Thinspo

Sir. Ian McKellen har bursdag i dag, grattulerer med dagen favoritt trollmannen min <3 Som den geeken jeg er måtte jeg bare si det.

 


Også har jeg hatt på meg disse skoene som jeg har fiksa litt på, pain. Kjenner festene til spiksa og har gnagsår nå... Men jeg liker di fordeom. 

Har vært å trena idag også, på pro gym med Stine og Sebastian. Temperaturen er akuratt helt passe syns jeg for jeg fryser ikke lengre! Og det er faktisk deilig å gå i sorte bukser enda, på tross av at gradestokken viste 30C i skyggen. For et år siden hadde jeg død, skjønner ingen ting. Men det er greit siden beina enda ikke er klare for å gå i shorts. Vill ha thigh gap! Sånne kommer jeg nok aldri til å få og må bare innse det, men lov å drømme! 

Og ehm ja beste thinspoen ever! Do it for the skin thight dress er det eneste jeg har tenkt på i hele dag, mens jeg har pesa rundt på di derre tortur apparatene! Var der faktisk i 2 timer, føltes ikke så lenge ut. Men tror jeg må få skaffa noe musikk å ha på øra fo rjeg blir sprø av listepop. Sorry folk men må si jeg syns Niki Minaj suger, (eller hva nå enn hu med den svære rævva heter). 

Jeg skal sy meg et par helt tettsittende kjoler nå, bare sånn at når jeg selv har sydd dem selv skal di i hvert fall bli bra på! hahah vurderer å ut å jogge nå også, har faktisk lyst men har ikke musikk.. Og jeg skal trene i morgen også tenkte jeg. 

Vill jeg ha pen kropp så jeg kan gå på stranda uten å være ukonfertabel. 
5 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

25.05.2012 kl.20:10

Jeg også vil ha en flott sommerkropp uten å være ukomfortabel.

EMILIELAR☆

25.05.2012 kl.20:14

Åh.. skulle ønske jeg hadde sånn kropp

Mai

26.05.2012 kl.00:05

De beina er jo ikke beina til en som trener, de er beina til en som mest sansynligvis har spiseforstyrrelser! Du ser det jo på armene også, det er jo ikke pent, det er bare å være syk, og se syk ut!...-.-

Ayla Magnussen

26.05.2012 kl.00:47

Vet du hva? Du er mer enn fin nok slik du er ♥ Ikke for stor og ikke for tynn, i min smak i det minste! Og de skoene er supersøte sdhaolsdnbdsa og verdt noen gnagsår! Love u ♥

Jeanett

26.05.2012 kl.23:46

Søt katt ( :

Skriv en ny kommentar