GJESTEINNLEGG

Ingrid Blogger

Ugh har spydd og sovet om hverandre hele helgen. Skulle stå i bakken i Rauland, men det varte i ca fem minutter, til jeg besvimte av utmattelse. I tillegg kom jeg for sent på skolen i dag og håret mitt har verdens styggeste farge nå. Ingen kul start på uka. 

Noen gamle bilder og noen bilder fra Oslo. Og nå mista jeg en negl også. HATER alt.

INGRID BLOGGER

Endret alle gjesteinnlegg navnene til INGRID BLOGGER, bare sånn at dere ikke forveksler meg med Maria. ER IKKE MARIA ER IKKE MARIA ER IKKE MARIA. 

MEN det jeg egentlig skulle si var at jeg fikset pikset på neglene i dag, og de ser såååå mye bedre ut i virkeligheten. Ser ut som om noen har spist Ringenes herre bøker og litt Star Trek dvder og spydd det opp og gjort det om til neglelakk. Elsker dem. Også har jeg jo filt dem til sånn jeg vil ha dem, hvilken er ca halvparten så store som når jeg fikk dem. Jeg har jo bitt negler hele livet, så å plutselig ha veldig lange negler er uvandt, derfor har jeg de såpass korte nå. SÅ GLAD I DEM DA.Fine negler, ikke oppspist og ekle som jeg pleier å ha.

Men ellers i dag har jeg sett på Silent Hill for 23847 gang, lasta ned og spilt alle Luna Game spillene. JEG UTFORDRER DEG TIL Å SPILLE GJENNOM ALLE MED LYSET AV OG LYDEN PÅ FULT. For faen jævligste man kan gjøre. her er linkene til å laste ned alle

Skal til Oslo i morgen btw, tenkte å ta noen bilder. Hvis ikke, legger jeg ut noen bilder fra Amsterdam, var der i desember og har 50000 fine bilder derfra.

INGRID BLOGGER

Fikk tre pakker til i dag da. Så nå venter jeg på 4 pakker til. Blir så glad. Fine ting. 

Også kjøpte mamma sminke til meg i dag, og jeg vet ikke hvorfor. KLAGER IKKE.

Da venter vi på rosa iPod kabel, Hello Kitty datamus, ti par vipper og rosa headsett øreplugg greier. 

INGRID BLOGGER

 

ENDELIG fikk jeg pakker. 3/10 altså. Så i dag fikk jeg vipper, negler og xbox knapper. Synd at jeg ikke får brukt noe enda, siden jeg ikke har lim til verken negler eller vipper ennå, og må ha en sykt sær skrutrekker til xbox kontrolleren. Oh well, fint var det hvertfall ♥Neglene var ca de fineste falske neglene jeg har sett. Ikke sånne ekle dyre klumper man får i norge. Elsker eBay. Jeg er dronningen av eBay.

Så planene fremover er å kjøpe spendon kort, legge inn rundt 400kr, kjøpe så mye som mulig på eBay, som blir mye, siden alle de tingene jeg har kjøpt nå kom på under 200kr.

Også spare penger frem til Hove. Bestemte meg for å dra til Hove btw. Er så mye mer sommerstemning der, også er det jo Crystal Castles som er favoritt bandet mitt etter My Chem. Noe som sier MYE.

INGRID BLOGGER
Sitter på skolen og savner Night Elfen min.Ugh livet hadde vært så mye bedre hvis det ikke hadde fantes virkeligheten. Woah det hørtes nerdy ut. Sorry mennesker. 

MARIA TA MED DEG RINGENES HERRE BØKER TIL MEG OKÅ? OKÅ. FINT DA HAR VI EN AVTALE.

Såeh har brukt alle pengene mine på Monster i dag. Angrer ikke engang.
OG JEG VIL PÅ HOVE. Så ille. Dillemma mellom Metaltown og Hove. For på Hove spiller de to beste banda noensinne ca. Crystal Castles og Asking Alexandria, som bare er de banda jeg hører mest på av ALLE. Mens på Metaltown kommer Korn som jeg har sett før, og Slipknot og Devil Wears Prada. UGH SÅ VANSKELIG.

 

Og hvis dere ikke har lagt merke til det, så unngår jeg å vise dere hårfargen min. Den ser så emo ut, at jeg bare ugh. Rødt på ene siden og sort på andre. Ser helt jævlig ut.

INGRID BLOGGER

Altså, jeg venter på at Saw skal bli ferdig lasta ned, og jeg kjeder meg.

↑Verdens fineste sang btw.↑Nå er den sikkert ferdig. SNAKKAST.

INGRID BLOGGER

Så jeg får ikke sove og er kvalm av all isen jeg har spist. Er ikke like flink som Maria på det punktet. I dag har jeg spilt piano konsert som egentlig gikk greit, vært på familie fest greier med HELE familien. Ikke gøy på noen måte. OH også har jeg endelig kommet ordentlig i gang med WoW. Merker at jeg må kjøpe det så snart som mulig, i og med at med trial kan man bare spille til lv 20 og masse annet piss. Menne her er noen bilder jeg nettop tok. JA SÅ MYE KJEDER JEG MEG. Noen ganger aner jeg virkelig ikke hva faen jeg gjør.


Her bor Ingrid, og det ser man.

Jeg burde ikke ha Photoshop.
Jeg mener, seriøst. HVA FAEN er det jeg gjør med livet mitt. Gjør ikke annet enn å spille SiIlent Hill, WoW og LoL hele dagen ._. OH WELL LYKKELIG ER JEG HVERTFALL.

 LEGG MEG TIL PÅ LEAGUE OF LEGENDS, TRENGER FLERE Å SPILLE MED. MENER DET ALTSÅ.

EAST: LeATHERMØUTH OG Xitragur
WEST:  aslkeuhfg

INGRID BLOGGER

Når Maria skriver om ting hun har bestilt, vil jeg også. DET ER MYE MASSE SUPERFINT ASDFG.

Seriøst, det er 500 sånne negler. SERIØST.

JEG HAR KJØPT SÅ MYE FINT GLEDER MEG TIL Å FÅ DET SDKFJHSA. Og alt kosta 200kr. Elsker eBay over alt i verden.

Rosa er den mest mannlige fargen ever.

Men ellers har jeg fått xbox, spilt alt for mye Silent Hill, kjøpt pc, spilt alt for mye LoL, brukt penger jeg ikke har og fucka opp døgnrytmen helt. Fin ferie.

INGRID BLOGGER

Dette er nok fulstendig uinterresant for de fleste av dere siden dette ikke er Maria og det er ikke gøy å høre om hva Ingrid gjør, men jeg trenger råd her. 

Såeh jeg hadde Cruella de Ville hår for ett år siden, og jeg har så lyst på det igjen. Men på en annen side, håret mitt begynner endelig å bli langt, jeg vil ikke ødelegge det med å bleke det igjen. Ugh hjelp meg noen. Såeh, her får dere se noen av fargene jeg har hatt, også må dere hjelpe meg med hva jeg burde ha. Skal nok farge det i januar. Rekkefølgen er riktig tror jeg, men jeg har hatt andre farger mellom bildene også, men dette er de jeg liker best. 

Det er ikke spesielt gøy, antar jeg.

↑ Rett før konfirmasjonen, såeh mai i niende tror jeg

↑Siste dag i niende

↑Starten av tiende

↑ Dette er det jeg savner mest. Det var vel rundt september i fjor.

↑ Juleaften i fjor

↑ Eksamens tiden.

↑Sommerferien


↑Første gang jeg farget hele håret blått, altså i sommerferien.

↑Fire måneder siden.

↑Ugh, i dag. Det er så kjedelig.

Så hva syntes dere var best? Jeg trenger VIRKELIG å farge håret snart. Har hatt sort siden oktober, har aldri hatt en hårfarge så lenge.

HJELP MEG. DERE KAN FÅ KATTEPUSER TILOGMED.

 

INGRID BLOGGER

  • Guy:Did it hurt when you fell from heaven?
  • Me:No, but I did scrape my knees when I crawled up from hell.

Jeg kunne ikke la være å legge det ut, minte meg for mye om deg, Maria. Vedder på at du har sagt det ved flere anledninger. Derfor jeg elsker deg vet du ♥
 


INGRID BLOGGER

YAY INGRID BLOGGER HER ENDA EN GANG WHOOPIE.

Hvis dere bare visste hvor mye jeg griner nå. De nye/gamle sangene til mcr holder jo på å bli gitt ut, og i dag ble de to fineste sangene jeg noensinne har hørt lagt ut. Den jeg liker best, The world is ugly, spilte de live en gang for tre år siden, og siden det har vi mast på å få en studio versjon. Jeg finner den ikke på youtube enda, men hvis dere er veldig interiserte har den blit lagt ut HER. Jeg har en versjon på youtube, men den er bittelitt redigert på grunn av copyright och slikt.

 

The world is ugly - My chemical romance

The light behind your eyes - My chemical romance

 

Hvis ikke det er de peneste sangene noensinne, vet ikke jeg.

I tillegg har Gerard lagt ut en link på twitter, som er en helt ny sang. Ca noe av det beste de har laget.

 

Dette er nok veldig kjedelig for mange av dere, så her er fine bilder fra min tumblr.

Jeg kunne jo lagt ut link til min tumblr, men den er virkelig ikke for alle. Dette er de snilleste bildene jeg fant.

INGRID BLOGGER

Jeg heter Ingrid.

Gleder meg til jul for første gang. Liker ikke helt at Maria har farga håret da. Dumme Maria. Ble fint, men du ligner på din mamma.Malte Dracula på skolen. Med tanke på at jeg ikke kan male, ble jeg veldig fornøyd.

Man nå skal jeg gå og se på nightmare before christmas og drikke te og spise pepperkaker og mase på værdamen for jeg vil ha snø.

INGRID BLOGGER

Uhm siste innlegg på denne bloggen. Holder fremdeles på med nye designet, men her er den hvertfall.

INTERLUDE

So... håper jeg kan være kul nok til å fortjene deg som leser. Uhm Bye.

INGRID BLOGGER

Uhm, jeg liker såpass godt å blogge her, så jeg skal opprette egen blogg. Tenkte jeg da. Legger ut link når jeg har fikset pikset på design och slikt. Stay tuned.

INGRID BLOGGER

Alt er kos nå. Nye MCR sanger, ikke lenge til snø og vinter, fin gutt og fine venner.

Btw, både meg og Maria skal i bursdagen til Bente tror jeg. Såvidt jeg har hørt skal du og, Maria? Da blir det sikkert bilder med begge to SAMTIDIG OMG WTF THIS IS AMAZING. Enn så lenge får dere nøye dere med enda fler bilder fra meg, siden det ikke ser ut som Maria har blogget på en stund.INGRID BLOGGERPusekatt. Pen. Den er pen. DØDSPEN. Pen.

INGRID BLOGGER

Jeg er syk. Kjempe kult. Har ikke noe kult å blogge om, men jeg har jo noen bilder fra tumblr og noen bilder fra uka som har vært som jeg har tatt. Skulle ta masse bilder på halloweenfesten jeg var på på lørdag, men ble for full og litt for opptatt av søte gutten min. Ja altså, min uke i bilder:Bildespam, fordi å kvalitetsblogge suger.

 

 

INGRID BLOGGER

Usansynlig (ikke sånn man staver det tror jeg) vanskelig å ta bilde av håret mitt, siden det er sort og jeg eier bare sorte klær. Men dette var det beste jeg klarte.lol, man ser litt av rommet mitt. Ser ut som Halloween town fra Nightmare before Christmas. Hvilket er den beste filmen som finnes. Kan sitere HELE filmen utenatt nå. Kult å kunne liksom. Beste sjekketrikset evurrrh.

Men jo altså nei. Jeg venter på at jeg skal ta bussen til skolen mens jeg hører på DENNE spillelista. Den er fin. Har ikke sovet i natt heller. Og jeg savner å sitte på Tullis med mennesker og Maria og kaffe og røyk og alt, men jeg har atm 0kr og skylder min gamle kjærste penger. Superkult, skal politiannmelde han i dag faktisk. Ikke fordi jeg ble redd da han sa han skulle skjære over strupen på meg, men fordi han er en kukk. Han fortjener litt bråk. Lol jeg er ikke snill mot mennesker. 

Hadebramennesker

INGRID BLOGGER

Yo bithches. Ingrid er kul. Hun er kjempe kul hun.

Jeg har nå bestemt meg for å slutte å røyke. Hvertfall slutte å bruke penger på det. Når hele stipendet og all lønna mi forsvinner til røyk, og det orker jeg ikke lengre. I tillegg er det dårlig for deg bla bla bla bla.

 
også har jeg etter mange år venting fått extentions. Jeg elsker de. ser ikke så godt på bildet, men de går altså nesten til et sted mellom puppene og navelen. perfekt lengde. 
Jeg har egentlig ikke noe spesielt å blogge om. Charlotte kom nettopp på skolen med kaffe og røyk til meg. Digger folka her <3

Ellers skjer det ingenting. Unntatt en. Som er liksom, fantastisk. 
Uhm, jeg har vært utrolig forelska i en fyr i ca to år, men det har liksom alltid vært noe eller noen som står i veien. Men siden vi nå har begynt på samme skole igjen, jeg hadde slått opp med kjærsten og jeg var lei av å vente,  har vi på en eller annen måte blitt sammen. Endelig. Begge er sjenerte som faen og enda mer sjenerte ovenfor hverandre. MEN gaah endelig er han min. mwahahahaBWAHAHAHAHAH. nei, ikke serlig interresant. men det er ganske big deal for meg.

 

Men nå er det røykepause. snx ppl.

INGRID BLOGGER

Jeg liker ikke når Maria ikke blogger. Typisk at hun legger ut noe nå. HERREGUD jeg hater høstferier. Jeg har vært våken i tre dager nå, jeg klarer ikke å få døgnrytmen på plass. Hate this shit. 

det bildet av meg er ca 2 år gammelt. Er for trøtt til å finne noen andre.

Resten av de har jeg tatt i natt. Tar alltid mye bilder når jeg ikke får sove. 

BTW SE PÅ DARIA. Se på det her, trenger ikke å laste ned noe og det er ikke noe virus, lover.

INGRID BLOGGER

wazzap ppl. yo swag yolo och slikt.

Ingrid igjen som dere sikkert forstår. Har ingen planer om å blogge så ofte som dette, men jeg ville bare skrive om noe som står meg meget nært.

Fucking Halloween and shit.
Som dere alle vet er det bare en kort måned igjen til Halloween. Jeg vet ikke med dere, men jeg feirer hvertfall halloween ved å drikke til jeg spyr, se på skrekkfilmer, drikke litt mer, spise godteri, drikke, gå rundt i skogen eller i forlatte hus, drikke enda litt til og skremme småbarn. Gleder meg som en unge ♥

I tillegg betyr Halloween Frank Iero sin bursdag. Hvilket alltid feires som faen. Og det betyr te og kakao, peis, bøker, Nightmare before Christmas og masse andre filmer, store kåper och skjerf, røyke på bussplassen en tidlig morgen, se alle de gretne menneskene som fryser, venner på cafe, sort hår, ikke annen musikk enn mcr og å bli varmet av kjæresten.

Det er hvertfall det jeg forbinner Halloween med. Dere fine mennesker har sikkert annet dere tenker på, so just tell me or some shit. Sikkert masse jeg har glemt så.

well fuck....

 

Det ble mye bilder igjen. Unnskyld.

Men altså, vil vite hva dere tenker på om Oktober, høst og Halloween

INGRID BLOGGER

SAP BITCHES. Altså, gjesteinnlegg. Jeg heter Ingrid, dere kjenner meg sikkert fra fantastiske innlegg om horesko, lungekreft og blod på dørkarmen? Hvis ikke, synd for deg, for da har du gått klipp av livsviktige ting.

Jeg er altså da denne berømte Ingrid. Går vg1. design i porsgrunn og alt sånt uinterresant piss. Tenkte jeg skulle skrive her noen ganger, når jeg vil og har tid. JEG FIKK LOV ALTSÅ. Vi gjør ikke ulovlige ting.

Men jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om, så HER er spotify spillelista mi, det er beste måten å bli kjent med meg, tror jeg.
Når jeg nevner bli kjent med, så kom jeg på hvordan meg og Maria ble kjent. En ganske awesome og random historie. Altså, jeg skulle bytte skole til den som Maria tilfeldigvis gikk på, men jeg tenkte "NY SKOLE, NYE MULIGHETER" så jeg prøvde å kle meg så normalt som mulig. Farga håret brunt och greier liksom. Ille når jeg tenker på det. Men jeg begynte altså på skolen midt i skoleåret, og siden jeg er sosialt tilbakestående, stod jeg egentil bare midt i skolegården sammen med noen random jenter fra klassen som jeg ikke likte. Og, vel, skal ikke lyve, Maria så JÆVLIG sær og awesome ut. Hadde knall rosa hår og hello kitty krone på seg, og ellers helt sorte klær. Nok en gang, sosialt tilbakestående, så jeg turte ikke snakke med henne. Men når første skoledag var ferdig, gikk jeg bort til bussen, og kunne ikke unngå å se at Maria gikk samme vei. Vi skulle til sentrum begge to, tydeligvis. Jeg turte ikke snakke med henne selv om hun stod rett ved siden av meg, men flaks for meg, turte hun det. Hun har fortalt senere at selv om jeg så "normal" ut, var det ikke mulig at jeg egentlig var det. Lolwut.jpeg. Så hun snakket da litt med meg om musikk och slikt, i tillegg stod det MCR♥ på hånda mi (My Chemical Romance for de evneveike personene som ikke vet hva det er) og hun bare "HERREGUUUUD LIKER DU DE??" Helt i ekstase liksom. Så vi gikk på bussen sammen, og dro på kjøpesenteret. Der gikk vi rett til H&M og nesten løp inn til barneavdelinga. Der kjøpte vi like kjeder med en katt på, i tillegg til noe annet jeg ikke husker. Etter det har vi bare blitt bedre och bedre venner. Og Maria er virkelig awesome. Synd at hun måtte flytte.

Ja unnskyld for mye tekst. Nå kommer masse random bilder av ting jeg liker og bilder av meg hvis dere vil vite hvordan denne berømte Ingrid ser ut.


Frank Iero = Sex

Tom Gilmour

 

Nok bilder for i dag, antar jeg.Avslutter med random bilde av meg, siden dette er det nyeste jeg har tatt.

PEACE OUT BITCHEZZZZZ.