INGRID BLOGGER
Sitter på skolen og savner Night Elfen min.Ugh livet hadde vært så mye bedre hvis det ikke hadde fantes virkeligheten. Woah det hørtes nerdy ut. Sorry mennesker. 

MARIA TA MED DEG RINGENES HERRE BØKER TIL MEG OKÅ? OKÅ. FINT DA HAR VI EN AVTALE.

Såeh har brukt alle pengene mine på Monster i dag. Angrer ikke engang.
OG JEG VIL PÅ HOVE. Så ille. Dillemma mellom Metaltown og Hove. For på Hove spiller de to beste banda noensinne ca. Crystal Castles og Asking Alexandria, som bare er de banda jeg hører mest på av ALLE. Mens på Metaltown kommer Korn som jeg har sett før, og Slipknot og Devil Wears Prada. UGH SÅ VANSKELIG.

 

Og hvis dere ikke har lagt merke til det, så unngår jeg å vise dere hårfargen min. Den ser så emo ut, at jeg bare ugh. Rødt på ene siden og sort på andre. Ser helt jævlig ut.

4 kommentarer

acristy

09.01.2013 kl.15:16

Whoooo,jeg vil også til HOVE! <3<3<3 Ikke glem Bullet For My Valentine da!! =3

*voting-for-Hove*

Maria Volpe

09.01.2013 kl.23:09

Har tatt med sillmarillion hjem til deg allerede, den er tung men tror du er nerd nok <3 kan ta med children of hurin også så skjønner du bedre hvor jeg har tattoveringene mine fra også, sånn utenom fyll da, du var jo der <3 men ja altså historien bak. Har forresten bestilt fantastiske tolkien bøker jeg ikke har lest selv en gang!! som du kan få låne etter meg, er helt i ekstase, like jeg har ønska meg disse siden jeg var liten!!! hva skulle man gjort uten nett shopping?!

Catrine aka Cakki

10.01.2013 kl.00:47

Night elf <3

jeg vil på metaltown ;)

Silje

10.01.2013 kl.22:41

Elsker bloggen din, Fortsett med dette :)

Skriv en ny kommentar