INGRID BLOGGER

Endret alle gjesteinnlegg navnene til INGRID BLOGGER, bare sånn at dere ikke forveksler meg med Maria. ER IKKE MARIA ER IKKE MARIA ER IKKE MARIA. 

MEN det jeg egentlig skulle si var at jeg fikset pikset på neglene i dag, og de ser såååå mye bedre ut i virkeligheten. Ser ut som om noen har spist Ringenes herre bøker og litt Star Trek dvder og spydd det opp og gjort det om til neglelakk. Elsker dem. Også har jeg jo filt dem til sånn jeg vil ha dem, hvilken er ca halvparten så store som når jeg fikk dem. Jeg har jo bitt negler hele livet, så å plutselig ha veldig lange negler er uvandt, derfor har jeg de såpass korte nå. SÅ GLAD I DEM DA.Fine negler, ikke oppspist og ekle som jeg pleier å ha.

Men ellers i dag har jeg sett på Silent Hill for 23847 gang, lasta ned og spilt alle Luna Game spillene. JEG UTFORDRER DEG TIL Å SPILLE GJENNOM ALLE MED LYSET AV OG LYDEN PÅ FULT. For faen jævligste man kan gjøre. her er linkene til å laste ned alle

Skal til Oslo i morgen btw, tenkte å ta noen bilder. Hvis ikke, legger jeg ut noen bilder fra Amsterdam, var der i desember og har 50000 fine bilder derfra.

2 kommentarer

Silje

14.01.2013 kl.18:37

Digger Bloggen din

Fortsett slik :)

Pia Vinningland

14.01.2013 kl.22:44

Bet selv negler en god periode, nå biter jeg uheldigvis bare når jeg er utrooolig stresset :_ styggeste uvanen som finnes..

Skriv en ny kommentar