INGRID BLOGGER

Yo bithches. Ingrid er kul. Hun er kjempe kul hun.

Jeg har nå bestemt meg for å slutte å røyke. Hvertfall slutte å bruke penger på det. Når hele stipendet og all lønna mi forsvinner til røyk, og det orker jeg ikke lengre. I tillegg er det dårlig for deg bla bla bla bla.

 
også har jeg etter mange år venting fått extentions. Jeg elsker de. ser ikke så godt på bildet, men de går altså nesten til et sted mellom puppene og navelen. perfekt lengde. 
Jeg har egentlig ikke noe spesielt å blogge om. Charlotte kom nettopp på skolen med kaffe og røyk til meg. Digger folka her <3

Ellers skjer det ingenting. Unntatt en. Som er liksom, fantastisk. 
Uhm, jeg har vært utrolig forelska i en fyr i ca to år, men det har liksom alltid vært noe eller noen som står i veien. Men siden vi nå har begynt på samme skole igjen, jeg hadde slått opp med kjærsten og jeg var lei av å vente,  har vi på en eller annen måte blitt sammen. Endelig. Begge er sjenerte som faen og enda mer sjenerte ovenfor hverandre. MEN gaah endelig er han min. mwahahahaBWAHAHAHAHAH. nei, ikke serlig interresant. men det er ganske big deal for meg.

 

Men nå er det røykepause. snx ppl.

5 kommentarer

Silje Jensen

19.10.2012 kl.10:06

Haha, du klarer det nok!

Maria Volpe

19.10.2012 kl.14:21

Slutta og røyke, på tide med røyke pause. hahah <3 Vi er utrolig flinke sånn sett begge to! Det er forsåvidt veldig rart å kommentere innlegg på sin egen blogg men what the hell. Og dere to er suuuuper shønne sammen ! ^^,

Hitoro~

19.10.2012 kl.16:18

Awwf,~

Kan du ta bilde av hele håret :3?

//Atomicmissfit

19.10.2012 kl.16:37

Så koselig! Gratulerer! :D

Marte Isaksen

19.10.2012 kl.17:28

OI, der fint ut!! :)

Skriv en ny kommentar