Håndarbeid

søm søm søm.

Det er sommer og jeg tror jeg fakitsk endelig har tid til å gjøre noe med noen av alle idéene mine for tia. Har følt at hodet mitt har holdt på å eksplodere av idéer i alt for lang tid. Kanskje et lite tegn på at en design linje ikke har lyktes når elevene går ut der ifrå og er helt under ernert på å lage ting! Så nå vill jeg sy, sminke, negldesigner, ta båtførerprøven, sy litt til og tegne! Har sydd litt også nå som jeg tenkte jeg kunne vise dere, ikke det mest fantastisk eller spennende men mest sånn for øvelsens skyld! 

 


Dette kommer nok helt ærlig aldri til å bli brukt, men jeg trengte å lære meg å snurpe. 

 
hoho mitt første skjørt, overaskende mye jobb med sømmer og underskjørt og hele pakka hahah. 


Og se ozzy kler alt! <3 

Hvordan "strikke fletter"

Får bar unnskylde dagens tre bloggraper, sjarmerende venner jeg har ... 

Men i hvert fall etter en etterspørsel  så tenkte jeg å vise hvordan man strikker fletter holdt jeg på å si, det har sikkert et mer riktig navn jeg ikke kan haha. 

Selvsagt, når jeg først skal lage min første video blogg, så skal jeg jo gjøre det når jeg ser ut som et takras, små våt i håret, fjerna sminka og i alt for stor led zeppelin tee <3 

NB! Nå har jeg fått ordna med videoen tror jeg haha. 

 

 

 

- xoxo 

back to the 50's

Jeg føler meg som om jeg har reist tilbake i tid og lever i 50-tallet nå. Sitter å strikker fletteskjerf ikledd en grønn kjole jeg fikk av store søssa, måtte jo prøve den! Jeg liker den kjolen litt jeg, selv om jeg ikke har store nok pupper til å fylle den ut... Di store puppene her i familien var det nok storesøster som fikk, so not fair. Men et belte i livet så skal det nok gå bra! Kan se for meg denne kjolen, knall rød/oransje leppestift og lita spiked egentlig! 
Men får hoppe i dusjen nå også er det ut en tur på DT etterfulgt av UKM, eller det er ikka akkuratt som om jeg står å hopper i dusjen da.. Hvis folk tar det uttrykket seriøst er det ikke rart at badet er det stedet der det skjer mest ulykker... Så ikke mer hopping i dusjen heretter. Skal bare lese litt til om Ducati Darmah motor også ta en dusj. Den sykkelen er så vakker *sikle sikle* (det er forresten den sykkelen dere ser i kommentar feltet der dere kommenterer).

- xoxo 

Strikkekveld.

Jeg har begynnt å strikke skjerf. Så det er nok det denne kvelden går med på. Skal fortsette sånn som dere ser på bildet bare at halvveis så skal jeg bytte til lyse rosa farge, kommer til å bli et helvetes mye jobb. Men kan bli ganske søtt!
Ellers sitter jeg bare å sikler på motorsykkler og tror jeg må se etter en sommer jobb! Gah jeg vill ha! Tenker litt på en honda rebel eller en yamaha virago. Men så er det penger da, noe det er dårlig med.. Også må jeg kanskje ta lappen først også. 

- xoxo