Antrekk

Når moren din svetter, svetter hun majones.

Syr blomster blir sprø, note to self ta med skøyter til Arendal når jeg er hjemme i helga. Måtte bare skrive det her, hvis ikke bare glemmer jeg det. Jeg leser jo faktisk min egen blogg for tiden siden jeg håper på fantastiske innlegg fra Barskingen her self.

Vurderer bare å farge håret mørkt men skal ha blondt så tror jeg lar være, men vill ikke ha rosa lilla mer. Hva syns dere jeg burde? vill ikke drepe håret hel heller. Er forresten directions farge jeg har brukt veit ikke hvordan jeg svarer på kommentarer på mobil så heh.

This is halloween

Halloween fest(er) igår, var djevel. Så Nora, Katrine og meg stelte oss hos meg og dro ut sammen. Og nå vill jeg ha en dusj, så snakker med dere siden. 

 

Antrekk

Jeg har slutta og røyke, over en uke nå! Så jeg har begynt å spise masse drit. Må skjerpe meg... lol. Men skal komme inn i treninga igjen, klarte ikke hele jogge runda mi en gang nå. Og det er ikke kult... Men når jeg slutter å røyke spiser jeg alt for masse og det hater jeg... 

Vill dere se ca hva jeg hadde på meg idag forresten? lol, ikke så velidg ordentlig bilde da. For jeg liker ikke at andre tar bilder av meg, det er skummelt og flaut og jeg føler meg uber dum da hahha. Fant forresten en leppestift jeg likte skikkelig godt, den er ifra Lancome så kommer ikke til å kjøpe den selv dessverre, så jeg stjal den ærlig og redelig av mamma. Sånn når den først er i hus er det ikke så masse å gjøre med. Men kjøper ikke ting som er testa på stakkars dyr om jeg kan unngå det. Selv om man ikke kan unngå det helt når selv tamponger er testa på dyr... webcam <3 Egentlig ganske standard meg; sort, blonder og nagler. Men pus krever sin kos nå så bloggen må bort prioriteres! 

Black 'n' Blue

Noen sa til meg at man ikke skulle gå med blått og sort sammen for lenge siden. Derfor gikk jeg i sort og blått, helt på trass igår. 
Slut

Hvorfor kan jeg ikke lære, selvtilitten min når det kommer til shorts rekker ikke lengre enn ut døra... Så ja stikker på pro gym når vi blir ferdige på skolen nå. 

 
Skjønner hvorfor alle fjortissene bøyer seg sånn fremover på alle bilder, ser jo nesten ut som om låra mine ikke er så jævla feite som di egentlig er. jau jau dagens antrekk for en gagns skyll uansett. 

Antrekk

Gaah skal ned med jobbsøknad nå, muligens at jeg kan få jobb på pizza ting også. Jaja dette er nå i hvert fall det jeg har på meg idag, føles ikke helt meg. Hadde jeg kanskje hatt en sort bukse intil. Også ble det litt for voksent tror jeg. Uvant å gå i høye heler igjen også! Ikke det at jeg ikk elsker høye heler, bare jeg ikke er like vandt til det lengre. 

Hadde egentlig et par idèer til hvordan jeg skulle sminke meg osgså, men jeg gidder ikke sminke meg nå, orker ikke. Noen dager fortjener huden å puste også. 
Lynyrd Skynyrd

Fordi jeg er harry nok! Mangler bare cowboy hatten nå! hahha. Kjøte den faktisk på bikbok, så jeg blei forbanna. Hater at harrytass, rocka, mc stilen har blitt så jævlig inn. Husker da jeg først tok sidecut, bare gikk i sort, band t-skjorter, sort sminke, slangeskinn, skinn jakker og alt det pisse der var då sååå sykt og folk som var helt sånn "jeg ville aaaaaldri tatt sidecut" da jeg tok det tar det nå eller har hatt det. Men når bikbok og gina selger det, da er det plutselig ok? Jajaj gleder meg til det glir av moten igjen. Selv om det blir vanskligere å få tak i da. 

... Ikke det at jeg syns det er feil at folk går i det. Syns det bare er så teit å gå i en ramones t-skjorte uten å en gang vite at ramones er et band nermest. Men jeg har det litt gøy med det også! hahah "åååååh liker du og sex pistols?! Det er et av favoritt banda mine!! Hvem sang er favoritt sangen din av di? ^^,...." også blir det bare veldig ekkelt for personen som har på seg t-skjorta <3 slem much? ja, kanskje. Men når du blir red av musikken burde du ikke ha på det t-skjorta heller.. 


Gollum pose (L). Så her ble nå i hvert fall neglene på andre hånda da, ganske enkelt. Fler som hater at sminke blir øderlgagt i løpet av dagen eller?.. 


Bilde ble kanskje litt vell dårlig kvalitet og litt vell over utprøvd av picmonkey, tror jeg liker det. Men veit at jeg ønsker meg photoshop mye mer. 

Herregud!! Om jeg kommer opp i matte eksamen så kan jeg ikke på sweden rock!! Hallo droppe, Sebastian Bach, Motleycrue, Lynyrd Skynyrd, dimmu, sabbaton og mye mer for å gjøre matte. Kommer jeg opp tror jeg nesten jeg kan invitere til min egen begravelse.. Jeg kommer i hvertfall ikke til å få konsentrert meg no serlig. Kommer bare til å sitte å grine... Ikke er det bra for karakteren min heller med mindre jeg får 6 da. lite sansynlig... 

 

Innocent as fuck.

Har på meg bambi genser og alt er pudder og søtt, litt u konfertabelt over søtt så spiked sko og skinnvest hjelper. Men jeg liker litt å sitte i bambi på brystet og høre Anaal Nathrakh, makes no sense... Jaja dress like a princess, listen to hevy fucking metal. eller hur hur ? 

Tok meg faktisk tid til å gjøre sminka mi ordentlig idag også, sov to timer og hadde veldig god tid på morgennen. Bare at jeg kom på at jeg skulle jo ikke på skolen idag siden di har heldagsprøve i matte oppe i Lunde, tror i hvert fall det var idag. eheh (A) Kjipt at jeg ikke har ordentlig kamera, men sminka er ca den samme som her. minus vippe eyliner tingene under. 
Burn bitch burn!

Jeg elska jakka da jeg kjøpte den, men etter å ha brukt den i en dag fant jeg ut at den var for sofistikert for meg.. Jajaj kanskje i et litt annet humør? Får være det samma uansett. for nå skal jeg drikke masse vann, få pus inn i hus, trene yoga og ta et bad. Det er så deilig!! Og jeg fyser siden jeg ikke skjønner peletsovnen, så da tar man et bad og legger seg for å få varmen!  

 


Det er mat på gulvet, jeg er så flink å vaske <3
 

Litt mer meg selv igjen

Så her så jeg ut før helgen, en del verre etter på. Så i dag blir vell å gjøre matte, siden jeg enda ikke har gjort noe av det. Jaja ord, ord og atter ord. Så får vi se om jeg faktisk klarer å gjøre litt også da. Men det var deilig å få farga håret, gå i sort og drite i alt litte grann, litt mer gamle meg igjen, så det var deilig. Å ikke hele tia jobbe, og være riktig, for det jeg ikke. 

 
Jeg var dum nok til å klippe bort fynsene i bånd da, angrer! men ble nysgjerrig på hvordan det ville se ut, så jeg klipte uten å tenke på at jeg ikke fikk di på igjen, men det er jo fint å være korttenkt da <3 

Moonshine

 

Laces and creepers

 

Ooogså låner jeg fortsatt creepersene til Ingrid, di er sååå pene! Herregud jeg elsker diiiii :-D 

Og forresten er jeg den eneste som blir ille nærvøs (faen jeg må slutte å si det, høres så dumt ut) Men sånn serr er jeg den eneste som blir ille nærvøs når dette er det du våkner opp til? du har killer headacke og husker ikke en dritt. Og ja det er ekte blod, Ingrid lekte skrekk film sjø <3 
Dagens antrekk + sminke.

Skjeldent at jeg legger ut både antrekk og sminke faktisk. Burde gjort det litt oftere.


Låna forresten bildet ifra Stine sin blogg. Sminka syns greit nok? right. Om man ikke blir alt for distrahert over hvor overaskende horete det går ann å se ut med slitt neglelakk og hello kitty flaske. 

Brukte conversa idag da ikke skoa på bilde. Måtte bare prøve å gå di ut litt. Di var liiiite bitte små, men med litt bruk blir di nok helt passe. Jeg elsker di litt. Jeg blir badass høy og det elsker jeg. Med mine 1,66 cm over bakken passer det meg helt fint.slipknot <3

- xoxo

Antrekk

Jeg skulle egentlig på motorsykkel stevne med pappa i dag også, det hadde sikkert vært veldig koselig om det ikke hadde vært for at da jeg kom ned til han hadde han dratt for fem min sia og er ganske sur på meg.  Jeg hater når ting blir sånn. Så jeg ble med mamma og øystein og så  på gulv isteden for, jeg trodde jeg skulle dø av kjedsomelighet et lite øyeblikk da alle sto å snakka om sånne avanserte ting og jeg skulle øsnke at jeg ble hjemme og trena yoga. Men det var på en måte hvert det å tiblringe litt tid med dem også. Så nå skal jeg prøve å skvise inn om ikke annet en halv time med yoga en dusj også av gårde på metalkveld. 

Dagens antrekk, skal skifte. Kan med ærlighet si at jeg er for feit til å gå i dette... No more candy for me. 

 

- xoxo 

Dagens antrekk

En sjelden sak, og i dårlig kvalitet. Men min kamera er fortsatt fucka.. Men det blir mer å mer vår nå, deilig! 

 

Hadde verden vært sånn som jeg skulle ønske hadde alt vært rosatona ^^,

- xoxo 

Surra svinestek &lt;3

hey, jeg fikk pakke i posten idag, lykke! Også var min kjære Lotte her som jeg ikke har sett på evigheter siden hun har bod i bergen. Så koselig <3. Men over til overskriften, dagens antrekk, nettingstrømper, ser ut som en surra svinestek. Hvorfor har ikke jeg slike pene model ben? uretferdig. Men jeg liker nettingstrømper litt for godt forde om. Og mine kjære sko kom i posten idag, sammen med di andre jeg la ut tidligere, og di lukter dritt. Kødder ikke en gagn må ta di ut av rommet før jeg legger meg tror jeg... Men pene er di nå om ikke annet! hohoh
- xoxox

Dagens antrekk.

Har vært en tur på down t. med Bente idag. Men vi dro fordi vi kjeda oss litt og det er så sykt mye forjævelig stygt i butikkene for tia. Så vi fant vell egentlig ut at vi ville se Mariyn Monroe filmen, men det gikk jo selvsagt ikke. Så vi dro ned igjenn til skien på cafe, også dro vi opp på klyve eller hva nå enn det heter og var litt på skolen der men jeg døde litt av kulda, så vi dro til huset til en sånn fyr. Så det har vert en ganske koselig kveld. Jeg liker å være med Bente, hun er så herlig rotten og rett ut at det føles mye bedre å være så bitch som jeg egentlig er til tider når man ikke er omringa av folk som later som om di er mor theresa.

Jeg har jo selvsagt ikke fått tatt noen bilder siden kamera er klikk og da ser jeg mitt snitt til å skylde på det. Som om jeg noen sinne ville giddi å drassa rundt på speilreflesken til vanlig liksom xD ... 

Ellers så prøvde jeg å myrde meg selv i dag. Herregud når skal jeg skjønne at er man fryse pinn går man ikke i shorts og tynne strømper i minusgradene. Og skinn jakke er for kaldt. Ooogså veit jeg det ble ganske mange bilder av meg selv og det virker sykt selvdiggersk ut. Men jeg trenger egetnlig bare hjelp til å velge hvem bilde jeg skal legge ut på lookbook. 

 
Hvem bilde? 

- xoxo  

Antrekk, Cookie monster

Jeg trenger å begynne å trene nå, nuff said. Jeg var jo så flink at jeg la ut antrekk for noen dager siden. Så jeg gjør det igjen. For det er gøy å se tilbake til på om noen år. Tror egentlig det er litt derfor jeg blogger. Har det liksom som en dagbok, også liker jeg å snakke med andre bloggere, få og gi ideer, tips og inspirasjon!

- xoxo 

Dagens antrekk

Veit dere hva? Jeg skal for en gangs skyl vise dere hva jeg har på meg. Det er skjeldent det, men til mitt forsvar er dett litt stress og ta bilder av seg selv hele tiden. Og selvsagt så måtte jeg ha på meg den nye skinn vesten min. Hahah jeg er som et lite barn når jeg finner noe jeg har lyst på. 


- xoxo

No whoman, no cry (polyvore)

Hører på bob marley og REM imens jeg setter i sammen antrekk jeg ville gått med her nede. Så nå blir det å finne seg en kokosnøtt drink også ut å shoppe litt tenker jeg! 

skriv simen

 

dgakdjfhg

 

bob marley

Summer summer

 

- xoxo 

Hva jeg har på meg idag

Jeg liker disse klærne litt egentlig, skulle bare hatt noe å brekke det opp med holdt jeg på å si.. Høres teit ut, men det her blir bare litt for ehm sossete? for meg i guess. Jeg trenger litt sånn fillete band t-skjorter og mørk sminke for å føle meg helt komfertabel, eller hjemme eller ja. skjønner hva jeg mener ? 

QDoc3Z on Make A Gif, Animated Gifs

make animated gifs like this at MakeAGif

- xoxo 

Hva jeg vill gjøre iløpet av 2012 +antrekk nyttårsaften

Ting jeg vill gjøre iløpet av 2012. Nytt år nye muligheter er det ikke det di sier? Er ikke så veldig for nyttårsforsetter gjør forandringen når du ser den trengs, hvis ikke skjer det aldri.. Sånn er det ihverfall med meg. Har tidligere hatt mål som å slutte å komme for seint på skolen, hvor jeg forsåvidt kom for seint første skoledag.. Men jeg kom jo presis hele 12 ganger det året da! Det er no det også. Også har jeg hatt mål som å slutte å skulke skolen, det halvåret hadde jeg ikke en eneste uke hvor jeg var på skolen hver dag... Så slike mål funker ikke helt for meg. Selv om jeg har forbedra/forandra meg totalt iforhold til skole etter at jeg begynnte på design! 

2012 har jo hatt den perfekte starten hittil. Så har er tinga jeg vill få gjort i løpet av 2012!: Spare ut sidecuten og få extensions, få 5 i snitt på skolen, lage mer klær, lære å male, gå ned mellom 10-15kg til, dra på sweeden rock, se black sabbath (gleder seg!!), lære å lage sko, forbedre tenge å søm ferdighetene, strikke pusegenser, lage masse sminke og negle looker, spare penger til motorsykkel og lappen, se masse bra band, få meg ny crosser eller starte å kjøre go cart, farge håret igjen (lei av blondt), finne gode band, lære å flette stråhatter, fikse på masse klær, innrede leiligheten nede, spise mindre kjøtt og lage masse god vegetar mat, lage smykker, finne den perfekte skinn jakka, få cheeks (må drøye til etter sweeden rock) ta min første tatovering, reise mer, besøke familien i Italia, lære å spille gitar, ha ringenes herre marathon igjenn og igjenn og igjenn, shote vodka hver gang di sier vodka i vodka (korpiklanii), se hardcore superstar, og masse mer ! 

Och och och jeg tror jeg kanskje glemte å legge ut bilde av hva jeg hadde på meg! Var ganske enkelt den kjolen jeg klarte å få klora tak i (som har skissebær på seg om det ikke syns) +skoa jeg la ut bilde som forsåvidt allerede har blitt ødelagt, og siden jeg ikke orker å gå i converse så går jeg barfot for tia x) - hva har du lyst til å gjøre i løpet av 2012 ?  

xoxo

Pakket og klar for reise!

Da er man pakket og klar for en laaaaaang reise til thailand. Jeg savner å være liten, tror ikke akkuratt jeg slipper unna med å leke sisten på flyet denne gangen sånn som sist gang vi reiste til Thailand. Men men jeg reiser i komfortable klær og har pakka minimalt, og da mener jeg faktisk minimalt. Tror aldri jeg har pakket så lett i hele mitt liv! Kjøper det meste når jeg kommer ned, så alt jeg har med er i den rosa bagen og da tar pc og kamera opp mesteparten av plassen. 

Også skal jeg prøve å få slengt inn et innlegg i ny og ne iløpet av ferien, men kan ikke garantere noe. Har med pcen, men vi skal reise litt rundt og har faktisk ikke bestilt noe hotell eller noen ting, blir bare å reise som man vill! Akkuratt sånn reising som jeg elsker! 

 
Når jeg så dette bildet gikk det akkuratt opp for meg hvor utrolig bleik jeg er, og jeg liker det! Dessverre blir jeg alt for fort brun, så jeg kan bare like gjerne gi opp drømmen om perfekt melehvit hud for nå tror jeg... 

 

- xoxo 

Och slik ser hun ut idag..

Siden julaftens bekledning besto av en mintgrønn kjole, leopard cardigan og neonrosa pums, når jeg skrvier det høres det egentlig ganske kult ut, men i realiteten ble det ALT for fint og voksent og sofistikert for meg. Derfor var det ganske deilig å hive på seg slike klær man egentlig fåretrekker å gå med idag! Og da mener jeg utrolig DEILIG! Eller egentlig så liker jeg enda bedre å gå i fillete oppklipte band t-skjorter. Det høres kanskje litt sært ut når mamma hele tia prøver å prakke på meg kashmir gensere og sosseklær, men det føles bare veldig feil ut.. Derfor var det deilig å ha på seg noe som er mer seg selv idag ^^, 

Og jeg må snart trene etter jula! Uff herregud fy meg har spist aaaalt for mye godteri i jula føler jeg.. Så blir vell et eller annet teit nyttårsforsett om spise sunt og trene etter thailand!Seee på pene øredobbene jeg fikk til jul <3 Jeg er forelska i di ^^, Skulle ønske jeg så like bra ut som på to fast for love coveret i den teite posen, men det gjør man altså ikke. Ser  bare veldig dum ut, men sånn er det når man er for lat til å ta mer enn to bilder x) 

- xoxo 

50 årsdag i kveld da

Ehm jah, da er man igjennom et prøve helvete når det kommer til klær. 50 års dag, og familie. Trenger jeg si mer? Passer seg ikke helt å gå sånn som jeg fåretrekker heller uten en drøss med klager så ehm jah, først så prøvde jeg et skjørt jeg har hatt liggende. Men det er litt forstort i livet så det bare glir rundt også var det ikke no fint på, tror egentlig ikke jeg noen gang elska det da jeg kjøpte det heller, med tanke på at det aldri har vært brukt. Også har jeg nesten ikke klær for tia syns jeg. Alt er bare blitt så giga stort. Så ehm jah. jeg trenger masse nye klær ^^, hadde jeg bare ikke mista den jævla sykkelen hadde jeg hatt 4 500 kr ekstra og kjøpe for. Men men sånn er livet. 

I hverfall falt ikke valget da på skjørte, jeg skifta bytta bare ut skjørtet med en sort olabuks og heiv over en sort cardigan, tenkte litt sminke og good to go. Men nå ringe jo da selvsagt farmor og ba meg om å kle meg passende for anledningen. Så da veit jeg ikke om det er godt nok. Men nagle beltet mitt er jo pent da, og det må til får å gjøre det litt meg. Blir teit og kle meg ut som noen annen fordi det er bursdag liksom. Så ja jeg tror det bare blir sånn også hiver jeg på noen perler og kanskje noen stiletter og pen sminke, det får holde !

men jeg har utsatt matta i hele dag, så får prøve og jobbe litt før jeg drar nå :p i hverfall om ikke annet i en liten halv time. Det burde jeg klare ! Kjenner jeg blir infisert av fml syndromet her jeg sitter. 


Jeg orker ikke ordne strl på bildene idag. Noen som har noe forslag om hva jeg kan ha på meg? kanskje ikke så lett når dere ikke akuratt kan se inn i garderoben min .. 

- xoxo 

 

Im so happy, cause today i found my friends. They`re in my head.

Jeg tror jeg har gjort noe som grenser mot selvpining. Fordi jeg har nemmelig vært så utrolig smart at jeg fant ut at idag, går man uten bukser. Fordi det så bedre ut, og det er vell mye viktigere enn noe annet... Au jeg brant meg på tunga, te`n min var vist veldig varm, fuck. Og det regna vist så ballerina sko var vist ikke så smart.. Men det var overraskende varmt ute ! Så det liker man at det snart er desember og enda ikke snø : ) Og dette inn legget hadde ikke noen samenhegn fordi jeg skreiv litt før jeg dro på morgenen og litt nå som jeg akkuratt kom på skolen... Men ja, jeg fant igjen min gamle aerosmith topp, så da blei valget lett når det kom til hva jeg skulle ha på meg ! 

- xoxo

 

Stresse innlegg

Nååå må jeg virkelig løpe. for å rekke busseeen  :D eg gledar meg. Elin og Stine heiv seg på i siste liten så det blir koselig, var skikkelig styr for å få tak i biletter !!! Men jeg finner ikke skinn jakka mi. Så hade bja ! Tar ikke med kamera men kanskje stine gjør så da kan jeg nok tyve noen bilder av henne :P 


Bare drar i klærna jeg hadde på meg idag også kjøper jeg sikkert en pen t-skjorte elns på konserten ^^, 

- xoxo 

Dølløløl

Huff, huff det begynner å bli kaldt ute, så da har man finni frem strikke genserne ! Frysepinner (griser) trenger det. 
Ja jeg veit gult bilde, men seriøst, dårligtid. Ikke akkuratt første prioritet i hverdagen. 

- xoxo 

Back in black

Jeg føler egentlig ikke for å gå i annet enn sort for tia, varfall ikke idag. Og jeg gleder meg til in flames, så jeg har på meg in flames toppen min idag ^^, - xoxo

Hva jeg har på meg idaaag

Siden mine pene leopard støvler døde nå R.I.P. hadde jeg på meg mine nesten like mye elskede zebra støvler idag, siden det var litt sånn dårlig vær. Og nå er jeg endelig hjemme igjen fra jobb deilig ! Så nå stikker jeg over til øvregt også skal meg og joachim spise pizza sånn at jeg kan bli enda feitere ^^, 

- xoxo 

i swear that i don't have a gun.

!NB: dette innlegget ble ikke lagt ut sånn som det skulle, altså igår. men det kommer nå i hverfall : P 

Jeg legger aldri ut hva jeg har på meg jeg, sløv. Men jah dette har jeg på meg idag da. Men hejdå så lenge tenker det er på tide og ut å fange seg litt mat og kansje shoppe litt. 

 


- xoxo 

Granny !

omg, så skikkelig granny ut mangla bare de gigantiske bestemor brillene mine, men fant de ikke *sukk sukk*- xoxo 

 

I´ll wear black until i find something darker.

Jeg er aaaaltfor glad i sort, spider man  og ramones, er ikke det verste jeg kunne vært glad i for å være helt erlig ^^, 

- xoxo 

17 mai antrekk

hey hey, okie så tar bare 17 mai antrekk med i denne posten, men kansje jeg skriver enda ett om selve dagen bitte litte senere. låver ikke men kansje, kansje :-P Så hva hadde jeg på meg daaae, Kjole; vintage nattkjole fra italia, Sko; dr martens men bytta til converse etterhvert. perle smykke og div armbånd som jeg alltid har på meg. Jeg hadde også på meg bunaden da jeg var hos farmor, men skifta etterhvert fordi den er litt slitsom å gå med syns jeg, mener er uber glad for den anyways C:
- Maria Ducati

Og hva har hun på seg idag'a ?
- Maria Ducati

Gårsdagens antrekk

Hei, har hatt problemer med nettet siden vi  har bytta ett eller annet avansert data greier som jeg ikke skjønner så har ikke fått posta noen innlegg før nå, men her er varfall hva jeg hadde på meg igår. Men må jobbe videre med satans skole fucking shiten, ehm jaaah jeg snakker veldig fint når jeg er sur. fuck heller.Noe mer possitivt ! Jeg vill på metaltown ! Det er så sick mange bra band som skal spille, sånn som f.eks Volbeat

 

- Maria Ducati

Hva jeg har på meg idag ^^,

ehm, ja sorry. Antrekket var egentlig ifra igår men smarte meg glemte å trykke på "Lagre + publiser"Kind of liker den sminka, den er så enkel, rask og klassisk på en gang. Nesten ingenting slår en cateye liner i mine øyne. Den er lissom ikke for mye eller for lite. og du kan alltids overdrive den noe skikkeig <3
- Maria Ducati