caffe lykke

Jeg kan med glede meddele at jeg har fått nye espresso maskin og at morgenene mine herved er reddet. Med andre ord ikke mer teiping av sprekker, banning og caffe tørking på morgenen med tanbørsten i munnen. Jeg er lykkelig og kommer til å få coffein sjokk. Jeg har også overlevd enda en grusom dag med tentamen. Og idag prøvde di å fryse oss i hjel, ikke nok med at man må sistte stille, man må sitte stille å fryse på toppen av det hele! Men det gjør ikke noe for jeg har caffe <3 Chai latte til og med! 

Så jeg har lagd meg sqash pasta som jeg tror jeg skal vise dere siden, for det er både sunt, raskt og godt! Vaska har jeg gjort også, tror jeg har fått litt støv på hjernen, trodde aldri jeg skulle si det. men nå er det rent og ryddig for utenom gangen, jeg har tent lyst og begynner å bli rastløs og kjede meg. 

Bilde over er fra rett før jeg farga håret, jeg vet lat blogger, men har ikke kamera ut uka siden jeg har lånt det bort så det får holde med iphone bilder inntil videre.

Men jo, jeg har farge håret askeblondt, for å slippe ettervekst og sånn, men så savner jeg bare mer å mer å ha det pornoblondt da. Hadde det ikke vært for at håret mitt hår fått nok juling og skal spares! Kanskje jeg leker meg litt med tuppene til sommeren eller noe, di skal jo klippes vekk uansett siden di er slitte. Men det er ikke det samme, trivdes med platina blondt hår. 

Én kommentar

Ann Ella

08.08.2013 kl.13:47

Du er vakker. ^^

Skriv en ny kommentar