Blogg

Flytter

Flytter bloggen, om dere vill følge meg videre kan dere følge meg på min nye blogg, volpe.blogg.no legg meg gjerne til som venn! Designet er ikke helt ferdig, men det kommer! Også lover jeg å komme sterkere tilbake på den nye bloggen enn det jeg har vært den siste tiden på denne : ) 

Jeg har laget egen kategori for Ingrid så hun må bare få det nye passordet mitt om hun fortsatt vill blogge litt med meg.

Innan jag fyller 30.

Har fått gjort masse di siste dagene, blogging har bare ikke vært en del av masse. Skal få ordna med nytt kamera bateri tror jeg. Er så lei av å blogg dårlig, det man gjør det gjør man fult og helt ikke delvis og halveis. Også savner jeg å blogge ordentlig. Sitter her med ansiktsmaske, skal lage meg en stor deilig kopp latte og stelle meg. Tror ikveld kan bli en gøy kveld! Kos dere i kveld.  
Luftballongen var ute og fløy idag, elsker luftballonger. På tross av høydeskrekken min er det noe jeg alltid har hat lyst til. Den er på min lille liste over ting jeg vill gjør før jeg fyller 30. Drømmer og ønsker endrer seg alltid og er alltid så lett å utsette til det ikke lengre er en drøm. Så jeg kom til å tenke på at jeg vill lage en liste med ting jeg vill gjøre før jeg fyller 30 istenden for disse 1000 ting jeg vill gjøre før jeg drø som aldri kommer til å skje. Tror ikke den inneholder noen store sjokkers men here it goes: 

  • Fly i luftballong
  • Studere ved det norske instituttet i Roma. 
  • Wacken
  • Ta engineur utdannelse 
  • Kjøpe et par sorte Christian Louboutin 
  • Sette istand Ducati Darmah'n til pappa og selvfølgelig kjøre den
  • Reise til Cuba 
  • Nattbade
  • Se Alice Cooper live
  • Dra på mange motorsykkel langturer 

Sånn nå vill jeg vite hva dere har lyst å gjøre! : )

Matte date

Caffe og matte date med Kine på lindvedske i dag. Vi ente opp med å plutselig sitte der i 5 timer, men det var virkelig fem fine timer!

Jeg er kanskje lit mye på lindvedske når jeg ikke trenger å bestille en gang, den doble moccaen bare står der og smiler pent til meg.

Lady and tramp

Vært handy, klatra på bordet og hengt opp blomster lyslenker. Søtere i virkeligheten siden da ser det mer ut som lysende blomster. Men heh, mobil kamera kvalitet <3

Nå vill jeg bare ha en ruteduk og noen roser på bordet. Litt god mat og kaizers orcestra så blir det så koselig så! Gleder meg til å få kamera igjen og er så drit skole lei.

Også vill jeg ha langt blondt hår igjen

medicate me on moon and lavender

Hater at jeg ikke får sove, har det sånn spessielt på høsten og vinteren. Sov ikke natta som var, er ikke trøtt nå og skal stå opp om ca 5 1/2 time. Kommer jeg til å ligge å regne på det når jeg legger meg? ja. Kommer jeg til å være trøtt imorgen? ja. Kommer jeg tli å bli sint siden jeg får blå ringer under øynene? ja. Klarer jeg å sove? nei... Jaja får stelle meg, også må jeg ordne med lavendel, det hjelper faktisk litt. Så lei av å ikke få sove, det er slitsomt å være nattedyr i dette samfunnet. Får ikke lyst til å legge meg heller, er så kjedelig å være trøtt men ikke klare å sovene. Bare ligge å kikke opp i taket og tenke på di blåe ringene under øynene og hvor puffy di blir om det går for mange døgn med dårlig søvn. 

Stelle meg, god natt. Litt lengre sånn her igjen nå så blir jeg zombie blogger og kommer bare til å skrive om hjerner. 

Caffe abstinenster

Lei av å være syk, vill bli frisk, trene og begynne på året. Eller bare være syk hjemme. Det var veldig kjedelig det også i mer enn et par timer, men det gjorde ikke noe for jeg hadde pus og war in the north. Det er koselig. 


Jeg veit barskheten min kjenner ingen grenser når jeg gamer i blomstrete pysj bukse, men sånn går det når man ikke eier en joggebukse. Heldigvis har jeg peis og stor strikkegenser som storesøssa mi har laget til meg. Jeg drikker masse te, altså masse te. Imorgen kan jeg drikke caffe, det er det verste med denne dietten, jeg kan ikke starte dagen med en latte, drikke 3 latter for mye i løpet av dagen og så en til kvelds så mammaen min kan bli irritert på meg. Espresso kokoer'n min har tatt koken (like if you get it). Så jeg ser dessverre ikke noe annet alternativ en å skrape sammen alle myntene mine og dra på lindvedske, det beste med hele Arendal, men det er ikk før imorgen. Gleder meg. Caffe Caffe Caffe <3Nå blir det å kave seg til byen syk og fæle å skaffe seg litt mat, har lyst på dadler selv om mammaen min var snill å sendte med meg masse grønnsaker. 

fuck fuck fuck.

Syk. Har ikke noe sted å bo om en liten stund, er ikke en dritt som ligger ute, alt er drit dyrt. Må bo et halvt år til i Arendal. Og jeg fant akkuratt ut at når mamma har vært snill å lagd risotto uten kjøtt til meg har hun hatt fuckings kjøtt kraft i den uten å si noe. Veit ikke om jeg skal skrike eller grine, men tror jeg skal gå en tur med jævla høy musikk før det rabler for meg her, selv om legen har nekta meg å gå ut. Noen som liksom har noen gode tips for hva man kan gjøre når det blir for mye? Kan liksom ikke trøste shoppe heller med 400 kr på konto som skal holde frem til 15. januar. Kjøleskapet er jo tross alt hel fuckings tomt når jeg kommer tilbake til Arendal imorgen. Til leiligheten min som forsåvidt huseier hadde vært inni uten verken grunnlag eller å si ifra. Men hun hadde vist vaksa rundt i mine ting. Må helt ærlig si at jeg syns det er litt krenkende ovenfor privatlivet mitt å bare gjøre. Og det sier sitt når man leser alt jeg akkurat la ut her. 

Men hey jeg har blitt så jævlig feit nå føler jeg, at jeg spiser slanke suppe og den smaker dritt, men er effektiv og i det minste uten kjøttkraft i..syk syk syk

Drikker for mange kopper grønn te og fortsetter å bestille fine ting. Koser masse med pus og bisjaa. Jeg er ikke vant til å være syk og ligge i ro. Det er så kjedelig, klarer det ikke, klatrer snart opp etter tapeten.. Burde sy ferdig et skjørt, men jeg har ikke tålmodighet. Burde skrive jobb søknad også, gjør heller det. Så jeg har brukt over 600kr på bøker også kommer moms også da heh, men til mitt forsvar er det tolkien bøker jeg ikke får tak i her i Norge uten å bestille dem fra en bokhandel til en formue.. Og jeg hadde lyst på dem, det er ren lykke på papir, nerder blir glad av sånnt.

Men jeg fikk lyst til å tegne nå, må gå. Endelig fikk jeg lyst til noe jeg kan mens jeg er syk, må ikke la den muligheten gå fra meg. I hele dag har jeg hatt lyst til alt fra joggetur, til å kjøre motorsykkel, råne, hoppe i fallskjerm (på tross av høydeskrekk), kjøre karuseller og pusse motorsykkel. Ingen av delene har vært så veldig mulig atm. Kanskje jeg stikker bort til pappa og spørr om å pusse litt på darmah'n hun savner meg, og gleder seg til at jeg kan kjøre henne. Hun blir helt forsømt for tiden og har blitt det alt for lenge, en ducati skal ikke bli det.  Stakkars sexy damen. 

Men jah, noen som har noe forslag til hva (helst hvem) jeg kan tegne? Har ikke bestemt meg helt enda. 

Bestilt

Jeg har bestilt fantastiske ting, det er ikke så mye men fortsatt fantastisk. Det er enda masse mer fantastikse ting jeg har lyst til å bestille, men jeg lot vær så jeg har vært flink. Nå må jeg bare bruke litt mindre penger på caffe så blir jeg kjempe flink med økonomien igjen. Noe som minte meg på at jeg må skrive jobbsøknad. Har muligens fått mekka sommerjobb, men skal jo ikke selge skinnet før bjørnen er skutt! Så kryss klørne for meg. Ville elsket å ha den sommerjobben! 

Men sjekk er ikke disse fantastiske!? Trengte liksom å bruke pengene mine på noe litt unødvendig gøy når jeg hele tiden bruker dem på mat, strøm, gass, leiligheter, legebesøk og kjedelige ting. 

influensa is tha shit

Jada pangstart på 2013, influensa. Men det er egentlig litt deilig, eller influensa er ikke deilig, ikke litt en gang. Men det er deilig å kunne være hjemme en liten stund til. Voksenlivet suger forresten, vill bli barn igjen. Er ikke gøy å bruke lommepengesine på legebesøk og medisiner.

Skal spare ut min naturlige hårfarge igjen, vill ta en del tid, men savner di gamle blonde lokkene. Hva tror dere? Også ja jeg lover (muligens) å komme sterkere tilbake etterhvert med bloggen, men akkurat nå skal jeg lage meg en kopp til med grønn te og synes synd på halsen min, den er håven og det ser ut som om jeg har dobbelt hake, selv om jeg ikke har mandler en gang, flott... 

hei på deg 2013

Det er egentlig litt deilig å være ferdig med 2012, det har vært et år med så alt for mange utfordriner, frorandringer og skuffelser. Ganske mange nedturer og som har krevd mye viljestyrke. Det vill si 1. halvår var fint, andre har vært et helvete. Men nå er det et nytt år, det blir varmere, enklere og jeg har kun et halvt år igjen i Arendal, la oss håpe dette blir bra. Krysser i hvert fall fingrene for at 2013 blir et fint år for både meg selv og alle dere andre!


Bildet har egentlig ingen sammenehng med teksten, jeg bare liker det. 

Med hvert år som kommer følger det nye forandringer og ting en ønsker å gjøre, lære eller forbedre seg på. Dette året vill jeg smile masse, le til jeg griner, være med familie og venner, lage god mat, kose masse med dyra mine. Drikke masse caffe, dra på mange konserter og festivaler, trene, spise sunt, fortsett å nesten ikke røyke, få lappen, skaffe meg jobb, crosser, bil og være mye på vannet til sommern. Jeg vill bli brun igjen, få en fin kropp og kunne gå på stranda, bade masse, tattovere og gjøre mange dume ting med fine folk som jeg kan le av i etter tid. Jeg gleder meg til året, jeg gleder meg til å flytte hjem igjen og jeg gleder meg til alle overaskelsene som kommer!

Sånn nå skal jeg lese horsokopet mitt, på AtrologyZone som alltid, Susan Miller er fantastisk.

Hva tror dere om året som kommer og hva vill dere gjøre?  

Godt nyttår!!

Godt nyttår håper dere koste dere!

Update, new in, etc.

Jeg har ikke vært så flink å oppdatere i jula, men jeg tror jeg kan si det har vært en av di beste julene. Etter at jeg flytta til Arendal tror jeg det gikk litt opp for meg hvor mye familie og nære venner betyr, jeg har alltid satt det høyt, men gikk enda mer opp for meg hvor verdifult det egentlig er. 

Nok moralpreken. Livet er fint når en kan høre på metal, gå tur i parken, drikke alt for masse caffe, smile masse, legge koselige fremtidsplaner, god mat og fint vær. 

Og jeg kjøpte roser til min søte søte mamma idag, hun er så søt når hun blir glad for noe. Videre har jeg byttet en julegave fordi den virkelig ikke passet for meg inn i masse som virkelig passet for meg. Videre hadde match tilbud, hvilket betyr at jeg har brukt opp neste mnd matbudet nok en gang. Men det var vært det. Altså dere ser bare klærna som en enste sort klatt på bildet, men den sorte kjolen er farlig fin, elsker den sorte genseren og ble over lykkelig da jeg fant sort angora genser. Jeg er med andre ord blakk, men svært lykkelig. 

 

Ok, jeg elsket dette undertøyet. Det var liksom litt perfekt da. Men pus kommer å maser om kos og legge tid, hun er litt søt når hun gjør det, natta!

Oh btw Instagram, obsessed; lavolpenero. 
Heter forsåvidt også lavolpenero på snap chat så add meg da vell!  

God Jul

Julaften var fiiiin, veldig fin. Håper alle dere hadde det like fint som vi hadde det. Savna familien hjemme i Puozzoli masse, men utenom det helt perfekt. 
Har dessverre ikke noe bilde av meg selv i glamorøs kjole og stilletter, sånn som mange legger ut. Jeg gikk gledd i sort på kvelden og trives fint med det. Hadde beige genser på formiddagen, det for holde. Ha en fin 1. juledag i hvert fall! Stikker på joggetur i snøen, på min gamle løype. Føler meg stuffed og flink. 

Grandma got ran over by a raindear

Ok, jeg veit at sangen kanskje er litt makaber, men den har liksom blitt litt sånn juletradision. Herregud jeg elsker den, elsker Steaphen Pearsey, elsker Ratt

Fine fine dager, familien er samlet i revehiet. Prøver å ta overdose på dyr men god caffe, pynte juletre, tenne lys, kose med dyrene og spiser deilig mat. Og det blir et herlig kaos imorgen hvor jeg må ut på i siste liten julegave shopping. Ooops. 

Storesøssa er hjemme og fant ut at små søstre også skulle pyntes på lik linje med juletreet. 

Tullis med søteste Malin og Ingrid. Og jeg fikk pene gaver <3
Og jeg elsker at vi ikke bare lager ribbe i jula, for det her er nam og sunt. 

 

Hjem til jul

På vei hjem til jul, kos! Blir caffe, familie venner og Hobbitten, jul, nyttårsfeiring, hele pakka. Noe som gleder små hobbitter. Og jeg har faktisk overlevd et halvt år i Arendal nå! Stolt For det har kosta meg mye.

Kos dere i jula folks!

Frokost, lunsj og redesign

Lage ordentlig frokost og lunsj er så tidkrevende men virkelig verdt det! Men må komme ordentlig i trenings rutiner igjen nå! Holder ikke med bare et godt kosthold, men må gå er på skolen så sykt masse som må gjøres

Dagens frokost; omelett, og en smoothie jeg ikke orka så den får bli til etter treninga idag, over vurderer stadig frokost hjertet og dagens lunsj i matboksen. Men tilbake til oppgaven redesign gruppe oppgave denne kjolen skal nå bli fest kjole

QQQQQQQQQQQQQQQQQ

Mamma og stefaren min kjørt kom fra Skien og ordna varme for meg igår, så snillt. Har aldri fryst så jævelig som det jeg gjorde den natta. 7 grader er sykt kaldt i min verden, i min verden er det faktisk en arktisk temperatur. Så det var veldig godt å få varme igjen. Har også vært helt på randen til å flytte hjem eller til Oslo da jeg uansett må finne et nytt sted å bo. Men  det skjer kun om jeg kan fullføre skoleåret der, no way at jeg waster dette halvåret såååå mye som jeg har ofra og jobba for det. 
 Ellers leiter jeg etter leilighet i Arendal, har funnet en sentral en som jeg har kjempe lyst på! Så kryss fingrene for at jeg finner noen å bo med eller at Kristina kan flytte inn med meg! Tror faktisk jeg kunne like meg i Arendal om jeg bodde litt mer sentralt. Noen som vill bo med meg? haha. 

Kaos

Livet mitt er kaos for tiden, og jeg har ikke varme, sånn serr syv grader i leiligheten uten mulighet for å varme det opp da jeg kom klissvåt og sliten hjem igår kveld. Trodde jeg skulle dø.. Det var fælt. Utenom det må jeg finne ut hvor jeg bor og hvilken skole jeg skal til neste halv år. Alt er styr nå

Vinter og høst er det vært år, men jul er det bare en gang i året.

Det er så deilig å være hjemme, så utrolig deilig. Jeg har bare kosa ihjel disse dyrene, vært med hærlige mennesker, konsert, drikki kakao, gått tur i snøen med lykkelig voffe, kosa enda mer med pelskjerringene mine så har kosa meg stort. Så nå er det auksjon og selge vaffler. Også er det bare en uke igjen i Arendal før ferien! Det nermer seg jul, jeg henger fortsatt veldig etter på julegavehandlinga men det er pyntet over alt. Alt ifra pene elegante oppsatser til di som har gått vilsk på europris og fått mer til overs på julelysene, veldig mye mer til overs. Men alt til sin smak og det har nå sin sjarm det også! haha. Elsker julen, det er som min oldefar sa "Vinter og høst er det vært år, men jul det er det bare en gang i året". Gleder meg. 

Can't pay my rent, but I'm fucking gorgeous

Takk for alle lykke tilene! Har fortsatt en dag igjen av tentamen (tredager sammen hengende) og alt for mye jeg skal rekke å gjøre ferdig på en dag, skjønner ikke hvordan det skal gå menn får bare prøve. Så nå blir det å vaske ned leiligheten og pakke baggen for en tur til Oslo og så Skien i helga! Skal bli så ubeskrivelig godt! 


Og jeg fikk gass regnigna, trenger jeg si mer enn at den var på over 1600kr og jeg venter på både strøm og mobil regning. Voksenlivet suger og der røyk planen min om å kjøpe meg nye klær. 

 

 

Mer enn bare kjøtt.

Altså det gjør meg kvalm at dyrevellferd ikke blir høyere prioritert i et så rikt land som Norge. At dyrevern skal ligge under mattilsynet er bare helt feil! Dyr er jo mer enn bare mat. Mattilsynet burdet hatt avnsar for ansvarlig oppdrett/ avel av dyr også burde det vært et eget "dyre-tilsynet" eller noe sånt no som tok seg av alle dyr og samarbeidet med mattilsynet.

Er jeg den eneste som synes dette er helt på tryne feil? Det er levende vesner vi snakker om enten det er snakk om  et kjeledyr eller et stakkars dyr som skal bli spist. Hele denne oppavlinga av dyr til mat har tatt helt av og blitt helt unaturlig og feil. Vi burde bli flinkere til å se verdien i en levede skapning, mer enn kotteletter til 23,90kr på rema 1000.... Det er rart hvordan noen ser på et dyr som deres bestevenn, mens en annen stakkars bare er mat og litt mindre. Skulle ønske vi kunne forby pelsoppdrett, regulert matindustrien og fått et eget dyrevern som samarbeidet med mattilsynet. Det ville blitt mye mer riktig. 

I mentaly murder people I don't like.

Knekødden som bor under meg er veldig glad i danseband, han er også veldig glad i å synge høyt og falskt. Dette liker han gjerne å gjøre mellom klokka elve og to på kvelden. Det er et helvete når jeg står opp klokka 5 hver dag. Lurer på om dårlig danseband musikk og falsk sangstemme regnes som formildnende omstendigheter ved drap av nabo.
Mental bodybuilding

I motgang blir en sterk sier di, etter dette året kommer jeg til å gå ut som en bodybuilder om det stemmer. Så jeg har kommet frem til to teorier enten blir jeg testet og får snart en stor belønning for å  ha overlevd året ellers så har jeg veldig bad karma som jeg blir straffet for. Hvis det er den siste orker jeg nok ikke begynne å rette opp i alle di feile tingene jeg har gjort oppigjennom, det blir bare for mye.. Så dere snille mennesker der ute ønsk det beste for meg hver så snill. 

Det snør imidertid alt for masse her, jeg hater kulde, er bare ikke bygd for slikt. Er mer bygd for å trippe på brostein, spise smelly cheese og drikke gode viner mens jeg slanger meg i et Romerskbad. Noe gikk fryktelig feil på veien...  Heldigvis har jeg masse te, peis og mandariner som trøst! Og naturen er pen å se på. Akkurat som enkelte damer, pene å se på men når di blir for kalde er di bare grusomme. Det er mye mer snø nå, mye mer. Men det er ikke så ille utsikt å våkne til hver dag heller da. Ukene frem over blir harde. Så jeg får bare ta dag for dag. Starter med å lese til prøve i materialkunnskap, til imorgen. Opp til kl 5, lang dag hvor jeg må prøve å få gjort unna alt jeg henger etter med på skolen (vært litt mye syk). Skrive overaskelse raport i norsk til onsdag (elsker vi ikke bare slike overaskelser?) trene veit jeg henger etter på woorkout challengen også.  

Videre står måke snø, skrive dokumentasjon, vaske kjøkken bad og stue, klesvask, sy ferdig et skjørt, og en flette oppgave, tredagers jule tentamen i tekstil, regninger og sikker masse annet jeg ikke husker i farta på lista.

Flytte til Arendal var det dummeste valget jeg noen gang jeg har tatt hittil, med tanke på at jeg uansett skal over på ingeniør. Det har kosta så mye og jeg har fått så lite glede ut av det. Men jeg har lært mye og utviklet meg fort så det er vell ikke så dumt at det ikke er godt for noe heller. 

Siste metalkveld på Stedet.

Igår var en fin dag, frisøren og masse Stockmands kakao, fine folk og siste metalkveld på stedet. 


Måtte bare dra mitt siste øyeblikk som blond bimbo fult ut! Samtidig som at den var litt bitter sweet, siste metalkveld på "Stedet" eller "et annet sted" som det het før. Det har alltid vært metalkvelder på "et annet sted". Jeg husker så sykt godt da vi begynte å dra på dem, farget håret knall rosa den ene dagen og hankam den andre, så litt rødt, lilla og litt misslykka gult, og masse sort eyeliner, mengder. Så dro vi på metalkveld på stedet og slik har det liksom alltid vær siden det, metalkvelder med jevne mellomrom og fine mennesker. Men så la jo kommunen ned det eneste tilbudet om lokale di har til ungdom i Skien da, for å bruke det til egne lokaler... Er det mulig? Men koselig var det i hvert fall! 

Btw blei forresten kjempe fornøyd med nye hårfargen, den kommer ikke så godt med på bildene så dere får se senere! 

Utskeielser

Planen var egentlig å ta en ekstra tur på Atletica idag siden jeg var syk på onsdagen, men det ble heller ikke noe av. Noe det egentlig brude hatt blitt, spessielt etter noens døds ærlige "ja, du har lagt på deg etter at du flytta til Arendal" hahah det skremmer vettet av meg. Men men morgen trening også SKAL jeg tvinge inn en jogge tur på min gamle løype hjemme i Skien, så får jeg se hvordan jeg ligger ann på kondisen iforhold til i sommer også! 

Snakker om alt vi skal, så har Kristina og meg spist is og maismuffins, dette lover godt! Men jeg lover. Så nå er det bare å se om di som ska hente oss får ut fingern snart og ut å kjøreee en tur. Kommer til å være gørr trøtt imorgen, ut å kjøre nå for så å skulle være oppe til kl 5 for å trene, og full dag frem til kvelden! 

 

Mobilblogg is tha shit

Kjære bloggen jeg tror jeg prøver så godt jeg kan å slite meg ut, amen. Ikke no søvn natta som var og rekker nesten ingenting i natt heller har litt under 40sider å pugge som jeg så vidt har begynt på. Kom akk hjem fra steptime har bare lyst å trene mer drikke en kopp te og sove, men det kan jeg altså ikke. Ellers har jeg blitt syk etter helgens badestunt. Slik så jeg ut til morgenen idag, tviler på at imorgen blir no bedre. Men så er det snart helg og det hjelper masse!

Sa jeg forresten at espresso kokeren er død og jeg må klare dette på egen hånd?

YOLO

ok, igår var veldig koselig, like in the spirit of jålå. lol. 

 
Å gå hjem igjen var forsåvidt ganske kaldt. Men sååå verdt det hahaha. 

Fint

Som jeg skreiv i forgie innlegg (tror jeg, lol), så skulle mamma og bestemor hente meg igår. Og det gjorde di jo også, så vi dro på bloms i Arendal. Maten der er seriøst foodporn og utrolig god. Dyr men som sagt utrolig god. Så vi skeia ut og gikk dit før vi reiste hjem igjen til Skien. Man skal vell egentlig ikke sitte å ta bilder av maten på fine restaruanter, men jeg måtte bare snike til et lite bilde når ingen så på, for herregud å fin di ordner det til! Dagen idag starta helt fantastisk, med caffe latte og kjeks inntil akkurat som det skal være. Godt humør og jeg har dyra mine diltene rundt etter meg, noe som er den største lykken i livet mitt. Videre idag har vell egentlig vært litt tung men jeg tror jeg bare må slutte å la enkelte mennesker ha så stor innvirkining på meg. Hvis noen bare gjør en vondt så burde man også ha nok respekt for seg selv til å holde seg unna og kutte dem ut når det kommer til et vist punkt. Så nå blir det å ut med verdens herligste Katrine og kose seg i kveld! Og ettersom at jeg alltid er treig burde jeg pelle meg på badet. 

Kos

Ooops hadde vist en blogg jeg. Har liksom ikke helt hatt tid til det i det sise, og fortsatt ikke internett annet enn på mobilen hjemme. Siden sist gang jeg skreiv her har jeg utviklet et sterk avhengighet for instagram; følg meg gjerne "lavolpenero" om dere vill se masse bilder av katta, bikja eller maten min. Jeg veit det er svææært så interessant.

Utenom det går livet med på skole, trening og masse caffe. Det er på en måte veldig mye å styre med for tia, spessielt når jeg reiser hjem i alle helgene, så blir det så mye dårligere med tid. Men jeg liker det egentlig sånn, for jeg trives mye heller med å ha det litt for travelt og litt for mye å gjøre enn å kjede meg. Det gjør jeg liksom aldri lengre og jeg liker å ha det sånn selv om det føles mye inneimellom. Var forresten på middag hos Kine igår, med Mona og Kristina. Siden alle har flytta for seg selv fant vi ut at det var koselig å bytte på å lage middag til hverandre en gang i uka sånn på runngang. Og det er super koselig!Utenom det så slapp klassen tidlig, jeg venter på mamma og bestemor som skal hente meg på skolen. Er forresten drit sulten men for økonomisk til å kjøpe meg noe å spise. Må jo tross alt ha penger til caffe til uka også. Det er livsviktig det. Også skal jeg på restaurant med mamma og bestemor så jeg lider virkelig ingen nød, men vi kan jo late som. Sa jeg forresten hvor mye jeg gleder meg til å komme hjem til katta og bikja? Jeg sier det jo hver helg, så det er kanskje ikke noen bombe.

 

Btw er jeg den eneste som faktisk synes Joan Jett versjonen er kulere enn originalen? Stemmen hennes er så driiit deilig.

rancid in love with coffe

Sitter i skrivende stund å hører på uriah heep og drikker god caffe på favoritt caffen min her i Arendal. Ikke det at byen har et så veldig stort utvalg på caféer men om den hadde hatt mer enn en cafe som var oppe etter kl 5 hadde den antagelig fortsatt vært favoritten min. Den har alt, en koselig svære, kunst utstillinger, og god caffe. Selvsagt dreper det hver mnd student budgettet, men liker man å nyte livet med en god kopp caffe og mangler internett hjemme er det fortsatt verdt det. 
Så ja jeg nyter kanskje livet litt på cafe istedenfor å være på skolen, men til mitt forsvar er det mer behagelig å drikke caffe og være syk i di sinsykt myke deilige soffaene her. Enn det det er å cope hjemme alene å synes synd på seg selv. Også fant jeg frem Rancid vesten min, følte litt at jeg fant frem en viktig side av meg selv som har ligget i dvale så alt for lenge. Men jeg har et review å skrive ferdig om shakespear in love, hater slikt kjærlighets kliss. Skolen er ond som tvinger oss igjennom det. Når jeg ikke en gang har sett titanic så sier det seg selv at jeg ikke liker kjærlighets literatur, sanger og filmer. Eneste sånnt som jeg faktisk liker å leve meg inn i er historien om Beren & Luthien og Arwen og Aragorn. 

La Volpe Nero

Veit dere hva som akkurat gikk opp for meg at di nye eu reglene for kjøretillatelse som også skal gjelde i Norge fra 2013 tillater en 18åring å kjøre lett lastebil med henger, en 21 åring å kjøre lastebil med henger mens en 23åring nektes å ta tung motorsykkel hvis h*n ikke har over 2 års erfaring. Er jeg den eneste som syns det er helt på tryne? Med en lastebil kan en skade ganske mange i trafikken, sjansen for å skade andre enn seg selv på en motorsykkel er betydlig mye mindre. Og det er ærligtalt ikke noe annet en må være 24 år for å ha lov til. Hva er problemet til disse menneskene som bestemmer dette?! 


Har brukt morgenen på å kose ihjæl dyrene og se på crossere, lage frokost til alle, fin fint. 

Også har fått ny mobil, og da kunne jeg endelig få meg Instagram, så følg meg da vell! lavolpenero (la volpe nero liksom) bytr sort rev på Italiensk. Fant ut at det passet siden volpe var opptatt og jeg er jo familiens sorte rev. 

make hell feel like home

Trodde aldri jeg skulle si det, men Arendal er faktisk helt greit nå! Å finne et bra treningssenter, fine folk og koselige kvelder, en del kopper te og peis så har jeg det faktisk helt fint og endelig funnet meg litt til rette her i Arendal (sykt). Og når jeg da atpåtil rakk 3bussen og ikke 7bussen som jeg vanligvis tar hjem til Skien så ble det jo bare enda bedre. Gleder meg såååå til å komme hjem til pelskjerringene, alle disse brødrene og vennene, familie og hele pakka.Fant forresten ut at jeg ville bli brun igjen, innser at mamma kanskje har rett når hun sier at brunt flesk er finere enn gult flesk. Det syns kanskje ikke så godt på bildene men heh, gulskjær i huden og må bare innse at ordentlig melkehvit blir jeg ikke uansett hvor hardt jeg prøver. Men tror Dante (bestekompisen til brødrene mine aka min 3. bror) fikk sjokk da jeg ringte og spurte om han ville ta sol med meg, jeg har aldri tatt sol før en gang, lol. Men da veit jeg ikke om det er så lurt å fortsette med platina blondt hår, blir allerede tatt nok for å være blond bimbo. Men hey kan jo pressantere meg selv som "hi i'm Bimbo Baggins and i've lost my dwarves, my wizard and my way" barskt. 

Jau jau me prekas. Glemt headsett, bussturen blir uendelig lang da. 

ashes to the stars

Wowsh, det er sykt å gå så lenge uten nett som jeg gjør for tiden. Føler meg isolert fra samfunnet og verden. Jeg veit livet er fælt og jeg lider i stillhet. Men jeg trener, også trener jeg også lager jeg deilig mat, vi har sykelig masse å gjøre på skolen. Jeg lager skjørt til nyttårsaften, så endelig har vi noe gøy! liker liker liker. Ellers prøvde jeg å stillisere, og falt i fella for en skygge til og en skygge til også var det ikke litt likt stillisering en gang. Men jeg begynner å få litt igjen tegne, sy, lage lysta igjen. Den har vært lenge savnet. Altså jeg har alltid elsket ting som glitret og pene smykker, men for tiden ønsker jeg meg så syyyykt en kjole med åpen rygg og masse smykker med diamanter og alt på ryggen, åpenbart ikke så overdrevent som den over eller jo jeg hadde elsket å eie den også. Men noe litt sånn enkelt men med en overdreven pen rygg. Så jeg må få se om jeg klarer å få lagd noe på en eller annen måte! 

Det er forresten sykt dårlig luft i klasserommet, forslaget om å kalle elevbedriften for oksygenmangel var ikke så poppulær. Men lufta er uforsvarlig, skulle trodd at det ikke skulle være noe problem på en helt ny skole.

life's a piece of shit when you look at it,

Livet suger kølle, har gått i en time i regnveret for å få internett ettersom at jeg verken har internett eller mobil, kald som fuck og nå er det snart på tide å gå hjem igjen snart. i regnet. Tanken på at jeg egentlig skulle feira bursdagen min nå får det å være aliena og ha kløna det totalt til i Arendal til å bli enda jævligere... I motgang blir en sterk sier di. Er forresten klart å bli syk også, så da er jeg vell til bodybuilder å regne. 

364 dager til z3

Var sååå koselig da jeg kom daffende sånn litt for sent inn i timen igår og det som møtte meg var masse balonger, bursdag sang og 2 kaker! hihih jeg fikk to kaker, barnslig glede. Og Ole brum serivetter og talerkener! Planen var jo egentlig å sitte på cafe og lese lotr også prøve å glemme hele dagen. Men søteste jentene hadde ordna til! Var såå koselig. Videre gikk dagen med på cafe besøk og en tur med Mona på trenings senteret her på skolen. Så det var en veldig vell lykket bursdag egentlig.

 

Også avslutta jeg dagen med å vaske ut av rommet til gamle roomien som har flytta ut og ikke gjort det selv, noe som tok hele natta for det var ganske skittent, vaske etter seg når en flytter er no dritt... Men det får være det samme det er reint nå og jeg har fått dobbelt så stort rom, også får vi se om jeg får bli eller må finne noe nytt om et par mnd eventuelt at en ny flytter inn med meg. Men vi snakkes, skal søke jobb og drikke caffe, trenger en latte når jeg ikke sov noen ting natta som var heller. Men av en eller annen grunn får jeg utrolig mye gjort og veldig veldig glad fordeom.

Innlegget var for igår, trykke på "

No matter what you've done wrong, always make it look like the dog did it.

Hjemme, elsker pelskjerringene mine, di er virkelig verdens beste. Og nå begynner di å gå bedre og bedre overens. Det er det beste å komme hjem til, glade dyr som kvikner til når en kommer hjem og er helt tydelig glad for å se deg igjen. Også bare sitte å kose med dem i flere timer, stå i vindue og se på regnet med en malene pusedame i armene og caffé latte på morgenene.

Se pus og voffe kan bli venner, selv 8 år gamle pelskjerringer som flytter sammen for første gang. 


Høsten hittil kan jeg helt ærlig si at har vært hard. Og det er fortsatt en del, men så tenker jeg at jeg er faktisk så utrolig heldig å ha så mye godt i livet også! Og nå skal jeg slutte å bable før dette blir et sånn to sider langt sentimentalt innlegg om alt og ingenting. Det er for mye bra i livet til å ikke smile! Og jeg har faktisk ingen problemer som er så vanskelige at di ikke kan løses. Livet er fuckings fint. 

Have you ever wondered if those dollar bills in your wallet might have been on a strippers but?

hejj, snille Ingrid har blogget for meg i det siste som dere sikkert har merket, jeg elsker det. Det blir spennende å lese min egen blogg. For dere skjønner jeg har ikke internett for tiden. Sitter på bussen hjem til Skien nå, også blir det Oslo imorgen, fler geeker som skal på lotr maratoonet? Ooooog vi har endelig fått montert strippe stanga!! Det er så gøy at jeg nesten (bare nesten) ikke dro hjem i kveld, og smertefult. Men gleder meg til å komme i gang! Fikk hjelp av fineste jentene fra klassen til å sette den opp! Kristina var kokk og laga bakt potet og strippe stenger er mye vanskeligere enn di ser ut å montere! Kine knipsa masse bilder forresten, så kanskje jeg får tyve noen av henne, kanskje, muligens, får se. 


Ellers er jeg syk og har jævelig vondt i nakken, roomaten er forbanna, men det kan man bare være. Å lage vaffelrøre i samme bøtte som en har brukt til å vaske doen med er bare nasty....

x-pole, halloween, kvalm

Jeg har fått stang, men å montere den var jo en iq sperre da, men hva har vi ikke youtube for? Tror jeg skal få det til når jeg kommer hjem. Ellers har jeg spist ca en hel sjokolade plate idag og det er litt sånn sykt og jeg er sykt kvalm og ugh, føler jeg kommer til å dø av overvekt snart, heh jeg veit over dramatisk much. Og herre så kvalm da, veldig kvalm, kroppen min er ikke vant til å få så store mengder sjokolade mer... Jeg vill hjem og drikke te, og prøve ut stanga.

Fikk noen bilder fra helga forresten! så tenkte jeg delte et par stykker jeg.Leggi flytter ut til onsdag, trenger en ny roomie etter jul. Så om det er noen kule folk som liker metal, cross og som godtar og ha en strippestang midt i stua, så kanskje du er min nye roomie? hahha. Herregud så kvalm jeg ble av den sjokoladen da, jeg veit lider i stillhet.

like a bad girl straight to video

Jeg er støl i hele kroppen, og det er egentlig veldig deilig. Tok opp igjen den gamle yoga rutina mi og den skal bli fast innført igjenn! Solhilsen hver morgen og 90 min harde yoga rutinen blir da 3 dager i uka. Også også også også jeeeze gleder mæj til å hente stanga til mandag. Yess jeg skal ha en strippe stang midt i stua, og det blir gøy!  Dere får tenke som dere vill. Sitter jeg på bussen nå da, og hater forreste  å gå med høye heler, har årets første dag på høye heler, sykt, eller årets første dag på mer enn 5cm, hahha. Meg som pleide å leve i høye heler. Og jeg må si at 10 cm hel er mye mer smertefult nå enn før... Føles ganske klønete ut egentlig med alt for tung bagg og drasse på. Så konklusjonen er at jeg trives med litt lavere heler eller fuck it, dr martens og converse. 

Og æ vill så pæss, men takler ikke buss doer, ikke for å være prippen eller no... 

smoking in the supernatural darkness

Syk for tia og det er ikke kult, men dro på cafe igår med Kristina. Og jeg må si at jeg virkelig elsker den cafeen. Etter først å få sjokk over at så å si alt var stengt før kl 6 i byen så fant vi frem til et lite gammel gammelt hus i bakgatene ved brygga. I andre etagen der var bare den koseligste lille caffen! Med gammel fransk musikk, litt mørkt og koselig med masse forskjellige gamle retro møbler, filsofi historie bøker rundt om kring på borene og kunstverk som så ut som abstrakte fitter på veggene om vi skal si det som det var. Men det var så sykt lunt og fint der! Litt sånn at du kikka rundt deg for å se om Allan Ginsberg satt i hjørnet eller noe. Jeg elsket det i hvert fall, Kristina hata det, noe jeg virkelig ikke skjønner. Hva mer trenger en cafe enn god caffe, lunt, varmt og god stemning!

Snakker om Cafe, Tullis til helga med babesa, caffe og røyk! Blir såååå godt. Og jeg har så å si slutta forresten, bare for å skryte av meg selv 1 og en halv uke siden sist nå! Litt i helgene unner jeg meg selv. Og sånn har det vært leeeenge nå. Jeg har faktisk klart å slutte å røyke fast!!

Overskriften er forresten et utdrag fra howl av Allen Ginsberg som er et av mine favoritt dikt, selv om det er fuckings langt.

 

 

hæljjjå

Kl er halv to og jeg sitter å skriver jobbsøknader og hører på fin musikk. Hjernen min fungerer så utrolig my bedre fra 1/ 2 om natten til 10 om morgenen. Skulle virkelig ønske vi ikke hadde et så 9 to 5 opplegg... Jau jau får være det samme. 

Idag har vært standard hjemme helg. Kost masse med pelskjerringene. Vært på verdens deiligste høsttur i parken med bikja og sliti ut stolene på Tullis med verdens beste Katrine. Blir det fint vær imorgen blir det også en tur på flittig og kjøre cross og konsert til kvelden. Elsker livet mitt. Får jeg meg bare en jobb nå så blir det så bra atte! 

Hey babe

Hei dere, jeg veit jeg er fryktelig dårlig til å blogge for tia. Men når en ikke har verken kamera, internett eller noen fantastiske skrive skils og dikter tallenter for den sakens skyld. Så er det ganske dømt til å bli dårlig blogging, så jeg lar heller være

+ at igår var jeg så travelt opptatt med å kose meg med å bære tunge bæreposer i fossregnet, elsker vi ikke bare student livet uten bil? Jo det gjør vi.

Men alt er ikke negativt! Jeg fikk mange av pakkene mine med masse pene klær (+en jævelig toll jeg ikke hadde regna med, fuckings 1100 kr var litt det ja). Veit ikke om jeg kommer til å få vist noe serlig av tinga da, har på følsen av at det går i gjøre seinere boksen men fikk blant annet korsettet på bildet over. Elsker det ganske masse ja.

Også har jeg baka maismuffins, som faktisk ble veldig gode! Skulle ønske jeg kunne blogge lukt nå! Og faktisk hadde et bilde. Men di var gode. Skal hjem til helga alikevell også, heh enda ikke hatt en eneste helg i Arendal nå... Oslo 2. nov. Skulle virkelig ønske det var årskort på sørlandsekspressen! Utenom det begynner egentlig å trives også, liksom her i Arendal. Eller jeg hater det ikke like sterkt i hvert fall og finner meg litt mer til rette. Og det er fint! 

Så fuckings fritt land at vi ikke kan kjøre mc en gang.

Siden jeg var liten jente har jeg alltid gled meg til å kjøre motorsykkel. Husker godt jeg satt forran på tanken på ducatien til pappa før jeg var stor nok til å sitte bak på (følte meg såååå stor jente da). Våren har aldri ordentlig begynt før jeg har blitt med på den første vaskerunden av motorsykkel å pussa over felger og overalt hvor pappa strever å komme til med pølsefingrene sine hahah. Det er bare ikke vår før den tid. Og helt siden den gang har jeg gleda meg stort til å kunne kjøre selv! Spessielt etter at jeg fikk min første crosser som 5åring (en liten peewee 50 ccm yamaha, sååå barsk). Så ja å få lappen har vell egentlig vært det jeg har gleda meg til med å bli stor i alle år! Og nå vill jeg bare ikke bo i Norge mer. 
TROR DERE IKKE JÆVLENE HAR SATT OPP ALDERSGRENSA PÅ TUNG SYKKEL TIL 24!!!! Det er sykt og umennekelig og det skulle ikke vært lov. Det er bare trakkaserende høyt! Og jeg føler meg som den dritt ungens om faktisk begynte å grine da jeg hørte det. Men herregud er man raised by bikers og ikke ser annen mening med livet så er man det. Ser bare tre alternativer her, enten må jeg flytte, ellers så bare kjører jeg (mest antagelig) eller så må aldersgrensa ned igjen. Herregud den burde aldri vært over 18! 

Sånn skal hjem til leiligheten min uten internett og tenke på fine ting som selvmord, syns full gass på en ducati høres ut som en fin måte å dø på for eksempel.Helt siden denne tiden har jeg drømt om å kjøre pappa sine ducatier, det her går bare for langt i å nekte folk ting. Får ikke folk nok? Sånn virkelig wow så frie er vi er, har ikke lov til å kjøre mc en gang. Vill faktisk ikke kalle et land som nekter meg å kjøre sykkel for et så jævla fritt land... 

 

leather boyz with electric toyz

Ok nå sier jeg farvell til di slitte tuppene og håper på at Iris kan ta meg idag! Mamma har nemmelig pressa meg en del på å få min første ordentlig klipp hos frisøren siden 9. klasse. Noe som er veldig skummelt. 


Ohh er jeg forresten den eneste som syns at det alltid er like gøy når haloween redigerings effektene kommer på gratis redigerings sider? Måtte bare! 

Jeg har forresten på meg skinn bukse idag, som ikke syns så godt på bildet. kjøpte nye for jeg klarte i kke la være. Også kom jeg på at motorsykkel skinnbuksene mine er enda kulere og sitter bedre, så det var kanskje litt pengesløs. Men men kanskje like greit å la di være til sitt bruk. Tror di er det eneste jeg føler meg uhm kan jeg si ordentlig sexy i? Hørtes rart ut men, sorte skinn bukser som er helt slimfitt og er snille på alle måter med figuren. Elsker dem. Og di betyr en lang kjøre tur, noe vi elsker enda mer enn en fin rumpe. Tror jeg... haha. 

home is where my cat is.

Hatt to veldig fine dager nå! Fine folk, gode lunsjer, turer i skauen, øvekjøring og hele pakka! Men ja, har helt ferie. Uten kamera fordi jeg ikke har som funker for tia.

Også bare brøyt jeg helt sammen igår var veldig ekkelt, blei bare helt utslitt. Hadde jo ikke sovet en hel natt siden i slutten av sommer ca også blei bare alt så vondt og hue pine, følte meg litt som en gammel kjerring der jeg satt rett opp og ned og grein, da var det godt å være hjemme å få smertestillende og pus liggende å male ved siden av meg i senga! God å kunne sitte litt utvilt idag med sokker, black sabbath og en cafelatte før jeg begynner på dagen! Skal klippe meg noe jeg ikke har så lyst til men kryss fingra for at det blir bra! Første gangen jeg drar til en frisør siden 9. nå! Også skal jeg i banken, alene... 

Ellers fant jeg en KTM jeg har såååå lyst på, har alltid kjørt yamaha, men en KTM hadde også vært fint! Problemet er bare at jeg mangler 17 000 kr... Håper jeg får jobb nå! 

Bad karma is a bitch.

Jeg tror jeg ha big time bad karma, jeg bare veit ikke hva jeg har gjort gærent denne gangen... Igår var så utrolig uflaks, det gikk ikke buss til Harebakken så kom meg ikke hjem, også hadde jeg ikke internett og slo inn feil pin kode. Så da satt je der helt aleina uten mobil, internett eller noen som helst annen måte å få tak i folk og alle planer falt i grus, ringte på hos naboen som ikke var hjemme, så ja veldig typisk... Og da jeg ikke viste hvor og når i Arendal Jorn spilte og heller ikke fikk ut billetter og det er langt til byen, lite til ingenting med busser og siste buss til Skien hadde gått... 

Heldigvis var pappa i Kristiansand med jobben. Så blei henta i 12 tia da di ble bekymra når di ikke fikk tak i meg. Men herregud å mye motgang en skal få noen ganger! Så har enda fler planer som kan settes opp på lista over ting som ikke blei noe av, men tror ikke jeg skal begynne på den lista en gang. Får fortsette å skrive lister om bra ting for å holde motet oppe. For jeg har på følsen at det her kan bli et ganske tøff vinter.

Når det er sagt har aldri morgentur og caffelatten smakt så utrolig godt! Godt å komme hjem! 

Høstfeire!

Hjem og rydde og bestemme meg i sisteliten om jeg vill på jorn eller hjem, kommer ann på hva jeg rekker. Slemme mannen under oss har sperra nettet igjen så vi har ikke internett, igjen. Ville tro at når en ikke har gjort noen avtale på når han skal ha di fucking 200 kr for internett så er det naturlig å ta det på slutten av mnd, sammen med pengene for gassen. Men nei da tydeligvis ikke. Så nå har vi nok en gang ikke internett... Noen mennesker skal bare være ekstra vrange di, han kunne bare kommet opp når som helst å bedt om di og det ville ikke være noe problem. Men men får drite i han, nå er det ferie!

Selv om det ikke syns så godt på alle bildene mine har jeg innsett at å håpe på helt melkehvit hud er urealistisk. Det har tatt meg fuckings to år å bli så blek som jeg er, og jeg ser fortsatt gul ut. Så vurderer bare å bli brun igjen til neste sommer. Er lei av å holde meg unna sola og egentlig er det litt lattelig. Enten man oversteker seg for å bli brun eller skyr sola som en vampyr med hangover for å bli hvit. Om jeg begynner å trene ordentlig igjen og over hele vinteren så kanskje jeg til og med får en kropp jeg kan klare å gå på stranda med til sommer'n! 

Kos dere med ferie dere! Noen som har noen planer forresten?  

Klippa mæj!

Vi får sykt mye kjedelige dritt oppgaver for tia, gleder meg til vil starter med litt morsomere saker! Men jeg har sovet i litt over 5 t natt! Var utrolig godt, for hang virkelig ikke sammen på slutten her! Skal søke litt jobber og sånn idag så ønsk meg lykke til! Trenger virkelig en jobb om jeg skal få råd til en ny crosser nå! Kom egentlig frem til at jeg ønsker meg en med skilt, for da kan jeg komme meg til banen selv også! Også er det litt slitsomt å måtte bære varer så langt når en skal handle osv. Men det koster jo penger da... 

Sa jeg at jeg klipte meg selv forresten? med kjøkken saksa haha, må slutte å gjøre det! men nå har jeg neeeesten hele lengder og kan snart begynne å spare ordentlig i lengden! Gleder meg!
huden min er slem mot meg for tia, bare se. Sånn går det når en er usunn og er for lat til å ta på seg sminke.. Syns kanskje ikke så godt at jeg klippa meg på bildene, veit ikke jeg men det lå ned på kragebeina ca da jeg klipte det. Var lit pain men det kjennes frisere ut og har nesten hele lengder så var deffinitivt verdt det! 

Men lurer egentlig på om jeg skal klippe det opp litt forran, og kjøre en Marilyn Moroe sveis, men det krever kanskje litt at jeg faktisk fisker det da... på en annen side blir jeg ferdig med å spare ut hanekammen en gang for alle da! (sånn frem til midtlivskrisa, da hadde det vært litt barsk med hanekam og miniskjørt, nei ikke minskjørt. bare hanekam! 

blåskjell pasta og 90 talls disco musikk

Lånte noen (en smule mørkt men koselig redigerte) bilder av Kristina fra igår. Glemte å nevne det, laga blå skjell pasta etter den gode gamle oppskriften til beste far, super enkelt og så utrolig godt! Maiken og Kristina joina (og leggi selvsagt), vi dansa rundt til gamle 90talls sanger, slurpa i oss pasta og så film. Var veldig koselig!Ja også klipte jeg meg akkurat, selv, med en kjøkken saks... (bare det som var slitt og for lange rester etter hanekammen da). Gleder meg til at det blir hele lengder igjen! 

Men skal lage smoothie til Leggi og meg, ta oppvaksen, henge over en klesvask og lage middag. Syns fortsatt det er litt rart å skulle ordne alt sammen selv, men det går på en måte greit også. Også får jeg stang innen tre uker! Gleder meg!

insomania

Søvnproblemer, drep meg. Får bare 3/4 t søvn i døgnet for tia. begynner å tære på. Lys våken, utmatta og skal opp om 5 t. hjelp! 


Så jeg hører på sleeping village 100 ganger og håper på å få sove. Irriterer meg at jeg ikke finner sleeping village t-skjorta mi egentlig. Den er dypt savnet for den var sånn myk deilig band- tee ikke sånn stiv og firkanta som di ofte er. 

Fine ting

Oppi all sytinga mi så tenkte jeg å skrive en liten liste over alt som er bra og som jeg kan glede meg over!  

- Jeg begynner å trive litte bitte bedre i Arendal

- JEG SKAL PÅ HOBBITEN MED STINE OG ELIN OG JEG GLEDER MEG OG VI SKAL PÅ MARATON I OSLO <333 så glad at jeg måtte skrive i caps lock faktisk!

- Silmarillion blir filmatisert!

- Iphone 5! 

- Snart høstferie

- Kommer snart pene klær i posten

- Crosser (om jeg får meg jobb)

- Etter alt for mye eksponering av å kjøre over breviksbrua har jeg ikke like mye skrekk for å kjøre over høye buer for tia. Kan liksom puste men vi kjører over. 

- Jeg har faktisk råd til å reise hjem i helgene!

- Cross banen er oppe på vinter'n! Blir gøøøøy!!

- Jeg har di herligste vennene

- Di nye hocker stillettosene jeg fikk av Ingrid, elsker deg Ingrid<3 Også spiller Jorn i Arendal i helga, har skikkelig lyst!! Men så tror jeg at jeg skal hjem... Dilemma. 

blir gal

Stolt av meg selv! Har bare hatt en røyk i helga, og ingen fra tirsdag til lørdag! Og det er utrolig deilig egentlig, ingen røykelukt på henna og penger til å komme seg hjem i helgene! Er jo litt flink da! Sendt ut jobb søknad har jeg til og med gjort! 

Livet mitt for tia består egentlig av å reise hjem hver helg, og glede seg til å reise hjem hele uka fra søndag kveld til fredag etter skolen. Selv om jeg kjenner at jeg faktisk gleder meg litt til å komme meg hjem å få gjort unna litt klesvask og husarbreid. Og bli ferdig med morra dagens prøve helvete, og tirsdaen, forstua ankel og orientering er vondt det! Driver bare å slår den opp igjen, hele tia!

Sitter forresten på bussen, ungen forran meg bråker no jævelig. Gleder meg til jeg får lappen, blir gal! 


Avslutte med noe koselig da, vært med Dina, Vebjørn og Ingrid idag. Vært på tullis, dratt hjem og laget enda mer caffe, faila på å poppe micro popcorn osv. Det er godt å komme hjem til så søte folk! 


Skjønner dere hva vi mener med å misslykkes? Paris Hilton er sikkert stolt av oss. Tok meg forresten den frihen det er å stjele bildet ditt Ingrid. 

schjøpæ, schjøpæ

Åhhh jeg elsker å endelig ha fått ordna med nettbrikke. Nå får jeg faktiks tak i di klærna jeg har lyst på! Elsker det. Bestilte litt nytt fra nastygal så gleder meg til at det detter ned i posten nå også. Klærna fra EMP er sent, gleder meg. Også er det jo snart den 1. Så da får jeg bestilt litt fra Odium også. Har så sykt lite klær for tia at det blir bra! Tenker å ta en tur til Kristiansand iløpet av uka også, kjøpe stang også må jeg litt rundt å finne meg en jobb. 

Lillebror kikka forrsetn inn i klesskapet mitt og lurte på om jeg hadde noe som uhm.. Ikke var sort?!! Lol jeg har jo det, det er bare sterkt flertall av band t-skjorter og sorte bukser. Så jeg fant meg i hvert fall en hvit kjole da! Resten får dere kanskje se når jeg får det hahah! Men får lese videre 3 fuckings prøver, en hel dag det med bare prøver det. Så snillt med to timersprøver atte <3 

Skuff

Jeg orker seriøst ikke fler skuffelser, dette året har vært så sykt fult av skuffelser og ting jeg over hode ikke vill. Blei det ikke no ferie heller, igjenn! Så nå er det på tide å jobbe seg opp igjen å få til litt positive ting også! Starter med å bestille biletter til Wacken så det for shure blir noe av! Sitter å skriver jobb søknader også! Så håper jeg får meg jobb. Ser ut som om jeg må jobbe for ny crosser sjæl nå også. Alt for dyrt på student budget... 


Altså har en sånn dag, i Dante sin hettegenser... 

Så dette jobber vi da mot; crosser med skilt, lappen, lett sykkel lappen, boobs, sjøforsvaret og festivaler! hahah. Skjønner jo mer og mer at skal en ha noe så må en jobbe for det også. Stoler man på å bare få noe, riskerer man bare å bli skuffa. Så da er det kanskje bedre å ikke regne med noen ting, og heller sette pris på det som måtte komme da? Også får jeg håpe jeg faktisk klarer å jobbe så mye som dette året kommer til å kreve! Starter med å lese på di tre prøvene vi har hele mandagen! 

Flott og i det jeg skreiv jeg skulle bestille biletter blei det utsolgt!! herregud fytti faen. Motgang skal man ha. Men takk og lov for svarte marked og at folk avlyser! Men hey! en fint ting, pakken min med klær ble sendt idaaag! Gleder meg til å få dem, også skal jeg til kristiansand til uka tenkte jeg å kjøpe stang, heh. 

 

Home sweet home

Da er hele familien samlet i revehiet og jeg sitter på bussen og bare gleder meg til å komme hjem! Hadde tidenes løpetur til bussen idag og klarte mission imposible ved å løpe fra hjemme til harebakken på 15 min og rakk bussen i sisteliten, så da er jeg vell kvalifisert for millitæret også sa vi!  

 
Men har ikke tid til å blogge mer, lese til di tre prøvene vi er så heldig å få på mandag. Skulle ønske jeg hadde fire meger i helga, en til å lese til prøver, en til å være med familien, en til metal kveld, og en til hobbitfester! haha. Egentlig hadde jeg trengt enda to til også. Men en verden med 6 eller fler av meg hadde blitt for ille tror jeg, 5 hadde sikkert gått fint. Eller 666 stykker av meg, det hadde blit barskt det!

 

barnegenser, skole, strippestang.

Åhhh dagen er så lang på skolen! Har sydd en barnegenser da, ganske kjedelig. Kjenner jeg heller gleder meg til å sy skjørt til meg selv. Eller nei, da må jeg ta mål av rumpa mi... Hahha, eller det har jeg vell egentlig allerede gjort, men det er ikke så gøy.

Er det nå det passer seg å syte om at jeg er sulten også? Heldigvis er det ikke så lenge igjen før vi kan hjem, spise litt, dra på by'n for å se etter stang. Hvis jeg ikke finner så kjøper jeg en fra Kristiansand som Kristina har vært så snill at hun har sakt at hun kan ta med for meg! Og nå som jeg har fått verdens peneste horesko av Ingrid så passer der perfekt! Elsker deg Ingrid! 

Lagde den oversøt, lærere pleier å like det. Så kryss fingra for meg! 

Følte egentlig at overskriften var super sær, men er jo det som det handla om.

: )

Helgen har vært fin, blomster plukking, cross, cafe besøk og tid med gode barndomsvenner. Blir til og med en ekstra natt i Skien. Livet er fint da, selv om en er syk. 
Cross

Det var så utrolig koselig å kjøre cross idag! Var så utrolig lenge siden jeg har gjort noe som er koselig med pappa nå, så det var utrolig godt. 

 Tenker å starte opp med cross! Blir dessverre ikke noe di før om et par uker (siden han jeg har fått låne crosser av skal delta på VM i Tyskland eller noe) også vill pappa at jeg skal prøve ut om det her noe jeg vill osv. (lol, selvsagt er det her noe jeg vill!!!) før vi kjøper egen crosser. Så jeg venter et par uker, tar den såkalte "prøve tiden" og gleder meg til å begynne opp nå! Får jeg meg en jobb så kanskje jeg til og med kan få råd til offroader jeg kan ha på veiene! Og ta lett sykke alikevell, det hadde vært perfekt! 


born to ride liksom, hahaha <3 

Merka skikkelig at jeg var helt fersk igjen! Ikke det at jeg har kjørt så mye. Fikk min første crosser da jeg var 5, og kjørte på en måte på den tia. Men det er så lenge sia. Også begynte jeg i 8/9. Klasse men den crosser'n blei jo stjålet. Så å nå da kjøre var helt uvant og trengte liksom tid på å bare komme inn i det igjen, så jeg kjørte med barna ahahah! Og det var ei lita jente der på sånn 8 år som var helt rå! Følte meg ganske klønete ved siden av henne, men hun var flink! 

Sånn her er nødvendig, å gjøre noe gøy og å ha noe så se frem til er virkelig driv kraft som trengs! For første gang på lenge gleder jeg meg til vinter'n, for di kjører på vinter'n også! 

Lykke

Skal på cross banen imorgen, lykke! Har ikke kjørt på over to nesten tre år så det kan bli interessant. Men fy fader lykke!! Måtte bare si det! Også at jeg er hjemme, noe som er enda mer lykke <3 Vært på tullis med lille bror idag også! Og møtt søte venner. Vi er barske forresten! 

Sjuk

Det er ikke så kut å bo for seg selv når en er syk... Orker ikke 1. time i hvert fall. Så får jeg se om jeg klarer å komme meg av gårde for resten av dagen. Også tar jeg rolig morgen, henger opp klesvask og vanner blomster. Det er egentlig ikke så ille, begynner å like det litt. Lurer egentlig på om jeg bare skal være syk idag. Gjøre det rent og pent her, bli ferdig med leksene mine og ta en tidligere buss hjem, men har ikke så god tid på tekstil oppgave min heller... Og jeg føler meg ganske skutt. Gleder meg til ferie kjenner jeg nå! Om det blir badeferie, tror jeg faktisk jeg skal kjøpe meg en bikini, bli brun og prøve å kose meg i sola. Trenger litt solskinn nå! Men er bare så sykt ukomfertabel med tanken på å gå rundt i en bikini, kroppen min er ikke klar for det og har ikke gjort det på over to år nå... Selv så mye jeg elsker havet. 

 

En liste

Vanligvis er jeg ikke så big på å lage lister. Men det er en sånn liste ting jeg egentlig liker veldig godt. Så jeg ærlig og redelig sjtal lista fra Lena (med lov). Også leste jeg på Ayla sin liste samtidig, og vell eg og multitasking merka ikke at jeg tok litt av hver på spm så det ble plutselig en helt ny liste med helt nye spm sammen settninger, haha. 

 

Ti ting jeg vill gjøre oftere: 

- Kjøre motorsykkel og cross

- Lese J.R.R. Tolkien bøker på kvelden forran peisen med Howard Shore musikk.

- Lakke neglene

- Le

- Trene

- Være rundt mine

- Gå turer i skogen med bikja og kose masse med pusa

- Lage smoothie

- Være i sola

- Reise

- Dra på konserter og festivaler (woop woop blei vist 11)

 

Ni nødvendigheter

- Musikk 

- Sjokolade

- Yoga

- Tente lys på kveldene

- Band T-skjorter

- Leopard print

- Caffe Latte

- Smil

- Sort

- Alkohol


Åtte fine blogger (adfgjag denne er vanskelig! er jo så mange som fortjener å komme på lista!) 

Marte Isaksen

- Inf3ct

- Ayla babe

- Dobbie

- Ida Hanley 

- Lone Ringseth

- CutexCore

-The world or nothing

 

Syv band/artister jeg liker 

- Black Sabbath

- Uriah Heep

- Children of Bodom

- Cradle of Filth

- Hardcore Superstar

-  Sister Sin

- Joan Jett and the Black Hearts

 

Seks ting jeg er redd for

- Høye bruer

- Å bli såra

- At noe skal skje noen jeg er glad i

- Å være heltalene på natta

- Å bli så feit som jeg var igjen

- Kakkelakker (Takk til Nikolai som putta to gigantiske kakkelakker ved navn "Tutti" & "Frutti" i håret mitt da jeg var liten< 3) 

 

Fem ting med betydning

- Ord

- Minner

- Blikk

- Handlinger


Fire fantastiske sanger

- Satyricon - K.I.N.G.

- Children of bodom - Oops i did it again

- Uriah Heep - Lady in black (og bird of prey) 

- Black Sabbath - N.I.B.


Tre ting jeg vill gjøre i fremtiden

- Reise

- Kjøre Ducati

- Ta sivil machine ingenieur utdannelse

 

To favoritt setninger

- Let me hear you scream!

- Don't worry, be happy

 

En ting jeg ser frem til

- Helg!!Gleder meg til å hjem til hun her! Og hun andre pelskjerringa <3

Men da må jeg vakse kjøkken og gjøre lekser først. 

Nienor

Alle snakker om at di heller vill føle smerte enn ingen ting. Helt ærlig liker jeg bedre følsen av å føle ingen ting. Sånn etter en har gårtt veldig mye og føler seg helt tom, tom for tårer, tom for alt. For da kan en bygge seg opp igjen og begynne å føle på alt det som er bra. Da er man liksom ferdig for denne gang med det som er vondt og kan fokusere på det bra igjen. Skulle ønske jeg bare kunne latt meg selv gråte, men det er det vanskeligste. Jeg savner følsen av ingenting. Det er liksom litt som våren, alt starter på nytt og det kan bli fint igjen.  
Toxicity

Idag har skole prøvd å feite meg opp med enda mer kake, kommer til å trille lover! Blir gal. Også har jeg handla litt for mye, bruker alt for mye penger for tia, trenger en jobb! Også mista jeg 500 kr og det er døds kjipt når man teller på myntene og prøver å kutte ned på forbruket mitt som jeg ser er for høyt for tia. Vill ha crosser og det er snart jul, og julegaver osv.


og jeg skal bli sunn igjen imorgen har jeg bestemt meg for! 

For tia er sånn tid hvor en bare ser seg selv i speilet, og ser at en ikke ser helt ut som seg selv. Går på en måte litt på tom gang og litt på venting og litt på automat. Venter bare på helgen. 

chubby lubby. lei av overskrifter jeg ikke veit hva jeg skal skrive på...

Veit dere hva som akkurat slo meg? Jeg kommer til å bli skikkelig feit av å gå på den skolen jeg går på, for jeg spiser hele tia der. Pleide aldre å spise noe særlig på skolen kanskje en gang men her blir det sånn at jeg må ha mat liksom flere ganger. Og apsolutt alle har klaga på det samme, og nå gikk det akkurat opp for meg hvorfor, det lukter jo fuckings mat der hele tia siden det er restaurant og matfag der! Så da lukter vi sikkert mat uten å tenke over det og blir sultene. Så nå må jeg virkelig skjerpe meg! Vill ikke legge på meg igjen. 


Har slutta å røyke, men det er noe med di gamle tobakk reklamene! For hadde jeg fortsatt røyka hadde jeg så kjøpt en pakke med Lucky Strike bare fordi det bildet er helt til å forelske seg i. Sorry Petterøe`s.. 
Men dårlig tid og vond fot, måtte bare informere om åpenbaringen min. Fordi det er så relevant for alle dere der ute. 

klønææ

Idag hadde jeg egentlig store ambisjoner og faktisk lyst til å vaske ned leiligheten. Ta badet ordentlig, klesvasken og kjøkkenet. Litt sånn ordentlig. Så når jeg for en gangs skyld har hele vaske spiriten over meg så skal jeg jo selvsagt forstue ankelen.. Det siste forsøket før jeg skulle bort til lærer'n og vi skulle dra, haha det er så typisk det... Så får ta det litt med ro. Etter at jeg har satt over en klesvask, tatt badet og kjøkkenet og muligens sveipa over soverommet, heh. Ikke så mye igjen av leiligheten da. Men klarer ikke helt slappe av når det er så rot og mye som skal gjøres. Lurer egentlig på hva som har skjedd med meg... Har lyst på mørkt hååår igjen! Men jeg orker ikke etterveksten og målet var å holde meg til samme farge nå! Vanskelig.. For jeg savner den fargen jeg hadde på det bildet! 

Også har det gått opp for meg at jeg har for mye gultone i huden til å være så blek som jeg endelig har klart å bli(haha tok meg over to år!). Men jeg får ikke den naturlige melke-hvite fargen jeg syns er så pen og ønsker meg. Så jeg tror heller jeg får gi slipp på det, for jeg tror faktisk brunt flesk er finere enn gult flesk.

Og sånn til slutt jeg seriøst elsker Ingrid, hun har skaffet meg et par med slike sko som i forgie forgie innlegg ca, for 200,- kr!!! SERIØST lykke, håper di passer! Ingrid du er best, jeg veit du stalker mæj <3 

barsk.

Alle ler av meg når jeg sier at jeg vurderer å gå i millitæret å ta ingeniør utdannelse. Kanskje ikke så rart, men jeg vurderer det faktisk veldig sterkt for tia. Men først får jeg gjøre leksene mine. Hardt å gjøre kl 12 på kvelden. Men jeg kan ikke ha fler annmerkninger, 6 anmerkninger allerede før det har gått en mnd en gang er ikke bra. Og seee håret mitt blir lengre! lykke.

Elsker world metal problems memen, spessielt denne. Er så drit lei av "what?! Liker du metal????" Også begynner di å paple i vei om metallica.. Likær ikke metallica en gang! no offence. Oii glemme og trykke på bugliser igjen... 

Wishes

Moren min har alltid sagt at å ønske seg noe er et tegn på sunnhet, for det er driv kraft. Og bare tenk på det, den dagen du ikke ønsker deg noe, ingen ting frister og ingen ting har noe å si. Da er en ganske tom og ferdig. Så her er min driv kraft: 

Jeg vill ha sånt hår *spare spare*

Kjøre denne crosser'n: 8000,- spart så jeg er halvveis!!! Får jeg bare jobben jeg har søkt på nå!Og får jeg den sykkelen, ønsker jeg meg denne hjelmen (A). 


Og fult fox utstyr, siden det trenger reve slekta! haha. (Volpe betyr jo rev).En dag skal jeg kjøre en Ducati evo 848 corse. Og en slik skjønnhet drømmer jeg om at skal dele plass med den. 

 

Det noe med 50talls, Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Marilyn Monroe, Bettie Page, Dita von Teese og alle disse vakre kvinnene jeg vill være som. Også vill jeg ha disse skoene. Skal kaaaanskje kjøpe noen som likner om di er passe. Budget mat i en mnd til <3 Men jeg tror ikke jeg skal gå inn på hele ønske lista mi på klær og sko enda! For den er lang, har så sykt lite klær for tiden. Nesten av ingen av klærna mine er brukelige lengre for det er så alt for stort og jeg klarer ikke helt å få meg til å kjøpe så mye klær hele tia. Sånn kropp som Dita. 

Kistesoffa i stua miii!


En hobbit hule, inni skogen, ved et vann. Men jeg har også skjønt at om en ønsker seg noe kan en ikke bare sitte og vente på det, men gå å hente seg det selv! 

Jeg har forresten sånn rolig hvile lørdag i kveld. Lenge siden jeg har hatt en rolig lørdag hvor jeg bare slapper av. Jeg kjente jeg trengte dette utrolig masse! Er helt på grensa til sliten og lei for tia. Skal liksom så lite til for å vippe meg av pinnen. Men det er en del mer enn jeg egentlig klarer å stå i. Bare at det jeg klarer å stå minst i er å sitte å se på eller å ikke gjøre noe. Så valget mitt faller hele tia på å stå i. For å la noen stå igjen med alt alene og hvite att jeg kan hjelpe til er verre enn å hjelpe til mer enn jeg egentlig klarer. Bare det er så mange små å store ting. Og jeg er sliten og lei. 

Har kjøpt di søøøteste frokost asjettene idag da! Orker ikke vise dere men gjør det senere!

Kveldskos

Rakk ikke noe cross idag, har tusen klager for tia. Men jeg skal spare dere for dem! Og alt passer seg heller ikke til å legge ut for alle til å lese heller, hahah. Men nå prøver jeg i hvert fall og snu alt som er kjipt. Reint og ryddig rom, duftlys, bra musikk og kakao. Det hjelper det!Også er det hjem imorgen! Så det gjør alt mye bedre : ) Da skal jeg være sånn flink datter som først hjelper bestemor og så går i bursdag til farfar! Også skal jeg være ikke fult så flink datter og bare ha det litt gøy tenker jeg, trenger det! Føler meg super flink som holdt ut di siste to dagene på skolen nå, hadde bare lyst til å gi opp og dra hjem! Må skjerpe meg også, selv om jeg har vært så søt og snill jeg bare kan har jeg vist allerede fått 6 anmerkninger. Og det før jeg i det hele tatt har fått fronter tilgang, sykt. Føler man får annmerkning for å nyse her! 

RRRRRRRrrrrrrRRRrrrrrrrrRRRRrrrRRRRRRRRrrrrrRR

Var seriøst like før jeg dro hjem nå! Får helt noia av Arendal, hater det her. Men så snakka jeg med mamma og hørte at brødrene mine var vekk og di hadde egentlig tenkt å slappe litt av og sånn. Så jeg reiser ikke hjem før på fredag og lider meg igjennom di siste to dagene her. Fikk for første gang i livet mitt hjem lengsel og det var rart, og vondt. Selv om jeg har verdens søteste Kristina på skolen. 


Se, vi har blitt alt for glad i web cam i timene <3 

Imorgen er planen å finne bussen til Frrrrrrrroland (lager sånn rar rrrrrr skærrrre rrrrrrr) og sjekke ut cross banen jeg fant her! Har så lyst å begynne å kjøre. Det ga meg litt mer håp og holdt tårene tilbake at det er bane her (det hørtes så over dramatisk ut). Så har jeg i hvert fall noe å gjøre her, annet enn å stirre på skogen utenfor vinduet.... 

Og jeg har fått feil matte karakter og di sa seg til og med enig i det fra skolens side, men det går ikke å endre... noe som er jævlig kjipt... For jeg har vist det hele tia bare ikke fått gjort noe med det siden jeg ikke har vært hjemme i klage tia osv. Hva faen vill di med det'a?! At flest mulig skal få uretferdig dårlig karkater? ... Skulle egentlig hatt 5 eller 6 etter forjævlig mye jobb og prøve resultatene. Også er jeg stucked med en 4'r i avsluttende fag. DEN ER SÅ KJIP... Jeg har jobba meg fra en 2+ til en 5/6 skulle hatt. og det er belønninga. Og det er så teit å syte over, men jeg jobba virkelig hardt for det. Har ikke noe ås i sånn egentlig bare at det er der. Også skal jeg ta ingeniør men kommer inn på forkurset uansett antagelig. 

Så mye klaging det her ble! Jeg burde være glad for faen, jeg burde trives og være glad. Jeg har så mye bedre forutsetninger her i livet enn di fleste og burde være så fuckings glad. 


Og det her blei triste saker, noe mer possitivt. jeg har funnet ny måte å gjøre sminka mi på. Eller mer begynt å gjøre sånn som jeg gjorde før men med litt nye farger osv. Liker det faktisk ganske godt. Så vurderer å lage en sminkevideo (min første isåfall på sminke) når jeg får batteri te kamera igjen! 

Og ca sånn når di er lukket:

Tror det jeg liker er at det er så lett å holde vedlige utover dagen. Liksom den sliter seg vekk og må gå over i globalen osv. Men det ser helt fint ut om jeg bare fjerner litt. Så den er veldig rask og hverdags venlig på en måte. Samtidig som at en får den lille ekstra i hverdagen. 

Ellers er jeg også helt obsessed med Satyricon for tia. Det gjør livet finere. 

clean bitch clean !!

Se jeg blir sånn 50 talls, kjerring. Tar oppvasken, vasker klær og hele pakka. Ikke det at jeg kan skryte på mæ at jeg ser helt ut som på bilde er jeg vasser rundt i opphullet slipknot t-skjorte og sort tights. Blogger utrolig dårlig for tia, men syns ikke klesvask og matlaging er så spennende hele tia. Har nok med å gjøre det en gang om jeg ikke ska dokumentere alt. Også kommer jeg kanskje sterkere tilbake snart. Høres jeg barnslig ut om jeg har lyst til å skrike at jeg savner mamma! Jeg har verdens beste mor, virkelig. Rotten to the bone og hele pakka! Men herregud å jeg savner Caffè latte på morgenen, å kunne rope "mamma! vi er tomme for..." og at klærna på mystisk vis har bretta seg selv og havna rene og pene i hylla mi. Og nå hørtes jeg driiiit borskjemt ut!

Men det er slitsomt å måtte sykle helt til by'n for å kjøpe mat når det ikke er no nær lokal matbutikk og nermeste alternatv er under opppussing. Eneste trøst er at jeg har godt av det, vill ha sharon toxic rompe og jeg har lagt på meg. Og nå burde jeg legge meg snart! Espresso maskina har gått istykker så morgenene er litt fæle for tia, for en som er vandt til caffe latte på senga fra hun var fire. Veit, borskjemt, ikke nødvendig å si det en gang, veit det og setter veldig pris på det! Sånn ferdig med å syte, natti <3 

fornøyd garanti

Vi har ENDELIG fått orden på internett, det var lykke det! Hoppa rundt som et barn i glede. Helga var kos også, var på brekke rock. Rust var kjempe bra! Samme med Back Streetgirls. Også etterpå dro vi til noen som hadde gamle økser på veggen og kuleste huset ever, jeg vill også ha det sånn! 

 
helt sooober jædda. 


 

Sparææær

Hjemme i Skien, skal møte folk, levere tilbake en genser (A), brekke rock og kose meg. Så er det hjem igjen. Leve på tofu i et halvt år, har muligens funnet meg jobb så skal spare til denne skjønnheten her om den ikke blir solgt! Så kryss fingre og tær for meg! og at pappa er villig til å kjøre 70 mil for den heh... 6000 kr på vei allerede! <3 Det er en 450 ccm så pappa mener at den er for stor til meg, noe han sikkert har rett i. Men om jeg knekker et par bein i forsøket er det verdt det (A). Heh jeg er helt under ærnært på å kjøre for tia. Har aldri vært sååååå jeg vill kjøre fort, fort fort og masse som det er jeg nå... Men jeg trenger det! Har ikke kjørt på to år nå!! 

+ at en diet på tofu sikkert hadde vært bra nå ahahh har lagt på meg og det er ikke kult... 

insane

Jeg fuckings dør av denne linja, først et år med prøve lapper og nå på ny av igjen med prøvelapper. Enda mer kake og jeg fuckings tør ikke la være å spise når det er lærer'n som har baka og jeg vill ikke trille ut her ifra heller, jeg har lagt på meg og jeg har ikke internett og lærerne snakker til oss som vi gikk i barnehagen, vi må for faen ut i friminuttet for "å lufte oss", musikk er farlig og den som har satt fra seg kaffe koppen uttafor bussen må melde seg, for vi kjører ikke får det! Jeeeeze blir sprø. 

Også har vi fin oppgave med å lage veske av pappkartonger, lukter godt! For utenom det har vi veldig fin rein leilighet når vi ikke har internett da, for jeg har ikke annet å gjøre enn å vaske. Tror kanskje jeg burde bli sosial og møte noen folk ikke bare sitte inne å sture. Tegner litt også da, som om det gjør det noe bedre liksom... 

Utenom det er livet fint, jeg lager kakao (siden espresso maskina er ødelagt, jeg døøøør uten latte på morgenen) og yoga på morgenen, rekker aldri skolen uansett hvor god tid jeg har og roter bort nøklene konstant. Tror det som gjør livet fin er at det er en dag igjen, så er det helg og hjem! Savner pelskjerringene mine. Forresten så har jeg super søtt nytt forsidebilde på face! En rev, siden Volpe betyr jo rev!Men ja ferdig på skolen, så hjem og ikke ha internett. Vaske litt til eller noe. 

Smakebit på leiligheten.

Jeg har funnet hemligheten til hvordan kvinnene på 50tallet klarte å holde huset strøkent! Di hadde ikke internett... Vi har ikke internett for tia skjønner dere (mye surr). Så jeg kjeder meg og ender opp med å vaske og gjøre lekser, så kanskje det kan bli både 50 tallskjerring og kariere kvinne ut av meg om det fortsetter slik. Nå får dere faktisk se litt av leiligheten vår som jeg har lovet dere også! Selv om bildene ikke er di beste, gleder meg til å få bateri til speirefleksen igjen! Også skal jeg prøve å finne meg en jobb så jeg kan spare til denne elsklingen her: Om det ikke er noen som vill kjøpe den til meg da selvsagt! 
 

Monday is my favorite time of year.

Hei igår gikk jeg rundt med kun et par timer søvn, hangover og solgte vafler. Etterfulgt av lang busstur og lang gåtur med tung bag hjem. Så følte meg veldig flink! Starter ikke før kl 10 på mandager og det redder livet mitt for tia! Hva mer å si? Det er mandag, eneste dagen i uka vi har fylt opp med fag. Jeg vill bare sove, så skal legge meg tidlig i kveld som jeg nesten alltid sier. 


Se jeg har til og med barska meg til å gå i strømper å shorts idag! (dvs, ikke vært flink til å vaske bukser). 

Så jeg være flink og ta en vaskesjau her hjemme, idag. Har i hvert fall ambisjoner om det. Støv kommer av seg selv, men ikke mat... Neida, koselig det.

Men nå må jeg stikke, høre en gang på thank god its monday av NOFX, prøve å overbevis meg selv om at mandager fint... også løpe med dårlig tid til skolen! Jeg har allerede dårlig tid... 

´cause my girlfriend, she's a whore

Livet er fint når en er hjemme. Så kan man sitte med babesa og klage over gutter, lærere, penger, pissgul ettervekst og alt annet fælt i livet. Di er gode å ha. Bente er dama mi forresten <3 

 
Hjemme koselig.

Nå som Ozzy har kommet opp på soveromsveggen kan det nesten kalles et hjem, selv om hjem er der pusa og vofsa er. Så gjenstår det bare å finne to store rammer til Sid Vicious og Marilyn Monroe sort/hvit plakatene mine, som jeg tenkte å ha over senga. Di er så pene! men jeg finner ikke rammer som må være minimum 65 x 90 cm. Noen som har en anelse om hvor jeg kan finne det? Finner liksom ikke så store rammer som ikke koster en formue... 

Rommet blir ganske koselig da! Tror bare jeg skal bytte ut gardinene, finne den perfekte lysekronen, finne et pent nytt (eller gammelt) speil, bytte om plassen til klesskapet og hyllene, skaffe leopard sengesett, enda fler puter og få opp Sid & Marilyn. Litt sånn små nips naps, så er vi i mål. Tror dere får se før den tid da, kanskje.

 

Liker fakitsk Vains of Jenna sit cover av smoke on the water utrolig godt! Liker Vains of Jenna generelt. 

Savner dyra mine da, så skal bli godt å komme hjem i helga igjen, selv om jeg faktisk begynner å finne meg mer og mer til rette her! Liksom den biten hvor jeg skal klare meg slev går ganske fint, sykler halve kloden i oppoverbakker føler jeg for å få handla mat, lager mat og vasker klær, hele dan pakka der gikk mye lettere enn jeg skulle tro selv om det er litt stress. Ingen mamma og rope på hele tia liksom. Men når en må, så går det som regel alltids greit. Akkurat som at nå kan ikke jeg skrive mer her fordi jeg må henge opp en klesvask. 

They're gonna clean up your looks with all the lies in the books.

Jeg lever nesten. Kommer og snakker mer med dere når jeg våkner litt mer til live igjen, og muligens finner kamera, ok? Så skal dere få se leiligheten n stuffs. Men en liten smake bit, med linselus kan vell være fint. Jeg liker egentlig leiligheten veldig godt, selv om jeg ALDRI halde sett for meg mitt første sted som så, uhm lyst, krem, og alt for masse love. Men det er vell fordi det ikke er jeg som har valgt alt sammen heh. Jeg liker at vi har peis da, gleder meg til å sitte forran peisen med kakao og lese silmarillion på kalde vinter kvelder!Jeg er egentlig ganske død når jeg driter i sminka om morgenen, tror det er liksom beste måten å se humøret mitt på, litt teit... 

Egentlig burde jeg være veldig glad for tia, men jeg er ikke det. Så har litt dårlig samvittighet for det. Men alle har sinne ups and downs så jeg får bare ganage meg igjennom shitty tider og se fremover til di bra, for di kommer alltid! Håper jeg. Men jeg fant blåbær uttafor her så jeg skal ut å plukke litt nå! Kommer kanskje litt sterkere tilbake håper jeg. 

hjemme kjær

Idag ble også fin dag, cafe og nå lager jeg lefser til familien sånn som vi gjorde da vi var små, bamse moms til og med! Hahah, mangler vell bare at vi skal se på Aristokattene nå? hahha Selv om jeg egentlig ikke tror det, fikk skikkelig lyst til å prøve å tegne Ozzy, er så lenge siden jeg har fått "tegne-kløa" over meg, og da ligger virkelig alt av tegnesaker i Arendal. 


Jeg elsker å våkne til dette. 

Og jeg tror imorgen blir fint også, cafe, se venner spille (på åpningen av meieri gården (noen som skal eller?), etterfulgt av mer gøy. Det er så fint å være hjemme! Jeg setter pris på hver eneste time, caffe på tullis, puseklem og voffe tur! Jeg setter pris på å være hjemme. Og jeg som vanligvis aldri har hjemlengsel noen gang!

briller


Hjemme for tia, var en tur hos farmor og spiste meg feit på vafler, etterfulgt av cafe med utrolig koslig venner deilig caffe, mildt vær og kortspill til det stenger, utrolig koselig! Dessverre har jeg ingen bilder for jeg har ikke kamra tiljengelig for tia. Idag blir også fin tror jeg! Ordne med kjedlig bank greier, og andre kjedlige greier, så Cafe igjen heh. Jeg tar overdose på kaffe for tia, hadde vært fint med en dag hvor jeg faktisk drakk mindre enn tre kopper, det blir dyrt! Men når jeg først er hjemme vil jeg kose meg! 

Og seee jeg har blitt brille nerd! Dessverre kom ikke super kule black flagg toppen min ordentlig med, men jeg lover fin kombo med punk band og slitte converse og cat eye briller ahhahah <3 Nå kan jeg lese masse lotr igjen uten å dø av hodepine og slitene øyne! 

Kos dere med fin være idag dere som har det, og smiiiil. Jeg er i hvert fall glad idag hahahah ! 

school is practise for the future, practise makes perfect, but nobody is perfect, so why practise?

Siden vi ikke begynner på skolen før kl 12, så gjør jeg alt jeg kan for at dagen skal bli best mulig (selv om det ikke skulle være den beste dagen i følge horoskopet). Men jeg får starte dagen så bra jeg kan fordeom. Med yoga, sjokolade, te og en dusj, så kanskje jeg kommer inn i mine gamle morgenrutiner! For di var ganske bra egentlig. Og når den skumle førsteskoledagen er overstått, så drar Leggi og meg til by'n og spiser sushi, tror været skal være bra idag også til og med!Ting begynner å falle litt på plass i leiligheten, di nye brillene mine har kommet (til mamma riktig nok, men fortsatt). Kamera min leker fortsatt jemsel og speirefleksen ligger i Skien med feil batteri. Jeg gikk meg vill i 5 timer igår. Er så fint når man finner ut at man har gått 5km i motsatt retning, og må gå tilbake for så å gå enda mer, fortsetter man sån kan man også risikere å bli tynn av dette oppholdet, hahahha. 

Jaja på tide å hoppe i dusjen og få på ansikten.

Hjemme igjen

Sumle sumle dag, ikke gjort en dritt annet enn å speile trynet, irritere meg over at jeg har lagt på meg og tenkt på alt jeg skal gjøre. Så det jeg nå har kommet frem til at gjøre er å begynne på'n igjenn, være sunn, smile, spare til langt hår igjen, prøve å faktisk kose meg med at jeg har flytta hjemme fra for jeg har all grunn til det, finne meg en jobb, spare penger til lett sykkel og det alle viktigs å få tilbake selvtilitten litt igjen, hater å en gang å ha hatt det og nå ha mista den så big time. Jeg skal prøve å være litt fornøyd med meg selv og ikke bare se på alt som burde forbedres. Egentlig vill jeg bare være tilfreds og høre på metal. Er forresten hjemme i Skien en liten tur igjen. Heh og mamma kom inn på kjøkkenet "åååhhh nå turdde jeg du hadde gått ifra pc'n med musikk på, på rommet ditt igjen. Men så var det vist bare øystein som sto med sirkelsaga og saga til klesskap på rommet til Andreas..." 


Ok, jeg må bare anbefale Alpro soya puddingene, elsker å ha dem som frokost/lunsj eller dessert eller egentlig bare mat for di dagene jeg ikke har lyst på noen ting i hele verden. Det var i hvert fall schempe godt å ha til frokost i går med bær inntill. 


Leggi lager deilig (og sterk) mat! 

ffffffuuck

Også er det jo så sykelig mye jobb også da. Var flink igår, og fikk gjort en del så nå gjenstår bare resten av soverommet. Og litt små handling, selv om jeg er så å si blakk nå og det er drit dyrt å flytte hjemmefra... Leggi lager middag idag da så gleder meg til å smake, Thai mat er jo utrolig godt så!  Også får jeg ikke opp døra til skapet mitt så jeg må finne på noe lurt... GLEDER MEG til å bli kvitt alle flytte eskene og få orden på alt! Også har jeg lyst på leopard sengesett, noen som vet om et sted jeg får kjøpt? 

Flytting.

Har holdt på å flytte i hele dag! Så masse som skal ordnes, men tror det kommer til å bli koselig her når vi er feridg. Har akkurat vaska badet så det er rent og pent nå og videre har jeg tusen bæreposer og pappesker som skal på plass. Klesvask og hele pakka. Gleder meg til det blir ferdig og jeg kan vise dere hvordan det blir! Er spent selv liksom : D 

Og sånn seriøst glede! For første gang fant jeg mozzarella som hadde riktig smak og konsistens i NORGE FOR FAEN!!! *lykke*. Og det var så godt, å kjøpe rundstykker tomater, baillikum og mozzarella også lage sånn ordentlig panini raskt og enkelt, som jeg alltid fikk i Italia da jeg var liten! Og som jer forbinner med bestefar, sol, pouzzoli, familie, varm bil og glede. Var liksom et sånnt øyeblikk.

Jeg har verdens søteste mor, bare så det er sagt!
Leggi (som er min nye romie) og søsteren hans. 


Og litt av det jeg må fortsette på nå! 

I don't wanna grow up

Natta over hos Elin natta som var, med Stine. kos kos. Nå tror jeg at jeg har lagt på meg min dobbelte kropsvekt di siste to ukene, pizza, sjokolade, sukker +++ det er ondskap det. Men ondskap som smaker veldig godt da. Ondskap som ikke smaker like godt er pakking. Hater det... Jeg reiste til Thailand for to/tre uker med bare håndbagasje, det sier sitt...

Har ingen bilder å dele med meg, siden jeg tok ingen bilder. Har egentlig ganske mye å gjøre for tia. Blir nok litt bedre når jeg kommer litt til rette i Arendal og sånn også. Elllers har jeg tatt etterveksten, så nå er den piss gul <3 Hvorfor elsker jeg ikke livet mitt for tia? Sitter å hører på Ramones med I don't wanna grow up og tenker over hvor utrolig bra den passer. Får hele tia "ung dame" beskrivelsen på meg, jeg er 16 for faen! Plutselig fikk jeg sykt masse ansvar, noe jeg har ønska meg helt til jeg fikk det. Har alltid ønska å komme meg vekk ifra Skien, å komme meg så jævlig langt unna ekelte folk. Men idet jeg sier at jeg trives og et par år til sikkert er fine greier, ja da, da må jeg flytte... Når det er sagt og jeg er ferdig med all sytinga mi (for nå), så håper jeg det kan bli bra også. Men Arendal var liksom ikke det stedet jeg ønsket å flytte til da, om jeg skal være helt ærlig. Jeg må dra fra dyr, hobbiter, venner og alt, det er ikke gøy det... For å gå på skole og ansvar. Ansvar er så skummelt ord.

Jeg er skikkelig redd for å ikke klare dette bra nok og det er enkelte jeg bare virkelig ikke vill reise fra. Mest det siste. Jeg er redd for å ikke klare det bra nok, ja. Men jeg tror jeg skal klare det om ikke annet. Og jeg syter så jævlig på bloggen for tia, men føler meg bare sykt ikke glad for tila, trist egentlig... Tror jeg skal gå meg en natta tur, si hade til Skien sånn som Skien er på natta. 

Satan loves us all

Pakker og skal skrive kontrakt idag. Det er så utrolig kjipt i fin-været det, spessielt når jeg ikke har lyst. Hadde det enda bare vært Oslo, da hadde jeg pakka med glede. Men jeg vill ikke til Arendal, ikke litt en gang. Var forresten ute med Katrine igår, så jeg stjal ærlig og redlig et par bilder av henne. Men, men får fortsette pakkinga... HAR IKKE LYST!!! Folk ser så snillt på deg når du går i lyse vanlige klær, riktignok hadde jeg sort bukse og standard negle belte. Men folk tror du er en helt fuckings annen person bare du bytter ut jakka og skoa dine, sykt. Som jeg skreiv i forgie innlegg. Og nå kan jeg ikke høre på sliknot høyt engang fordi vi får besøk... just keeps gettin' betta <333 Uuuhm, det burde gå bra om jeg spiller av dimmu høyt i stedenfor? Har helt stuck up på burn in hell for tiden, eller har egentlig hatt det ganske lenge, det er så pen sang det. 

tilhørighet, bullshit, miljøer, æsj

Det er overaskende hvor anderledes folk ser på deg når du liksom ser litt sånn sweet-heartish ut, (liksom.lyse farger, blonder, lyst hår osv.). Merker så syyyykt forskjell fra hvordan folk så på meg før med rosa hanekam, sex pistols t-skjorter og hele den pakka der, eller bare når jeg går i sort og nagler. Det er liksom som om folk går fra å se på deg som en sykdom til     ehm jeg veit'a faen hva folk tenker jeg... Tror jeg fortsatt foretrekker sort, (og lyserosa). Men det er så sykt. Eller jeg veit ikke hva som har gjort det jeg. Men folk ser så anderledes på meg at jeg skjønner ikke en jævla dritt, jeg er jo fortsatt same shit.. (Jeg gikk kledd i lyse klær idag skjønner dere, og da merka jeg det bare enda bedre).


Ok greit nok det andre bildet er 1 og 1/2 år siden ca. Jeg så helt jævlig ut, men fortsatt.. 

Egentlig er det litt stygt at folk skal bli så til di grader kategorisert etter klesstil. Og hvor utrolig mye miljøer har å si når det kommer til det fulle og det hele. Jeg har aldri vært sånn som bare har holdt meg ti et type "miljø" om dere kan missforstå meg rett, selv om jeg utentvil henger mest med metal folk, om man kan si det sånn da. Men hele pakka med tilhørighet, hvordan en kan komme fra et miljø i en by og automatisk gli inn i det "samme" miljøet i en annen by, bare fordi du tilhører "di folka". Og hvordan du automatisk blir kategorisert. Når er det vi skal forstå at et menneske ikke er bare en ting, men mange ting? 


Altså jeg kan lett hive på meg denne her og se ut som den engle ungen, men så kan jeg kle meg som jeg gjør til vanlig og blir sett på som en helt annen person. Get it? 

Ikke det at jeg er noen helgen selv, jeg kan være utrolig dømmende på den ene sia. Men samtidig er jeg sånn skravlebøtte som stadigvekk finner meg selv sitte å snakka med den fremmede personen ved siden av meg på bussen uansett kultur, bakgrunn, miljø og hele den pakka der. Å sitte å snakke om alt mulig piss fra reiser, puse katter og til metal, veit ikke hvilket tema jeg ikke har snakka med noen om snart. haha 

Men fortsatt er hele den greia med tilhørighet er så tydlig, og jeg hater den. Selv om jeg syns alle snakker om hvor teit og ikke tellende det er... Det er vell bare en av di mange tingene vi elsker å tro vi ikke bryr oss om eller ikke har noe å si, når det helt egentlig har en veldig stor påvirkning. Jeg hater det. 

-Sånn der har skrev jeg vist et tenke innlegg igjen, så vær så snill å prøv å "missforstå meg rett". 

Slob

Har lært å vaske vinduer idag, og det var sykt mye mer jobb en det jeg trudde! Men da er det også lært, så nå har jeg vasket vinduer, vegger og lister på badet. Neste skritt mot huskjærring idealet er vell at jeg lærer å lage pai, tar permanent og nynner på bibel sanger mens jeg tar klesvasken. Nå kan jeg riktignok ingen bibel sanger da. Men dimmu borgir med burn in hell får være en fin erstatning, det står jo tross alt om helvete i bibelen! Og sånn btw. Snart to uker uten røyk for faen! haha føler meg så flink. Ellers idag har jeg pakka masse, vært en tur i skogen idag (men turte ikke gå helt opp fordi det var kalver der... heh modige). Så ikveld blir det å se på litt fler venner spelle! Haha det gikk litt opp for meg hvor utrolig slob jeg egentlig ser ut til tider når jeg lever i den alt for store harry jakka til pappa og nesten bare vill gå i sort for, med håret til alle kanter. Men håret kommer liksom ikke så med på bilder. Det hørtes rart ut, men det ser ofte så mye mindre ut.. hmm 

 

Molly was a good girl and it felt great to be a liar

Veldig kjapt, pakka i hele dag. Vill ikke flytte. Stikke å møte Stine på arkaden, se venner spille, åpning av et eller annet gården, trenger alkohol, fortsatt slutta og røyke. Så føler meg super flink. Må stikke, så have fun <3 
Scorpio

Ny måned, nytt horoskop fra Susan Miller på AstrologyZone! Har sakt det før og sier det igjen, hun skriver di beste horoskopene, begrunner, tolker og forklarer. Di er veldig lange og grundige men uten tvil verdt å lese!Holdt på å hoppe av stolen etter første linja: August 1 starts off with a big emphasis on your home and family, for the full moon will appear on that day, in your solar fourth house, in Aquarius, 9 degrees. Within four days of this date, you may be moving to a new address or finishing up a renovation or repair project.  Jeg flytter jo, og mamma fortalte meg igår kveld at vi har fått leiligheten! 

Men om jeg skal stole på dette så er tiden frem over en veldig god tid! Så hvorfor ikke bare stole på det? Eneste som skremmer meg er at august 15 skulle være en dårlig dag, første skoledag er det.... hahaha 

støvler, leilighet, mat bla bla bla

Da har vi mest antagelig fått landa en leilighet. Pen og veldig lys, god standard. Litt rart å skulle bo i noen andres hjem, med en annen person sine ting. Det var veldig klart at festing ikke var greit, så det får aksepteres og det var veldig pent der altså! Flytter forresten sammen med Leggi, så sjekk ut bloggen hans! Leiligheten er jo fult møblert, hun som bor der skulle bare ta med seg klær, sko etc. Så det blir jo ikke så veldig å fylle på med personlige ting osv. Som først tenkt, men det er sikkert like greit med tanke på lommeboka også! Også er det jo alltids plass til Ozzy og Alice Cooper på veggen! 

 
Også kjøpte jeg meg nye støvler idag, ganske lurt ettersom at jeg ikke har hatt det på en del år nå, også likte jeg faktisk disse veldig godt! 

Selv om jeg ikke har lyst til å flytte, resie fra venner, hobbiter og babes så kan dette sikkert bli bra også! Det er vell ikke noen søte folk som bor i Arendal da? 

(innlegget var egentlig fra igår, bre glemte å poste det, igjenn...)


Også skal jeg på pro-gym med Dina idag, så starter på'n igjen med et sunt kosthold og trening. Det er så utrolig mye som handler om å komme seg opp på hesten igjen hver gang en har skjeia ut. Jeg tror det er litt avgjørende å få det til. Å gang på gang hive seg rundt igjen. Selv om man bare vill spise sjokolade og bake brownie til tider.Også handler det litt om å gjøre det på en måte som er levlig, så jeg har stekt squach (?) til frokost og grønn te med honning. Noe som faktisk er veldig godt! Så da går det faktisk ann å spise sunt også.  

 

ninja

Hey ho, hørte vist ikke fra meg igår. Dagen starta med å leke ninja med vannglasset, fikk ikke ut glasskåret (men en hel cm selv tenk!) så satt det fast og jeg måtte til hakk og stikk. Prøvde å blackmaile mamma om å få crosser på legevakta, ikke så lurt, leger er vist imot sånt. Satt på tullis og drakk alt for masse caffe latte igjen. Og årets første motorsykkel tur. Så det var egentlig ganske så fin dag. Også måtte jeg sy et helt sting! wow, jeg veit. Barsk. 


Beste måten å starte dagen på. Større sjanse for at dagen skal bli fin. Så i hverdagen starter jeg dagen med yoga, god frokost og caffe latte. Ikke rart i at jeg står opp kl 5 for å rekke alt da hahhaha. 

Idag skal jeg se på leiligheter, ikke gøy. Vill ikke flytte til Arendal. Men tror jeg ønsker meg pappkrus i leiligheten, di knuser ikke så lett... Har knust to glass på tre dager nå, not goood. 

Noen ting endrer seg aldri helt

Jadaa. Barndomsbestinger og søsken, akkuratt som det var før i tia. Se på film og spise oss feite på brownie <3

Ellers sitter jeg og leser litt på lavey. Må si jeg er utrolig masse enig i mye. Ikke alt men fortsatt masse! Er spessielt enig med di elve satanistiske bud. Selv om jeg ikke anser meg helt som satanist heller, men et sted innafor paganisme, satanisme er jo innafor pagansime, but still, det er et ganske breit spekter. Det er så rart for idet du sier at du ikke veit hva du tror så er du plutselig agnostiker? lol. Jeg veit ikke helt direkte hva jeg tror, men det er nok ganske så innafor paganisme. Også venter jeg og ser når jeg dør og lever mitt liv. Ikke et liv noen har pekt ut for meg, og sier sånn skal du gjøre og sånn skal du ikke gjøre.

haha ooops glemte å poste det igår..  

Litt rosa igjen og igjen og igjen.

Nå som jeg endelig var kvitt det gule i håret mitt hva er vell bedre enn å farge litt rosa i det igjen da'a? Spessielt når planen egentlig var å stjele litt blå av Ingrid min (A). Blått motvirker jo rosa, så om jeg spørr veldig pent når Ingrid kommer hjem fra ferie? Er det greit Ingrid? <3 Frem til det blir det i hvert fall rosaaa. Tror jeg skal legge in litte bitte sterk rosa også helt i tuppene. Det blir jo litt dipdye ish, men mer gradvis. Også så dro jeg og bada og det ble så å si skylt ut. Jaja får ha i litt meeer! Syns det er så mange som failer på dip dye for tia. Også hater jeg at alle plutselig gjør det. Det er kanskje litt ego av meg, men jeg hater at alle tar dip dye, bruker nagler og går i band t-skjorter som di ikke en gang har hørt om bandet på, syns det går litt langt når di ikke veit at Ramones er et band og har på seg t-skjorta... Trender er triste saker. Husker da jeg farga håret rosa første gang og tok side-cut. Vi viste ikke hva det het en gang, vi kalte det skalla på den ene sia haha. Og plutselig et/to år seinere tar alle det. Alle di som sa æsj, herregud jeg kunne ALDRI gjort det der med håret mitt! Verden er rar, trender styrer så alt for mye! Hva med å hovedsaklig gjøre sin egen greie og bli litt inspirert av andre? 


Jaja kisses fra meg og lucy da! Er jo så lenge siden jeg har vist frem fineste pusen min! <3

Var forresten på Kilevannet med noen venner idag, bada, gikk 4km til idag til kilevannet, fikk gnagsår, spist jordbær, sol, hele den pakka der! Utrolig deilig egentlig. Skal se igjennom kamera, men tok så å si ingen bilder. Men om det er noen, så kanskje dere får se (om det er greit for di andre?). Når det er sagt kommer jeg ikke til å legge ut nok bade bilde av meg haha. Hva skjer med at alle gjør det for tia? I sære poser for å se tynnere ut, med store pupper, rumpe og sånn. Også tommel opp da, selvsagt med stort påklistra smil hahah. Missforstå meg rett altså, bikini bilder er greit, smile bilder er fint! Men hva med noe som er litt ehm... ekte? 

Følte jeg var veldig kritserende i innlegget lol. 

lost crazy bitch

Ok, håper virkelig ikke mamma og pappa eller noe sånt noe veit om bloggen nå. For da tror jeg faktisk di vill bli sure eller tro jeg er gal. Jeg tror i hvert fall jeg er gal selv nå hahah!

For jeg dro til Langesund igår. Jeg kjeda meg, men følte ikke så veldig for å være med masse folk. Også skjedde det ikke no i Langesund så jeg dro på brotorvet, men det stengte jo ganske fort. Så jeg bestemte meg for å gå litt. Så jeg bare gikk i sånn 1 1/2 t. På veien hjemover men det er jo ingen som fakitsk gå den veien! Ikke no fortau eller noen ting. Egentlig skal man gå over burene, men det turte ikke jeg (høydeskrekk heh). Så jeg tenkte bare at jeg går rundt vannet og tar bussen derifra.

Greia var bare den at etter å ha gått 1 1/2 t. Da jeg skulle ringe å spørre om å bli henta. Hva skjer da? Jo jeg går tom for strøm. Flott, ikke et eneste hus i sikte, bare vei. Viste vell ikke helt hvor jeg var heller. Får vell ihver hvert fall begynne å gå da, så gjør jeg i hvert fall noe. Så fant jeg en gammel punga sykkel som var helt skjeiv og herpa, den hjalp meg et stykke, til jeg ikke orka den mer fordi det var oppoverbakker. Og skal helt ærlig si at jeg lo litt av meg selv der jeg kom på en gammel ødelagt sykkel med punga dekk og skeiv kurv. Så var det jo bare å gå videre da. Helt til jeg blir stoppet av en fremmed mann. Som ikke kunne skjønne at jeg gikk helt til Herre. Men jeg skulle jo gå 3-4 gangaer så langt, til Skien. Mannen var litt sånn ruskete fabrikk arbeider, men virka på en måte ganske hyggelig og sa han ikke var farlig. Dere kan skrike så høyt dere vill at jeg er naiv, for det er virkelig å være naiv. Å hoppe inn i en bil med en fremmed man. Men fyren var kjempe hyggelig og kunne ikke skjønne at jeg hadde fått det for meg at jeg skulle gå helt til SKIEN! Noe jeg ikke skjønner selv en gang. Hahahah. Men jeg kom meg i hvert fall trykt hjem etter et par timer! Og snakker ikke om dette til mamma. 

Egentlig tenkte jeg bare hele veien at brorskapet gikk jo lengre! ... Jeg har ikke gått av å lese så mye Tolkien, jeg får det for meg at jeg kan vandre like langt! Jeg er syk i hue... Men jeg gjorde i hvert fall noe og fikk litt trim ahhahah. 


canibalisme,,, det er den ene lille broren min forresten. Men dadda jeg fikk kjøpt meg 5 nye gensere igår! Og to av di er ikke sorte, så nå kan lillebror være stolt av meg, han klaga nemmelig på at jeg gikk så mye i sort. Så disse vill bli fine til Sort bukse. 


Kjøpte også en helt plain sort geneser, standar meg. Den til høyre er mye finere på i virkeligheten syns jeg faktisk. Kjøpte jeg den i sort og skogsrgrønn også! Tror di vill bli perfekte til høsten! Kan fint se for meg den grønne med en litt rød/oransje leppestift, sort buke og litt messy hår! Har egentlig litt lyst på rødt hårt til høsten. Men nå er det endelig paltina og røde pigmenter er et helvete å få ut. Noe som ikke er lurt når jeg sparer til langt hår igjen... Skulle ønske håret ikke ble slitt av farge! 

Haha da jeg kom hjem var bare mamma sånn. Ja ok da, få se på di fantastiske band t-skjortene du har kommet hjem med nå da.. Også så hun dem og bare "wow, di var jo faktisk litt fine di!" Tror det er et tegn på at jeg går litt for mye i band t-skjorter. Men jeg elsker dem og favoritt banda mine fortjener at jeg går rundt som et reklame skilt for dem! 

dead girls are skinnier

Var flink og gikk hjem hele veien fra progym idag også! Noe som er ganske langt, siden jeg rakk ikke bussen. Og jeg har fått bedre kondis merker jeg! Til neste sommer skal jeg ha gått ned alt ekstra jeg vill ha bort. Fordi det har jeg bestemt meg for! Sånn at jeg faktisk kan gå i shorts og bikini og sånn! Det tror jeg at jeg allerde har sakt, men jeg mener det fortsatt hahah. Og det kom akkurat ut en litt irritert lillebror fra av dusjen... må bruke litt mindre varmtvann (a). Fler enn meg som elsker Gwen Stefani slik som hun var i no doubt tia? 

workout bitch, just workout.

Starter dagen med å stikke på progym. Har vært helt sykt usunn di siste dagene. Og jeg vill ha thigh-gap, stramme fine lår, fin rumpe og smal midje pene armer og hele pakka der. Egentlig bare en kropp som gjør at jeg hadde takla og gå på sttranda og gå rundt i bikini i, for det gjør jeg ikke nå. Alt har blitt en del bedre, eller egentlig mye bedre di siste 18 kg, men hva hjelper det når utilfredsheten med seg selv er større enn for 18 kg siden? Ikke en dritt. Jeg vill bare bli kvitt resten av flesk som man bare kan klype tak i for det er ikke mye sexy. Og det skal jeg da klare! Først bli kvitt det og så holde det vekk, det går faktisk ann omman jobber for det. Og for inspirasjonens skyld. Så funker ingen ting bedre enn et bilde av Sharon Toxic. Fuckings perfekt. Så perfekt at jeg drar for å trene uten musikk fordi jeg ikke finner lader'n! Da er man perfekt da. Eller først skal jeg innom kjørewoskolen, skal prøve å få tatt lettsykkel lappen, så skal spørre om no pris oversikt og sånn. Også har jeg jo faktisk fått moped nå! Sort matt er den, veldig pent. Tenk om jeg bare var 21! Så kunne jeg kjørt ducati'ne! Hater Norge for å nekte meg... Meeen tror det blir bra å bare få kjørt litt i det hele tatt jeg! 

speed cravings

wow, statistikken min har plutselig gått veldig til værs igjen. Hva har skjedd? Er jeg den eneste som egentlig syns slikt er litt skummelt? Eller er vell kanskje bare meg som er pyse. Det er jo litt koselig også da. Er på 4. plassen i skien nå. trodde liksom den skulle synke en del siden jeg har blogga så lite. lol  Var på vannet en tur igår, konklusjonen min er at jeg liker den nye båten vår siden den er god å kjøre og rask så jeg må ta båtførerprøven litt fort om jeg får råd sånn at jeg kan trygle på min knær om å låne den! Jeg har helt cravings etter fart igjenm. Så jeg maser hull i hue på pappa om å skaffe en crosser igjenn. Hallo jeg har ikke kjørt cross siden 9. nå! Jeg trenger farta og morroa, men så er det pengene også da. Ellers idag har sitti og krota alver og roser. Samtidigsom at jeg har spist alt for masse drit! Da snakker vi pasta, sjokolade og hele pakka der så imorgen blir det progym! hahah.

 Nå skal jeg ha min overdose på dirty penny, CoB, wildstreet, pantera, black sabbath, anaal nathrakh, korpiklaani og resten av all den gode musikken jeg er helt under ærnert på for tia! Også tror jeg skal smette en tur bortom pappa og mase hull i hue på han om desmodrauliske kjøresystemer og ducati motorer som jeg alltid gjør når jeg er der. Kan så alt for lite om motor og vill lære så alt for mye hahah.  Dessuten hvem elsker ikke lyden av en Ducati? Tror kanskje jeg må tvinge han ut å kjøre en tur i regnet om jeg får det til. Egentlig har jeg bare lyst å kjøre selv. Savner det. Hater Norge som nekter meg. 21 er alt for høy aldersgrense på motorsykkel, jeg hadde klart det nå. Og det mye bedre en farfar som nesten ikke kan gå, han får lov, men ikke jeg. Hat. Har funnet ut at jeg vill ta maskin ingeniør utdannelse nå, så kanskje jeg gjør det etter jeg tatt svennebrev i søm!

Dette innlegget ble så alt for preget av mitt behov for å kjøre fort hahah. Men jeg trenger det for tia, savner det. 

sunshine

For første gang siden Egypt i 9. klasse har jeg faktisk sola meg. Di siste par årene har bestått i å følge skyggen og ikke sola med klokka. Og jeg har for det meste vært ute når det er mørkt i sommer. Så jeg klarte å oppnå en hvitfarge jeg ikke trodde huden min var i stand til å få en gang. Jeg syns det er pent å være hvit, men så fikk jeg plutselig så utrolig lyst til å ligge i sola, så jeg gjorde det. Tror allerede jeg er et par toner mørkere. Så jeg har funnet ut at jeg heller bare vill kose meg med solskinnet når det først er her, også har egentlig ikke hudfargen noe å si. D-vitaminer er bra å få uansett! Gaaah armene mine er neger!! sjokk. Så nå er jeg ikke vampyr mer... Det var ikke så kult.