Schwarzkopf

Det svir som et helvete i hodebunden, jeg tror jeg kommer til å få sår i hodebunden igjen. Jeg var dum nok til i et øyeblikk å glemme meg å kjøpe blekemiddel fra schwarzkopf, jeg tenkte ikke over at di dyre tester. Så på en liten måte føler jeg at jeg fortjener at det gjør så vondt nå. For det gjør drit vondt, og det var scwarzkopf jeg brukte for noen år siden da det gikk så gerent også, masse sår og au. Tror ikke jeg kommer til å sitte tiden ut, også håper jeg det gule forsvinner så jeg kan fortsette med hennes bleikinga for det tar etterveksten og di dyretester ikke.

 
Det at det som er godkjent på markede gjør så forbanna vondt gjør meg kvalm. Tenk så vondt di stakkars dyrene, for det greiene di har gjort med dem er ikke til å sammenlikne med det di serverer oss kunder. Så nei, aldri mer Schwarzkof. 

Og vell en kan ikke styre unna alt dyretesta når selv bind, tamponger og tankrem er testa på dyr. Men har man et alternativ syns jeg man kan velge noe annet! Jaja PAIN. nok sagt.. 

8 kommentarer

Arevya

27.05.2012 kl.19:55

Sår :O Fy nei da må du bare holde deg vekke :S Kjempefarlig om det er sånn du reagerer :S

mathilde

27.05.2012 kl.20:57

det er jo nesten ingen hårfarge som ikke er testet på dyr, sånn bortsett fra H&M sin, og den suger... vet ikke helt hva jeg burde bruke, jeg

aeternum

27.05.2012 kl.22:17

fortsett å bruk HM sine blekemiddler, ikke bare koster de somregel 100 kroner mindre enn andre, men fungerer mye bedre , men husk og kjøp den som er beregnet på å stripe da,for er mer oppi den og den er bedre :)

Eller så er det bare mitt hår som blir lyst med en gang med den fra h&m og ... med andre bare kanskje blir mørkebrunt etter en bleking( når en har sort fra før )

Maria Volpe

27.05.2012 kl.22:47

aeternum: Pleier å bruke HM og være veldig fornøyd, ville bare se om den andre fikk ut det gule, noe den ikke gjorde! med tanke på at broren min kikka på meg å sa jeg hadde fått pastagult hår... Men skal kjøpe den for striper på HM neste gang da! takk for tipset ^^,

Hummingbird

28.05.2012 kl.01:49

uhm. schwarzkopf tester på dyr, og det har de gjort i alle år.

her er lister over merker som er testet på dyr

http://dyrevern.no/kampanjer/dyretesting/testet_pa_dyr

og her er de som ikke er testet på dyr

http://dyrevern.no/kampanjer/dyretesting/ikke_testet_pa_dyr

Maria Volpe

28.05.2012 kl.11:23

Hummingbird: det var jo det jeg skreiv at di gjorde og da.. om du leser innlegget. Er veldig sterkt imot dyrtesting og derfor unngår jeg dyretesta produkter så mye som jeg bare kan. Pleier alltid å kjøpe blekemiddel fra HM nettopp fordi di ikke tester på dyr, men tenkte meg ikke om da jeg kjøpte fra schwarzkopf denne gangen og det kommer ikke til å skje igjen. Har vært mye innom dyrevern.no og sjekka tidligere, for dyretesting er virkelig ikke forsvarlig!

Hummingbird

29.05.2012 kl.07:19

ah, beklager! jeg misforstod sikkert, eller leste ikke skikkelig.. det var sent på natt :p men jeg liker holdningen din til dyretesting!

Maria Volpe

29.05.2012 kl.08:01

Hummingbird: hahah ikke no problem : P skjer fort, leser ofte feil sjæl liksom. Du å har veldig bra holdninger som jeg er veldig enig i : )

Skriv en ny kommentar