Inspo

Sicktwisted

Vi hadde koseligste kvelden her i går med dekket bord, god mat og latter, jeg endte til og med opp med å bli hjemme istedenfor konsert! Som er ganske uvant priorietering fra min side. Men koselig var det i hvert fall! Og vi skal til Polen til jul! Gleder meg som en liten unge, vi skal til wroclaw som er en helt nydelig by! Også skal jeg begynne å trene igjen, trenger det og savner det faktisk. Jeg savner progym, faktisk. Selv om di ofte spilte veldig dårlig musikk...  Men trenger liksom å få ut litt energi og få brukt kroppen ordentlig i hverdagen. Tilbake til Yoga hver morgen og treningsenter 2/3 ganger uka nå! Prøve å skaffe meg jobb og spare penger til ny crosser (mangler bare 4 000 nå!!!). Egentlig er jeg ganske tilfreds for tia. Dagsplanen er å game LOTR War in the north og ut å øvekjøre før turen bærer tilbake til Arendal og di 5 pågående prosjektene vi har i søm for tia... Jeeeze det er mye! Men det skal gå! 


Stefaren min har fått lyst til å prøve seg på litt drifting, noe jeg syns er en veldig god ide! Så jeg skal få bli med isåfall! Lykke, virkelig lykke!

black

"Hvorfor går du alltid i sort, er du deprisiv" nei, men jeg har ikke noe imot å høre det egentlig... elsker sort. Det er mørkt og tygt, og pent, sofisitekert og ikke minst slankende. Hvordan ikke elske alt det. Skulle bare ikke svart det til læreren vår i fargelære da hun spurte hvilken farge som er favoritt fargen min... Egentlig ville jeg bare dedikere et lite innlegg til hvor pent sort er. Og jeg fikk orden på pakka mi fra emp, helt selv! Selv om jeg tror jeg får en jævelig smell i toll... Men jeg tror det er verdt det, alt er sort og vi liker sort. Btw så har jeg fortsatt ikke internett, så jeg skal hjem også skal jeg tøye hele kvelden eller no. Tenker å søke litt jobber imorgen også, så jeg kan få råd til en BMW z3 om noen år. Og ny crosser, det kommer i første rekke! 

Og jeg fant ut at jeg kan fortsette bo i Norge!! Mellom klasse opp til 600 ccm og 35kW effekt fra og med 18 år også kan en ta tung etter to år da. Så kan ta tung innen jeg er 20år!! Er bare om du ikke har kjørt mellomtung i to år at minstealderen er 24år og jeg som begynte å gråte, hahha flaut. Hahah vurderte faktisk å flytte nå, men da kan jeg jo faktisk bli værende. Det høres utrolig dumt ut, men å kjøre tung sykkel har vært drømmen min siden jeg var liten. 


Noen ganger lurer jeg forresten på hvor mye penger skolen forventer at vi skal ha, norsk skole er faen ikke gratis vett, kjenner jeg er kjempe glad for at forledrene mine faktisk kan og vill hjelpe meg... Men er sulten nå, hjem til old tidens hverdag, hvordan overlevde dem uten internett? Så sorry at jeg svarer og blogger dårlig for tia er ikke så lett uten Internett tilgang. 

Count your blessings

Count you'r blessings not your problems. Prøver å leve etter det for tia, for jeg har sannelig nok utfordringer for tia syns jeg, men jeg vet også at jeg skal klare dem. Og det gikk opp for meg at jeg har 5 mål og mye å være glad for. Har man noe å glede seg til og motivasjon til å jobba på, så går vell det meste! 

Mål • Spare til en BMW z3. Fant ut at det er den perfekte 1. bilen hahah. Samme som på bilde over (// finn anonse). 
 • Crosser med skilt
 • Lappen (bil og motorsykkel)
 • Overleve året 
 • Gå ned 10 kg til. 

 

Å glede seg til og over

 • Familie og gode venner
 • Wacken 2013
 • Glade smil 
 • Green day
 • Solskinnsdager
 • Lappen (BMW z3 haha) 
 • Førpremiere på Hobbiten!
 • 1001 Watt til lørdag
 • Får Iphone 5
 • Sure høstkvelder godt og varmt forran peisen med en kopp kakao
 • Får snart stang, gøy!  
 • Hjem i helgene og mekke på gamle skutern jeg har beggynt på. Gleder meg til å vise dere, den er så steeeike kul! 
 • Hele lengder i håret igjen så kan spare til langt
 • Vi begynner sent på mandager
 • Tinga jeg har bestilt burde komme snart.
 • Bestemmer over meg selv nå
 • Pelskjerringene mine
 • Tanken på at varme sommer kvelder, sol og måke skrik kommer igjen etter vinteren
 • Flytter antagelig hjem til neste år og da får jeg leiligheten nede!  

 

Så kryss fingra for at jeg får jobb nå da! Blir isåfall å kjøre skole, to jobber, egen økonomi, leilighet, matlaging, vasking og alt. Men når jeg tenker over hva jeg har å jobbe imot og hvilke muligheter jeg faktisk har, så går det egentlig bra. 

 

Sånn nå vill jeg høre hva dere har å glede dere over! : ) 

Sid

Jeeeze helt alene hjemme og jeg finner ikke lysbrytern til lysekrona i stua, jeg kommer til å bli big time paranoid i kveld. Rydder og vasker fortsatt litt i kveld også. Gleder meg til å bli ferdig å få vist dere! Hjelper seg nå, det blir så koselig her! Alt er så krem og lyst, det er litt rart. Ikke helt sånn jeg hadde sett for meg min første leilighet. Men noen ozzy plakater og litt sid vicious så hjelper det seg nok skal dere se! Får dessverre ikke vist dere no for øyeblikket, fordi uh,, jeg finner ikke kameraet mitt og speilrefleksen er glemt igjen i skien... Også får jeg briller igjen om noen dager, di er pene! 


Se jeg smiler, og prøve å være possitiv. Dette kan bli bra også. Selv om det er litt sånn ny flytta ufrivillig til Arendal (sorry arendalinger, men jeg ønsket virkelig ikke flytte hit). Og uten pelskjerringene mine. Hvordan skal jeg overleve uten pusa sin snorking om nettene, myk pels som stryker seg inntil deg og oppgitte mjau når det går for treigt med serveringa? Eller voffe suss på morgenen og skraping etter godbiter og tur. Jeg savner dem allerede så jeg nesten er på gråten allerede, og jeg veit at jeg kommer i hvert fall ikke til å se di før om to uker. Uhm possitiv sa jeg? Det kan jo bli bra også, uhm fordi, fordi fordi.... Leiligheten er veldig fin, økonomien skal gå greit og jeg må forhåpentligvis få meg en jobb. Så jeg kan få mottorsykkel og kjøre cross. 
I can see that look that says beware

Siste dag før jeg flytter, så jeg drar på cafe med barndomsveninne jeg savner utrolig masse for tia. Har bare en sånn liten følelse av at når ikke alt er pakka eller ordna og det er dagen før, så kan mamma ha rett til å bli bitte litte oppgitt over meg... Overskriften forresten fra Uriah Heep med Bird of Prey, en av mine barndoms favoritt sanger! Elsker Heep. 

Forbedring.

Åhh herregud fant noen bilder på PCn til mamma. Herregud for et berg jeg var! Motivasjon til å ikke gi opp! Virker veldig obsessed for tia her på bloggen, men virkelig jeg er alt for usunn samtidig også så  er ikke så flink fortia. Men er liksom så nerme å nå målet mitt! Eller det er mye igjen, men når jeg ser hvor mye jeg faktisk har klart, så går det faktisk ann! Tror dette er mest for meg, sånn når jeg føler for å gi opp så kan jeg se på dette og finne ut at jeg ikke skal gi opp. Derfor jeg kategoriserer det som inspirasjon, for jeg ser igjennom inspirasjonens innlegga mine når jeg mangler inspirasjon. Litt teit og si men man kan vell inspirere seg selv litt når det er nødvenig også? 

 


 

Og når jeg ser hele den herre fat campain greia som di holder på med for tia med feit er greit men tynn er stygt. Dere har vell alle sett di? Så syns jeg det er så utrolig teit. Slutt og forsvar dårlig helse, livsstils-sykdommer og overvekt. Og ikke minst skill mellom litt ekstra fett, anorektisk og overvektig, ok? Det er ikke fint og det er ikke sunt å være feit og da snakker jeg feit ikke bare litt ekstra fett på låra liksom. Jeg har vell vært feit nok til å kunne si det uten å bli anklaga for å mobbe vell? Jeg snakker av egen erfaring. Det er så utrolig mye mer behagelig og ikke være bæl feit. Så til alle dere som sliter dere igjennom det, det er verdt det! Det er unødvendig og å drasse med seg så mye ekstra vekt. Hadde jeg måttet bære rundt på en 18kgs sekk idag hadde jeg vært utslitt og det gjorde jeg fakitsk før. Så kvitt dere med det. Jeg vet i hvert fall at jeg skal kvitte meg med resten nå, også er jeg så glad for at jeg ikke er som før. 

All den harde jobben er virkelig verdt det! (Skrev også et innlegg for en stund siden med litt tips osv. Som du kan lese her.)

pretty pretty

Sitter å kroter litt på en tegning, drikker latte og finner inspirasjon. Ganske så deilig morgen egentlig. 

 Grey.

Reiser hjem imorgen tidlig. Og det har vært så utrolig deilig å være hos store søssa si i et par uker. Det må jeg si altså, jeg må virkelig ha den beste storesøstra! Det er så godt å komme til henne å hvile litt. Og det å vite at en alltid er velkommen uansett. Herregud skulle jo bod hos henne om ikke det hadde blitt så surr med inntakskontoret at di sendte meg til Arendal istedenfor. 

Og jeg har fått masse fine nye ting jeg bare elsker og gleder meg til å vise til dere! 
 
Også ønsker jeg meg lett mc!!! Herregud er en yamaha virago til 10.000 nå og en Honda Rebel til 9.000 som jeg har funnet og kunne sikkert fått ned prisen litt på begge. Bare at jeg har ikke 10.000 kr eller pennger til lappen. Noe som gjør vondt i hjertet til en som er oppdratt av bikere. Meeeen nå flytter jeg jo for meg selv. Og da kan jeg jo kutte litt i mat budgettet! Heh, prioriteringer <3  

Gone are the days when girls cooked like their mothers, now they drinks like their fathers!

Kos dere med sommeren! Juni har gått så fort, snart nytt horoskop fra susan miller, flaut at jeg er så spent.
hun er perfekt.. 
Without a face

Hvorfor har alle butikkene i nermeste rekkevide enten brent ned eller blitt lakt ned.... Er sulten, så skal faktisk handle, også har ikke alle butikkene di varene jeg vill ha så jeg må først gå langt den ene retningen for å komme til kiwi, også må jeg gå til by'n igjen for å handle på asia mat for di har bedre grønnsaker, for så å måtte gå enda lengre for å komme til meny. Og jeg må gå siden jeg har rota bort sykkelsetet mitt... Tørr ikke låne sykkelen til noen andre etter at jeg mita lillebror sin veldig overprisa sykkel, er dere klar over hvor mange timer jeg måtte sitte å selge DONALDUCK abonomenter til 70 åringer for å få betalt den tilbake?! Hater Donald etter det... jajaj ba vell om det da jeg satt den fra  meg uttafor en skrothandler... Så ikke gjør det. 


Jeg trenger disse elsklingene! Herreguuuud di er perfekte! Tror jeg skal kjøpe meg et par vans og prøøøve så godt jeg kan å lage noe liknende. Bare at jeg er ikke så flink så må øve meg på mange tegninger og malerier først da hahaha. 


Liker RATM, liker teksten, liker meninga. 

Live fast, die young.

Hater skolen alt for masse, savner Roma så skulle ønske jeg hadde penger til å reise dit nå. Men det har jeg nok ikke, neste år! 
Ruby shoho

Vi har matte, glemmer alltid at vi har matte. LIgger utrolig dårlig ann for prøva, og jeg er avhening av å få god karkater også, men hey what to do når man hverken har bok kalkulator eller arbeidslyst?.. Vi har om økonomi, fuck det. Skal få meg sort hvit printer så løser det problemet med di røde tallene uansett.. 


Rebel gir you are the queen of my world!

Ja da får alle kose seg masse på 17. mai. Har allerede vært på deilig tur i skogen med mamma og bikja, utrolig deilig 17 mai hitt til! Ikke helt den typiske men deilig. Så ja på tide å hoppe i dusjen. Skal ikke gå i bunad da, sort <3 Jeg har vært helt under ernera på sort for tia...  Jajaj folk må i hvert fall kose seg masse!

 
Jeg elsker virkelig dette bilde, hele steminga, leopard, dr martens og farget hår. perfekt! 


Fiksa bakgrunnen igjen da, savna litt å ha det sånn, tycker? 

Live to ride, ride to live!

Har fått ordna med foresprørsel om å få plass i annet fylke nå da, så da blir det for håpentligvis Oslo, kan også hende Vestfold. Og kjøper ikke kommunen plass til meg så veit jeg ikke hva jeg gjør. Har ikke lyst å ta første året om igjen på en annen linje heller, selv om jeg satte opp media og studie spess med formgivning. Det ville jo isåfall bare bli et år utsettelse så kan hende at jeg da i verste fall takker nei til plassen og jobber et år. For jeg kommer uansett til å søke andre året tekstil, ta svenne brev i kjole og drakt søm, se om jeg kan leve av det og om jeg ikke får endene til å møtes ta ingeniør utdannelse, men det gjør jeg kun om jeg må for det er ikke drømmen min (isåfall blir det jo innafor motor da og det er jo gøy!) . Men det orker jeg ikke tenke mer på idag. Er ikke i form idag helt heller, sovna til og med på soffaen da jeg kom hjem, noe som så å si aldri skjer. Meeen jeg skal ut å jogge forde om! Jeg vill ha pene ben og flat mage!


Jeg er jo egentig mest fan av typ ducati (åpenbart) og motoguzzi osv. men jeg ønsker meg så utrolig en sånn skinnjakke! En ting har harley forstått og det er hva som er å leve for her i verden!
Wratchild er kult, og jeg vill være som hun dama, hun er litt sånn perfekt! 


Meeeen uansett hva som skjer her i verden så fant jeg ut det beste på lenge!! Jeg har lov å øve kjøre med tungmotorsykkel også nåååå!! Så pappa er herved tvunget til å måtte legge en av hans høyst elskede motorsykler i min besetning mens vi øvekjører! Enten jeg rekker ned til bakken eller ikke, tenke seg til å bruke det som et argument. Dør jeg på en motorsykkel dør jeg i det minste lykkelig! 

 

freedumb

Trene yoga og ta et bad kl 12 om natta? hvorfor ikke. Tre og en havl timers søvn holder jo. Er overaskende våken tiltross for det, var bare vanskelig å komme seg  ut av den alt for deilig varme senga. Har prøvd å kutte ned på inspo blogginga mi, herregud så teit egentlig. Jeg liker inspirasjon. 


 kiss and tell.

sweet bit*h

 

105

 

be bad

 

For the wated generation

 

Dita

 

Jeg forelska meg i skoa og solbrillene i det første antrekkett. Tror jeg må se etter om jeg har et par runde solbriller jeg kan ofre til å sette perler på, kanskje litt blonder? jeg veit jeg har, bare ikke hvor da..  

 

Perfeksjon

Gaaah kan ikke jeg bare få sånn kropp som sharon toxic, hun er perfekt, perfekt, perfekt og atter perfekt. Hallo den rævva!!   åja nei, fy Maria. Jenter har jo ikke lov til å si sånt. Men jeg kan fortsatt godt få rævva hennes, og beina og puppene og egentlig hele kroppen. Jeg vill ha sånn kropp.Inspirasjon stue.

Gleder meg til sommeren for da får jeg leiligheten nede, og den skal bli akkurat slik som jeg vill. Fått frie tøyler så langt som økonomien rekker (så lenge jeg ikke ødelegger noe). Hode mitt flommer over av idéer. 

Tenker at leiligheten skal bli en blanding av alt jeg elsker fra lyserosa sukkerspinn, sort, roco, gotisk, søtt og psykotisk. Alt av rare kombinasjoner, jeg vill ha ozzy osbourne i rococo ramme. Ved siden av maleriet mitt av Venus. Planen hittil er å prøve å lage galaxy print på veggen, leke seg med maling, sorte blonde gardiner, pene lamper også bruke så å si hele stua som skredderverksted og innrede det der etter. Kanskje sette inn en soffa gruppe men hoved sakelig søm byster, store hyller til å ha stoff i og et stor praktisk arbeids bord. Ikke spørr meg om hvor pengene skal komme ifra... 

 

Kjenner jeg gleder meg skikelig til neste auksjon nå, skal uansett selge vaffler så får jeg se om jeg finner noe fint til leiligheten der, det pleier jo alltid å være noe der så !  

Inspo

 

Også var det jo litt slemt av meg å ikke si takk til Elin i forgie innlegg også da, siden hun var sykepleier for meg på lørdag hahah, helte vodka(tror jeg det var?) i skrubsåret mitt og greier, vondt men sikkert bra haha. Og til Ingrid som også hjalp å rydde? Og lista fortsetter egentlig en stund så det får være med så her. 
  


Uff mamma ble skikkelig skuffa over tattoveringa, jeg hater å skuffe di jeg er glad i. Kunne hun ikke bare blitt sur eller noe, men skuffa æsj. Er fortsatt fornøyd med di, men hater at hun ble så lei seg. 

Ps; Ingrid jeg fant skoa di! hahah Greit om jeg låner di litt? for di er veeeeeeldig kule! Forresten er det bare å komme å hente di når du får tid x) 

Brain Pain

Holder på å endre litt på designet litt igjen, syns på en måte det ble for mye som "krangla om blik fanget" Det er det for så vidt fortsatt, Men tenker å få mindre kors igjenn og ha di sorte om ikke annet. Ny header tenker jeg litt på også, men det tar jeg i hvert fall ikke nå. Ellers har jeg ikke så mange andre planer enn å endre skriften på overskrifter osv. Også om noen vet hvordan jeg får fjerna alt surret under lenker i sidebaren så skrik ut! hahah.

Men akkuratt nå får jeg ikke gjort noe med det, og det irriterer meg. Sitter og prøver å ta inn på litt av matta siden vi har prøve på tirsdag. Hjerne muskelen min verker... Hahah jeg husker en fra gamle klassen skulle fornærme meg siden jeg var så glad i rosa (og i følge han dum) så sa han at hjernen min var sikkert rosa også, fail. Jeg liker at hjernen min er rosa jeg <3 hahah.

Også ble man litt hekta på hjerner, jerner, jærner. eller hvordan det nå enn staves. 

 

 

Også fikk jeg et veldig sterkt behov for å høre på denne sangen: Er alt for glad i wednesday 13. 

- xoxo 

Inspo

Sweet inspo, jeg elsker det. Hva er vell bedre enn å bli inpirert? Gir liksom den lille gnisten som skal til for å gidde å prøve videre i den evige søken etter å være det du aller mest vill være. Å fy fader den var dyp ass.. Er ikke så ofte så nyt det. Nei vent nyt dette: 
- xoxox 

 

Back to the 60`s

Jeg er litt sær egentlig har jeg funnet ut. Jeg våkna og sto opp kl 2 idag i god trod om at det var morgen, haha men jeg sovna idet joachim dro, fulgte han ikke til bussen en gang, jeg er slem.. Og ja jeg er en av di late som da kan sovne med både klær og sminke om jeg er trøtt nok.

Så da sitter jeg her med gårsdagens veldig sorte sminke og leser sy hondbøker fra 60 tallet. Jeg har litt trua på det jeg helt erlig. Siden det var utrolig mye bra håndverk på den tiden. Også har jeg troa på å se tilbake i tid og lære av et som var og det som er.

Har hauge vis med magasinet vi kvinner liggende i øvre gt. huset også. Utrolig morsomt og se på hva som ble sett på som sunt, klærne, holdningen og språket på den tiden! Alt handla liksom om å være den perfekte kone, lage mat, strikke genere til deres to herlige barn og stelle deg opp for din husbond. Noe jeg ikke hadde klart i mer enn en dag. Men gøy!

 Forholdet mitt til 60 tallet er litt sån love/ hate egentlig. For på en side var det en del som etter min mening bare var helt for jævelig stygt. Også var det andre ting som var så utrolig kult også! Men herregud er det ikke sånn det skal være i løpet av et helt 10 år da? Og når det er sagt så levde jo fler av favoritt forbildene mine på denne tiden også! Sånn som Jimmy Hendrix, Marilyn Monroes siste to år, Jane Russel, Audrey Hepburn, Sophia Loren, Bridget Bardot, Lucille Ball Twiggy og ikke minst Edie Sedgwick gotta love her! + at hele den derre tidlig hippie movement greia som jeg elsker! Haha jeg iiker egentlig veldig godt det tidlige av alt, for det er da det er noe i det og ikke bare en trend. Noen som vill reise tilbake til 60 tallet med meg? Vi kan gå med store solbriller, og se Jimmi Hendrix live ^^, 

- xoxo 

første inspo i 2012!

Årets første inspo! Også håper man at 2012 fortsetter like bra som det har begynnt! Som dere så i forgie innlegg er det ganske mye jeg vill gjøre i løpet av 2012. Så får håpe det blir et kreativt år og mye bra inspirasjon !! Jeg tror jeg vill farge håret enten lillac, mint grønnt eller cotton candy pink. I hverfall en eller annen pastell farge.. Men jeg skal prøve å være flink å vente til at det er langt nok til å sett inn extentions...

- xoxo 

i swear i don`t have a gun,,

Det er lite jeg bruker mer tid på enn å finne inspirasjon. Men herregud så utrolig mye kult også da!- xoxo 

Studs and bublecum

Jeg er syk, eller jeg har vært det ganske lenge nå. Bare at idag fikk jeg ikke lov å gå på skole og jobb. Så da koser man seg med litt inspirasjon, tegning og masse te! og jeg klarte igjen å ødelegge betty boop neglene, men det gikk akkuratt opp for meg hvorfor. Siden jeg kom på at den blå sorte fargen jeg brukte i bunn er shit dårlig og tørker aldri. Så hvis du skal bruke lang tid på et design, pass på kvaliteten i neglelakkene ! Herregud, hvor mange ganger må jeg lære det.. Så da blir det nok bare candy cane på den tommelen også.. Men nå skal jeg se på mer inpirasjon. Sende melding til skolen drikke te og tegne ! 
 

- xoxo 

Glitter puke

Lol mappene mine på pcen får sånne rare navn sånn som zombie fuck, og i dette tilfellet glitter puke. Det er litt sånn sært emoish x)

 

- xoxo

Make me bad

Lenge siden jeg har kommet med et lite inspo innlegg, noe som er rart med tanke på at dakkars pcen bare blir mer og mer over fylt av inspirasjon. Tror jeg heller må skrive ut lit og tapetsere en vegg elns. x)  

- xoxo 

If you want it, then take it, if you take it, don`t fake it !

Jeg er sliten etter jobb, men ikke for sliten for litt inspo <333 

Hardcore superstar gir meg styrke til å klare litt til hele tia, hva skulle jeg gjort uten bra musikk ! det er seriøst all min inspirasjon og motivasjon ! x) jeg gleder meg til in flames til mandag ochså ! ^^,

- xoxo 

Inspo Inspo Inspo

Uff dakkars pcen har tusen millioner bilder med ren inspirasjon som jeg elsker å se igjennom, så mye kult og så liten tid ! 


-xoxo

Gratulerer med dagen Gwen !

Et av mine store barndoms forbilder (lol som om jeg fortsatt ikke er barn men uansett). Gwen Stefani har bursdag idag så jeg tenkte jeg ville på en måte "hedre" henne med noen favoritt bilder klip etc. Husker en av mine første konserter var med barndomsveninna mi og store søssa på gwen stefani, har fortsatt et sånt hefte med bilder liggende men har ikke mer strøm på kamera oooog har kronsik lathets syndrom. Jeg vill ha ringene !- xoxo 

Inspo, you`re in the army now

Oh, oh, you're in the army now, You're in the army now Oh, oh, you're in the army now. Veeeell uansett hvor mye man måtte hate krig kan man ikke nekte for at noen av uniformene er farlig kule ! Joachim fikk akkuratt kloa i en svensk uniform jakke fra krigen til meg. Elsker den og gleder meg masse masse til å få vist den frem! den er uber pen <3 Oooog jeg blir bare mer og mer forelska i alle de kule uniformene gjennom tidene så en liten militær mote inspo fant jeg ut att var på sin plass nå.  

- xoxo

Høst inspo

En pitte liten høst inspo på morgenen, men nå fikk jeg plutselig dårlig tid igjenn, ha en fin dag ! :  )
 

- xoxo 

jeg vill ha cheeks !

jeg har insane lyst på cheeks, det er så utrolig søtt så kan jeg få sånne søte smilehull ochså ^^, meeen for å bevare verens freden skal jeg for en gangs skyld vente litt til jeg har flytta hjemme fra, sukk sukk. 

 - xoxo 

Elsk bilde

Herregud, jeg totalt elsker dette bildet av Kristen, så jeg fant ut at det var verdt å blogge om. 

 

- Maria Ducati
Jeg vill ha nagler på døra mi !

hey ho, Da er den første Norsk eksamenen overstått ! Også må jeg til banken og ordne med nytt bankkort og nettbrikke, fordi jeg er så god til å passe på ting... Men det var ikke det jeg hadde tenkt å skrive om. For jeg hadde nemmelig tenkt å gå inn på det ekstremt spennede tema ... *scary trommer* ... dører -.-. Men sånn seriøst, jeg er en av de som gleder meg så sinsykt til jeg flytter hjemme fra og enda mer til den dagen jeg kan lage akkuratt mitt drømme hus, og har allerede begynt å planlegge hver minste detalj. Og jeg vill ha en STOOOR tre dør. Med nagler ibånd og løve klynke (eller hva nå enn det heter)  kansje noen fine vinduer, aww jeg gleder mæj !

 

- Maria Ducati

Inspirasjon