Update, new in, etc.

Jeg har ikke vært så flink å oppdatere i jula, men jeg tror jeg kan si det har vært en av di beste julene. Etter at jeg flytta til Arendal tror jeg det gikk litt opp for meg hvor mye familie og nære venner betyr, jeg har alltid satt det høyt, men gikk enda mer opp for meg hvor verdifult det egentlig er. 

Nok moralpreken. Livet er fint når en kan høre på metal, gå tur i parken, drikke alt for masse caffe, smile masse, legge koselige fremtidsplaner, god mat og fint vær. 

Og jeg kjøpte roser til min søte søte mamma idag, hun er så søt når hun blir glad for noe. Videre har jeg byttet en julegave fordi den virkelig ikke passet for meg inn i masse som virkelig passet for meg. Videre hadde match tilbud, hvilket betyr at jeg har brukt opp neste mnd matbudet nok en gang. Men det var vært det. Altså dere ser bare klærna som en enste sort klatt på bildet, men den sorte kjolen er farlig fin, elsker den sorte genseren og ble over lykkelig da jeg fant sort angora genser. Jeg er med andre ord blakk, men svært lykkelig. 

 

Ok, jeg elsket dette undertøyet. Det var liksom litt perfekt da. Men pus kommer å maser om kos og legge tid, hun er litt søt når hun gjør det, natta!

Oh btw Instagram, obsessed; lavolpenero. 
Heter forsåvidt også lavolpenero på snap chat så add meg da vell!  

2 kommentarer

sarai94

29.12.2012 kl.10:42

Awww, så snill du er som gir moren din roser :D

Flott innkjøp, og undertøysettet med leopard var farlig fint ^^'

xx Siri

Sophie

29.12.2012 kl.14:31

Elsker bloggen din :)

Skriv en ny kommentar