INGRID BLOGGER

SAP BITCHES. Altså, gjesteinnlegg. Jeg heter Ingrid, dere kjenner meg sikkert fra fantastiske innlegg om horesko, lungekreft og blod på dørkarmen? Hvis ikke, synd for deg, for da har du gått klipp av livsviktige ting.

Jeg er altså da denne berømte Ingrid. Går vg1. design i porsgrunn og alt sånt uinterresant piss. Tenkte jeg skulle skrive her noen ganger, når jeg vil og har tid. JEG FIKK LOV ALTSÅ. Vi gjør ikke ulovlige ting.

Men jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om, så HER er spotify spillelista mi, det er beste måten å bli kjent med meg, tror jeg.
Når jeg nevner bli kjent med, så kom jeg på hvordan meg og Maria ble kjent. En ganske awesome og random historie. Altså, jeg skulle bytte skole til den som Maria tilfeldigvis gikk på, men jeg tenkte "NY SKOLE, NYE MULIGHETER" så jeg prøvde å kle meg så normalt som mulig. Farga håret brunt och greier liksom. Ille når jeg tenker på det. Men jeg begynte altså på skolen midt i skoleåret, og siden jeg er sosialt tilbakestående, stod jeg egentil bare midt i skolegården sammen med noen random jenter fra klassen som jeg ikke likte. Og, vel, skal ikke lyve, Maria så JÆVLIG sær og awesome ut. Hadde knall rosa hår og hello kitty krone på seg, og ellers helt sorte klær. Nok en gang, sosialt tilbakestående, så jeg turte ikke snakke med henne. Men når første skoledag var ferdig, gikk jeg bort til bussen, og kunne ikke unngå å se at Maria gikk samme vei. Vi skulle til sentrum begge to, tydeligvis. Jeg turte ikke snakke med henne selv om hun stod rett ved siden av meg, men flaks for meg, turte hun det. Hun har fortalt senere at selv om jeg så "normal" ut, var det ikke mulig at jeg egentlig var det. Lolwut.jpeg. Så hun snakket da litt med meg om musikk och slikt, i tillegg stod det MCR♥ på hånda mi (My Chemical Romance for de evneveike personene som ikke vet hva det er) og hun bare "HERREGUUUUD LIKER DU DE??" Helt i ekstase liksom. Så vi gikk på bussen sammen, og dro på kjøpesenteret. Der gikk vi rett til H&M og nesten løp inn til barneavdelinga. Der kjøpte vi like kjeder med en katt på, i tillegg til noe annet jeg ikke husker. Etter det har vi bare blitt bedre och bedre venner. Og Maria er virkelig awesome. Synd at hun måtte flytte.

Ja unnskyld for mye tekst. Nå kommer masse random bilder av ting jeg liker og bilder av meg hvis dere vil vite hvordan denne berømte Ingrid ser ut.


Frank Iero = Sex

Tom Gilmour

 

Nok bilder for i dag, antar jeg.Avslutter med random bilde av meg, siden dette er det nyeste jeg har tatt.

PEACE OUT BITCHEZZZZZ.

4 kommentarer

mathilde

05.10.2012 kl.20:56

åååh du er peeen

Maria Volpe

06.10.2012 kl.09:19

Awwwf jaa <3 herregud kommer aldri til å glemme første gang vi møttes hahaah :D

Hope Wilson

06.10.2012 kl.09:37

Ok, serr Frank Iero er virkelig sex!

Kpopbeast ~ Tasuke-chan

07.10.2012 kl.14:02

Så gøy :3

Skriv en ny kommentar