litt mindre stramt. Hvor hver enkelt person kunne utfolde seg til å være seg selv, både med sine fordeler og ulemper. Jeg skulle ønske at vi ble bedømt på personlig egenskaper og evner, ikke et papir hvor hva du gjorde for flere år skal avgjøre om du er god nok idag. Et samfunn hvor du kan bruke den lille tiden din på det som faktisk betyr noe. Egentlig ønsker jeg meg bare et samfunn hvor vi er frie. Eller å bare være fri. 

 

5 kommentarer

May-Teresa

20.05.2012 kl.21:35

vakkert.

Arevya

20.05.2012 kl.21:40

Denne tiden, samt tiden helt på slutten av sommerferien, er ekkel :S

purpleghost

21.05.2012 kl.00:08

Kunne ikke sagt det bedre selv!

...-☆fullstendigkaos☆-...

21.05.2012 kl.01:09

Det å lese dette innlegget er som å lese mine egne tanker om disse temaene.

Ja, det er ufattelig mye unødvendig vi må gjennom før vi skal ditt og datt. Det er foreksempel så utrolig mye skolefag og timer jeg har hatt på skolen som jeg faktisk godt kunne brukt på noe helt annet. Nynorsk for å nevne noe.

Skole er bare ett av flere monstre som jeg føler har spist av tiden min, for å bruke dine geniale ord. Jeg kjenner meg igjen i din rastløshet (og frustrasjon?).

Er også enig i deg angående det FRIE samfunn!

Jeg personlig ønsker om et totaltfritt samfunn uten religion, rasisme, hat... Ja, det skal selvfølgelig være regler også, slike selvfølgelige regler som at man ikke skal drepe, stjele, voldta og sprenge hytta til naboen, men slikt er jo en selvfølge...

Stor klem fra meg!

Cathrine Flåtten

21.05.2012 kl.12:43

sv: hiih tusen takk, er veldig fornøyd med den :-D

Skriv en ny kommentar