Mote

Monica dress

Denne kjolen ville vært perfekt, jeg ville gått med den på julaften med den store røde coctal ringen min, følt meg veldig fin og vært svært lykkelig.Den er forresen ifra manillusion, elsker den butikken svært masse. 

Santa Baby

Been an aweful good girl, santa baby <333Jeg vet svært beskjedent, men kan jo drømme da, en dag! Z4ene fra 2009 og utover er såååå pene herregud. 

Det er et sunnhetstegn og ønske seg ting sier di, jeg er veldig sunn isåfall. 

Jeg har leita over ALT etter denne circletten og den til Galadriel også, men jeg klarer ikke finne den helt rikige på noen av dem som er til salgs, og di jeg har funnet har kostet en liten formue. Det er veldig frustrerende. 
For utenom det er et bra sminkebørstesett og clinque almost lipstick i black honey (samme farge som liv tyler brukte i lotr som Arwen) ganske høyt oppe på lista. 

Wants

Selv om jeg er ganske blakk for tiden, eller dvs jeg har litt penger, men jeg veit det komer en del regninger før neste gang det kommer inn penger så di står der og frister meg istedenfor.. Er det som er å være voksen? Jaja uansett da, det er jo lov til å ønske seg ting.
Men denne SKAL jeg bestille nest mnd. uansett hva. Med mindre noen bestiller den for meg da (a). 


Og disse er fantastisk, di er forresten Betsey Johnson og ting som dette bekrefter bare hvofor jeg jeg elsker BJ så høyt. 

Selv om det er ganske lite av dette jeg kan få meg til å kjøpe, for jeg sparer fortsatt til crosser, nesten i mål nå!! Føler meg ganske flink som har klart å spre så masse. Også håper jeg på å få meg sommerjobb, så jeg kan spare til en BMW z3. Jeg har egentlig blitt litt sånn streng sparer, bortsett fra litt mye dyr caffe og buss turer hjem nesten hver helg som er livsviktig. 

Never the bride

Elsker Courtney Love, big time så det er kanskje ikke noen bombe at jeg er ivrig på den nye kolleksjonen hennes never the bride. Jeg får seriøst bare lyst til å gå kledd i gipsy lignende blonde kjoler, farge håret og gå med masse headpices, pumps, røyk og enda mer blonder og smykker. 

 

I'll wear black until i find something darker

Heh fikk jo tross alt stipend for to dager siden, og jeg kom vell egentlig frem til med meg selv at det var på tide å unne seg litt nye klær! Og EMP Har mye pent også. Så jeg klarte ikke dy meg. Tror ikke jeg får klærna før i slutten av oktober/starten av november ish siden alt ikke har kommet inn enda. Men jeg gleder meg! 

Men det er fint vært og sol. Jeg skal så kose meg di siste timene i Skien før jeg må tilbake til Arendal. Så nå blir det å stelle seg, ta med bikja i parken også dra til Porsgrunn en tur og hilse på iltt venner. Muligens fange en kopp med caffe latte, trenger det!

Manillusion

Ok, denne kjolen her er grunnen til at jeg elsker manillusion så utrolig masse! (sånn gratis reklame innlegg liksom) Selv jeg føler meg fin i den, litt som det savnede medlemmet eller groopien til motleycrüe, noe som ikke er så ille hahah! 

Ellers kom Kristina over et driiiit fint hus til leie, så om jeg kan spare noen tusenlapper på å bo enda mye bedre, så ser jeg på muligheten for det!!  heh, selv om vi har fått det veldig koselig som det er. but still (A) 


Oh meg og Kristina btw, fri fra grozilla! blir sprø... men nå er det tilbake til timen. sjalabais. 

shoe lust

Hjemme i Skien igjen <3 Herregud, at jeg skulle bli så glad i Skien også da... Av fem dager (siden jeg flytta) har jeg bare vært to netter i Arendal. Jeg liker ikke Arendal så veldig godt hittil nei... Men veit dere hva jeg virkelig liker? Disse: Omg jeg vill eie di, er fra jeffrey campbell men jeg finner di ingen steder til salgs så skal stalke meg igjennom en hel masse for å finne dem nå! Også se om jeg kan kutte nok i matbudgetet til å kjøpe dem (A). Seriøst forelska i dem!


VILL HA !! Jeeeze. 

Shoe lust

Disse var perfekte! Lenge siden jeg har sett et par sko jeg har falt så hardt for. Såååå pene. Altså di hadde alt leopard, nagler, lenkerrr. Elsk <3 Hvorfor har jeg ikke guts til å gå i høye heler sånn som før mer?! Og hvorfor eier ikke jeg disse? Må få ordna med nettbrikke snart sånn at jeg kan bestille fra nett isteden for. Jeg falt litt sånn hardt for disse. Helt sort antrekk også disse ville vært perfekt for meg. Likte di så godt at di skal få et helt egent innlegg dedikert til seg selv. Pene ikke sant? haha 


 

Manillusion

Tror jeg har funnet meg en av mine nye favoritt butikker. Var innom i for igårs (tror jeg det var) og fikk med meg et par god biter. Og siden det er kundekveld i kveld så tenkte hun store søstra og jeg å ta oss en tur innom. Di har så mye pent på Manillusion! Litt stive priser, men god kvalitet og bra snitt. Så da velger jeg heller å kjøpe en eller to fine nye ting. Også får små dill dall shoppinga på h&m og gina vente en stund. Og siden jeg ikke ble med til Malorca så burde det adde litt opp også, sånn økonomisk. 


Og den har helt åpen rygg! fikk barska meg til det, med litt pushing. Trodde egentlig aldri jeg skulle si det med den selvtillitten jeg hadde før. Men jeg trenger virkelig å presse meg selv litt for tia. Kunne aldtri tenke meg at jeg skulle komme dit at jeg ikke hadde selvtillit til å gå i noe jeg likte. Så jeg presser meg selv. Jeg har forandra meg alt for mye sånn sett i en retning jeg ikke liker, så jeg prøver egentlig bare å komme litt tilbake til mitt gamle jeg, samtidig som at jeg utvikler meg i den retninga som får meg til å komme dit jeg vill her i livet. Så jeg skal trene masse når jeg kommer hjem, gå i klær jeg liker, fikse håret, lage pene sminke looker, gå natt-turer og smile! 

Men må stikke, skal ut å spise frokost/lunsj, brunsj heter det kanskje når det er så sent? jaja hvem bryr seg. Skal i hvert fall ut å spise med store søssa og lillebror ! : ) 

Bad Example.

Vært på nattåpent med koselig folk, jeg har bare sovet en halv time/times tid di siste to døgnene, er ikke trøtt heller enda. Og det er så deilig temperatur ute så jeg har lyst å gå tur. Bare at mamma har bedt meg om å ikke vende hunden til å gå tur om natta. Noe som kan hende jeg gjør uansett, for det er så deilig å gå turer om natta. Jeg liker natta bedre enn dagen. Blæææ øret mitt blør, fuckings hull som får verk og alt bull. Men samma for det er sommer og jeg elsker sommer! Coco de Coeur

Innlegga mine i det site har vært så seriøse eller hverdagslige. Vært alt for lit inspirasjon og drømming. Så det må vi gjøre noe med... 

Noen som har sett di nye Coco de Coeur t-skjortene forresten? Jeg elsker di, jeg elsker audrey kitching! hhaha. (Selv om f/w 2010 fortsatt står som favoritten hahah)  Tror jeg skal bestille noen og lage noen selv!

Ikke alle er fra siste coleksjon men fant ut at jeg måtte ta med noen av favorittene mine fra tidligere også! Spessielt om jeg skal bestille di! Skal for shure ha Marie Antoinette- let them eat cake t-skjorta siden jeg elsker Marie Antoinette. Også har jeg lyst på white trash rebel barbien og di rosa kiss pusene! Tenker også å lage egne med av di nederste og shit happens party harder. Egentlig har jeg lyst på alle, hahahah! Hvilke t-skjorter liker dere best'a?

Fishnets

Elsker fishnet, det er så pent. Skal være masse masse på pro gym i sommer så jeg får pene bein og kan gå i fishnet hver eneste dag for det hadde jeg likt. Merker faktisk allerede det begynner å hjelpe seg, selv om jeg har vært maks usunn i helga, jeg har ikke godt av å være hjemme å gjøre skole arbeid, for det første syter jeg mer enn jeg jobber og jeg kjedespiser usunn mat. Når jeg gjør det legger jeg på meg og jeg ser ut som en pizza i trynet nå, i hvert fall føler jeg meg sånn. Så ikke mer godteri, lefser og sukker på meg på en stund. Huden min straffer meg så sykt. Så jeg skal drikke masse vann, spise mye frukt og trene yoga. Fat and fab.

Ok, jeg kan helt erlig indrømme at jeg har to idealer og det ene er nesten anorektisk tynt og det andre er veldig timeglass, dessverre går jeg ikke under noen av di. Men på en annen side så inspirerer jenter som er for å si det som det er feite og ikke bryr seg, di er klar over det og fortsatt rocker di totalt med en killer stil, eller utrolig søt stil for den sakens skyld. Jeg liker litt at di driter i idealet og har sitt eget. Selv om mange sliter med det også, så jeg skal ikke legge alle under en kam. Men jeg ser opp til di som klarer å være fornøyde med seg selv. Noen av disse jentene er egentlig utrolig søte også, selv om jeg aldri hadde takla det selv, var feit nok før og er. Men det at noen faktisk tørr, og er fornøyde med den kroppen di har, di går jo fader meg i klær som jeg ikke kan gå i fordi jeg er for feit og det blir ikke feil selv om di er dobbelt så store. Så det sier vell bare egentlig at det handler ikke om hva du har på deg, men hvordan du bærer det?  

Når det er sagt er jeg på ingen måte for hele denne idiotiske fatcampain tingen som skjer for tia. Finnes det mer idiotisk eller? Alle har vell sett disse, this is beutifull fuck you skinny bitch osv. Hva faen er greia med det? Det er jo faen ikke bedre å kritisere folk for å være for tynne, enn det det er å kritisere di for å være for feite. latterlig. 

Hahah og jenta som fikk meg til å tenke over dette var vell den engelske motebloggeren Georgina, fat, fab and crazy cute! om jeg kan si det uten å være frekk? Syns hun er så søt, skulle ønske jeg hadde hennes selvtilit! Beundringsverdig. 

 bruke penger man ikke har, deilig.

Gaah jeg har brukt alt for mye penger di siste dagene... Var i oslo igår forresten med klassen. Veldig vell lykka museum må jeg si, det hadde alt et dårlig museum trenger og mer, di stilte ut tanbørster og oppvaskkoster fra 90tallet samt at di hadde en guide dame med super irriterende dialket. Hva mer trenger man for å få en hel klasse til og sovne? 3. etg var fin da maaasse masse gamle rococco, barock osv ting, alt som jeg bare elsker !!

Også har jeg sløsa litt, kjøpt noen kjoler til og med, noe jeg skjelden gjør, men bodymap har pene kjoler. Også var jeg så dum at jeg kjøpte for liten kjole idag bevist for å ha noe å strekke meg til, så nå er det ut og jogge, etter fulgt av litt yoga. 

 

Forresten så har jeg rota bort minnekortet til kamera igjenn.. Så det er smått med bilder for tia.. 

Chanel FW 2012/13

Første reaksjon. Døh, Carl det her var skuff det! 

Ok krystall tema drit kult. Jeg elsker krystall og veldig godt smykker med hele steiner og krystaller. Og lokalet var bare sykt! Men jeg syns ikke chanel sin bruk av krystaller var noe fint. Jeg liker ikke alle disse hærre ubeveglige metalklattene av noen klatter som jeg kan finne gratis i pappa sitt verksted og slenge på armen er noe fine. Med mindre jeg faktisk hadde brukt et ekte kjede eller del for det hadde vert litt kult bare fordi at det er en del som er ment til en ducati eller what the heck. Men ja you get it, jeg syns generelt ikke det er noe fint. Disse smykkene ble i mine øyne ganske grusome. 

Idèn med øyebryna kunne vært kult om det ikke var laga så sykt stykt, har egentlig lyst til å prøve på noe liknende bare litt smalere og med mer form, sånn for morro. Det var noen kule vesker og noen veldig kule plag inneimellom. kult tema. Men det var noe som bre gikk helt feil i mine øyne... Chanel pre fall var jo uendelig mange ganger bedre! Dette var skuff. 

 
Tynne modellen ser jo ved første øyekast chubby ut i det der, lurer på hvordan i helvete jeg ville sett ut i det da o.O

 

 fler som ble skuffet? 

-xoxo

 

Jesus save, i spend. Drømme antrekk for sommeren.

Alt for masse pent jeg skulle ønske jeg eide.

sdkjgh
bublecum
bla bla bla
Jesus save, i spend

Bad to the bone

 

- xoxo 

*Drømme drømme*

Elseker alt for masse å sette sammen klær å antrekk, og jeg elsker tanken på at jeg helt sikkert ikke har funnet det antrekket jeg vill elske mest i verden enda og vet at en dag kanskje jeg finner den perfekte kombinasjonen for meg! Det er egentlig det beste med å være ung at det beste er yet to come for håpentlivis og om ikke annet så lever man i trua. I mellomtia kan noen kjøpe disse antrekkene til meg så er dere søte. Jeg hører på MCR nå og kjenner på at selv om jeg har lekser å gjøre er det utrolig deilig å drite i di. 

lotr

you wanna know about sadistic girls?

teen wamp

 

- xoxo 

Ashihs F/W 2012/13

åhh jeg er helt foreska, pljetter, gay pride rainbow creepers, sånne indiske pene smykker, smilyer, yin yang, buddah, glitter og  alt. Utentvil høstens favoritt so far! (men så har jeg ikke fått sett Vivvienne W, enda da..) Må prøve å få tak i litt paljett stoffer tror jeg. Og jeg skal utentvil få klora tak i en av di overheftige peace sekkene jeg fant på pp senteret av alle steder! di var veldig kule, om jeg ikke prøver på å lage en selv.. hmmh. Dette var virkelig en elskbare kolleksjon i mine øyne!
 

 

- xoxo 

øreeee

Når jeg kjeder meg må jeg alltid finne på et eller annet jeg har hatt lyst til å gjøre en stund. Så nå tok jeg et hull til i øret. tenker å ta et til oppafor der også, eller ta ut den jeg akkuratt tok å ta fire stykker.. jaujau. tror jeg tar den ut kanskje, siden den ble litt dårlig plassert. får se,

Også klarer jeg alltid å gjøre noe ufattelig dumt, så når jeg da skulle pyrre på tappen (for det er vist bra tror jeg) så brant jeg meg og lighteren ligger nå i vasken... Ellers har jeg tetta luftgeværet til pappa med tannpirkere og perler så man er god på å stelle istand trøbbel. 

uklart <333

Og jeg fant igjen en av mine gamle favoritt topper ^^, 
Men må stikke nå, har glemt å søke så må få gjort det i kveld, ellers har idag vert ganske bra, sushi på brygga med venner, det er sol. Bilder blir det fattig med dag ettersom at kamera er fucka.. 


- xoxo 

Wedge vs Lita

Altså er ikke så glad i vs, for jeg syns man skal kunne ta et eget valg. Ubasert på hva andre syns. Men jeg klarer ikke bestemme meg for hvem som er favoritten haha, liksom når jeg ser på wedga, så er di favoritten. Men når jeg ser på lita modellen så blir liksom den favoritten haha, men det kjennetegner vell bare en fantastisk designer eller hur?

Jeg elsker virkelig mønsteret, er alt for svak for katter. Også minner di meg alt for mye om Lucy og Lucifer (pusene mine). For Lucy har jo en del oransje i seg og Lucifer som da er tvilligbroren var sort og hvit, herregud som jeg savner den pusen! 

Men tror nå uansett at jeg skal bestille et av parra når jeg får penger, tror det blir wedga, antagelig, kanskje, muligens. Meeeen det er så mye som skal betales også. Det blir jo sweeden rock, (kanskje metaltown), klassetur til stoff og stil, klassetur til oslo, oppgjøret på slutten av året på skolen, muligens getaway rock, jeg trenger sårt litt nye klær, sminke pungen lider stort, bil lappen, og lettsykkel lappen er nok bare å drite i, kanskje jeg heller bare skal ta tung sykkel så fort jeg kan det, uff noe så fælt å vente, har gleda meg til å kunne kjøre siden jeg var liten og kjørte rundt på min barske trehjulsykkel og pappa sine motorsykkel briller. 

 

 

 

 -xoxo 

Topp 10(+1) obsessions for spring

Jeg gjorde en sånn topp 10 obsessions for fall, så nå er det på tide med en topp 10 obsessions for spring! Må si at det lille jeg har fått med meg at har kommet hit til Norge av trender er ganske, så ehm skuff? Og jeg liker ikke trender. Så det blir som sist ikke topp 10 trender, men topp 10 ting jeg liker og gleder meg til med våren. Trender er så trist, det drar personligheten ut av ting...

1) Pastell, to pretty, pretty. Gjett om jeg skal jakte på 80 talls blomster mønster i di rette pastell fargene! Hubbabubba, lyse rosa hår, mint grønn, lavendel og lyse blå. Haha tankene mine dro akkuratt til sukkerspinn land..

 2) Lange skjørt med høye heler. Gaaah, jeg liker det alt for godt. Synd jeg ikke har korpp til det, alt ser mye bedre ut hvis du er tynn så jeg burde vell strengt tatt slanke vekk et tonn eller to. 3) India, overdrevet, smykker, guder, yoga, tema.

 

4) Platå sko 

5) Converse, føttene mine savner å ha på seg converse. Og jeg fikk veldig lyst på disse også!!6) Crashdiet, backyard babies, Sister Sin, Hardcore Superstar, Sleaze. 

7) Frynser
8) Skinn jakker. Det skal bli sååå utrolig deilig å kunne gå i skinn jakke igjen uten og fryse til døde. 9) headpieces, circlets, sånne indiske tinger. 

 

10) Halsbånd. Kan ikke no for det, elsk! Jeg trenger.  11) Eh, klarte ikke holde det til 10. Fordi at nettingstrømper må med, har helt hekta på farga netting strømper for tia. Bare sånn at jeg kan se ut som en surrasvinestek eller no ... 
- xoxo 

Chanel FW pre 2012

Okei, jeg veit at fall/winter så og si er over og at det nå er tid får vår kolleksjonene. Men av en eller annen merkelig grunn fikk jeg en trang til å se på chanel sin FW 2011/12 koleksjon igjen. Jeg har alltid likt den, og syntes den er veldig inspirerende. Jeg elsker måten di har kombinert mørk øye sminke, chanel og india. Liksom det bet beste av så mange verdener. Men når jeg så på den nok en gang gikk det opp for meg hvor utrolig mye jeg liker den! Det har liksom vært favoritt koleksjonene mine denne vinteren det med Chanel, Vivienne Westwood og Betsey Johnson. Haha ikke noe nytt. 

Husker da jeg var liten hadde pappa vært i India på ferie også kom han hjem med et stooort smykke skrin stappfult av forskjellige indiske smykker. Jeg døde av glede! hahah. Det er så pent det smykke skrinet også, med blått for i sølv med elefanter og utskjæringer på. Har det fortsatt med meste parten av smykkene.

Bare gett om dette er noe jeg skal dra med meg vidre inn i våren! Smykker, Chanel og Smokey eyes er noe av det beste jeg vet og det går alt for lite i det for tia. Håret også var gansk badass egentlig. Hahah jeg fikk egentlig lyst på piercing i nesa sånn at jeg kan ha sånn ifra nese og lenke over til øret. Det er sååå pent ! Det er egentlig rart at dette innlegget ikke kom i høst da jeg så denne koleksjonen.. Men bedre sent enn aldri med ting du elsker ^^, 
Ohh lovely !! <3 

- xoxo 

Jeffrey Campbell catshoe, + drømme antrekk

Hahah jeg skjønner litt nå hvorfor jeg blir kaldt for imelda marcos av familie og venner.. Jeg er nok kanskje litt for glad i sko. Men herregud har dere sett disse eller? Jeg er forelska. Jeffrey Campbell med katter på. Snakker om å kombinere di to beste tinga i verden da! Åhh jeg har så lyst på di. 

 


 

 Kitty loving stripper

Jeg kunne brukt di intill dette *drømme drømme*

 

- xoxo 

Nye sko!

Åhh herregud, jeg bruker jo opp hele festival budgetet på sko jo, hahah. Men jeg kunne ikke motstå siden di var på halvpris, men fortsatt dobbelt av det jeg egentlig har råd til med tanke på at det var i sånn dyr mamma butikk jeg faktisk fant disse her! Men di er skinn og god kvalitet så di varer i hvertfall.

Også tror jeg store søstra mi fikk bestilt lita spiked for meg også. Men det viste seg at di ikke var jeffrey campbell men et eller annet merke. Og det er litt feil, holdninga mi er litt sånn at designeren skal få for verket sitt. Så hadde ikke bestilt di om jeg var klar over det tror jeg, selv om jeg fikk di for 600 inkludert frakt, som er en del billigere. Så da gjenstår det bare å se på kvaliteten da.  
- xoxo

Cravings.

Åhhh gi meg dette til sommeren (A). jeg savner sommer, sol, bade, båt, fri, 

Det jeg gleder meg mest til er  frynser, pastellfarger, syrevaska, dip dyed, shorts, lette materialer, skinn, jack daniels, høyeheler, leopard, skjelett, sol hatter, cateye  sunglasses, barfot, og platform. Gi meg sommer ! 

summer cravings

- xxxx

Bestilt platform ankle boots

Da knakk vilje styrken min, så verdens beste storesøster bestiller veldig pene sko for meg. Lykke! Og når lønninga kommer inn blir det å bestille biletter til sweedenrock og metaltown. Kjenner at livet mitt er perfekt akkuratt nå. Det er varmt i huset, jeg har hatt en kjempe koselig dag med farmor, kosa masse med pusen min, har verdens beste storesøster, og verden herligste hund som jeg snart skal ut på tur med. 

 
- xoxo 

Toxic vision.

Herregud må virkelig si at jeg eeeelsker toxic vision. Klærna er jo bare helt fantastiske, til å dø for !! Jeg ønsker meg alt! Ikke det at jeg har råd til å ønske meg mer nå, må jo betale for metaltown og sweeden rock. hahah. Sharon Toxic designeren back toxic vision er seriøst badass, jeg elsker henne!! Gaaaah. Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker både dama og klærna. Jeg vill være henne, eller nei egentlig ikke. Jeg har trua på å være seg selv og gjøre det beste ut av den man er, men jeg vill ha sånn kropp som hu og bygge opp mitt egent merke, ellers vill jeg ha en ducati eller en motoguzzi, reise, dra på konserter, festivaler, ingen man, thats it. 

 

- xoxo

Miu miu fall sunglasses

Åhhh jeg er så forelska i disse vakre solbrillene her!! Men dessverre har jeg ikke 390$ å bruke på et par solbriller. Eller egentlig har jeg lyst på alle. For di er så utrolig vakre!! Men jeg tror om jeg kunne velge hadde jeg valgt di i leopard, frodi jeg er alt for glad i leopard. Eller nei di sorte fordi det er på en måte ganske tidløst, men det er jo leopard også da. Haha, men nei jeg må betale for sweeden rock. Men en jente kan jo drømme seg vekk i alle di pene tingene hun ønsker seg, right ? vakre, ikke sant ? 

- xoxo  

Fur headphones

Er ikke disse helt fantastiske?! Jeg har lyst på!!! Bare at jeg kunne tenke meg i rosa, så om jeg skulle finne på å kjøpe di ville jeg nok farga di. Men tror ikke det skjer med mindre jeg for shockingly mye mer enn bergena på lønninga neste mnd. Men så flaks har nok ikke jeg. Men man kan jo drømme, right? 

Har sett to forskjellige par, di første er disse fra Oscar de la Renta i samerbeid med dr dre til 695$ (sykt!). Men det er ekte pels. Og jeg kjøper ikke "ny ekte pels". Jeg kan fint bruke pels men ikke kjøpe ny. Tror jeg kommer til å skrive et innlegg om meninga mi der senere. Men headsetta er sykt pene uansett! Også har vi disse herlighetene fra Juicy Couture, til en brøk del av prisen og i fake fur! De er mer et alternativ om jeg skulle kjøpt en av di med en pris på 98$ og di er på tilbud for tia til 69.99$ Så kanskje hvis jeg har litt ekstra penger? (kanskje, jeg trener creepers også) + at di er lyse så jeg kan farge di. Men di er ikke så, veit ikke jeg, fluffy lang pels? Du kan forsåvidt bestille di her. 


  

- xoxo 

dagens lille innkjøp

Da har man akkuratt fått landa på hotel rommet igjen etter nok en lang gå tur og litt shopping. Idag er vell egentlig den første dagen jeg har funnet noe jeg faktisk er fornøyd med! også har jeg jo selvsagt purta masse fordi jeg syns det er gøy, men fy fader indere er ikke akkuratt di letteste å prute med, kjenner jeg fåretrekker thaiene sån generelt xD Uff jeg har fritids når jeg pruter på morro skyld. Men det er veldig varmt så jeg skal bade litt nå tenkte jeg, har nesten ikke bada på ferien !! Og kanskje enda en shake, det er alt for godt. Får trene når jeg kommer hjem.. Men ja dette kjøpte jeg i hverfall idag så kanskje jeg lager et innlegg når jeg kommer hjem om det jeg har kjøpt i ferien.. ikke så mye men litt ihverfall. Får se hva jeg orker. 


roterte bilde men så oppdaterer bildene seg så sakte inn i bilde opplastnings tingen så dere får det sett fra sia. Fler enn meg som har dette problemet ? 

- xoxox 

Antrekk for nyttårsaften

Det er jo ikke akkuratt veldig lenge til nyttårsaften nå! Så jeg har da selvsagt begynnt å sette sammen antrekk osv. Jeg aner helt erlig ikke hvorfor jeg setter sammen antrekk som passer til vinter når jeg er i Thailand da. Og jeg tar ikke en gang med noe ned dit annet enn det mest nødvendige, så jeg kommer til å kjøpe alt der nede. Så det blir spennende å se om jeg finner noe til nyttårs aften så fort ! Men det er fortsatt utrolig gøy. Kan godt hende jeg gjør noen sminke looker også, som jeg heller ikke skjønner vitsen med for min egen del siden jeg kommer ikke til å pakke et tonn sminke heller. Men jeg syns det er gøy, så får se hva jeg rekker ! : P Lol nyttårsaften er så utrolig mye glitter for min del, det er litt teit morro egentlig x) det ble veldig mellomrom mellom hvert sett her men orker ikke fikse på det, siden jeg er lat og må gjøre lekser. 

New year

Happy new year

 

looks for new yearseve

 

 - xoxoxo

What`s in my snake purse ?

Jah, egentlig selv om jeg  har en del vesker liggende. Så bruker jeg det veldig lite for tia. Hadde god orden hos pappa men nå er jeg hos mamma og jeg skal antagelig ned i leiligheten nede utover ny året. Så orker ikke styre med noe veldig system. Og da leker på en måte alle veskene hjemsel da, og blir skjeldent brukt. Men idag har har jeg faktisk slengt di uunværlige hverdagstingene oppi min søte lille slangeskinns veske. 
 


Føler at jeg er litt for hekta på hello kitty når jeg ser hva som er i lomme boka mi... Se jeg har forresten fått tilbake hello kitty telefonen min ! Noen som forresten har smakt hello kitty pez kritt dropsa ?! Di er syyykt gode ^^, 

Har brukt en av papap sine gamle mobiler i evigheter nå. Sist gang jeg hadde hello kitt mobilen min er sykt lenge siden ! Bare se hvor lyst alt var i disse tider x) Dessverre har jeg ikke fått brukt mobilen siden aase mobil sendte feil farge også sendte vi den tilbake også fant di hvist en usynelig ripe id en som ikke jeg finner. Men rosa er også veldig søtt, så jeg overlever nok ^^, - xoxo 

The return og jackie and judy.

Det er litt morro for hvis jeg hører på en sang hvor di synger om en eller annet karakter, person, hendelse, stemning osv. og sitter og tegner, designer eller bare loker på polyvore så ender jeg opp med å lage noe inpirert av sangen. Sånn som nå med the return of jackie and judy av ramones, fytti søren må si jeg er veldig masse glad i den sangen ! Og jeg må få satt meg ned med matta igjenn snart jeg stryker i morgen, lover !  

Og det var uber skummelt ! Fordi at flinke geeke meg satt og prøvde veldig hardt og misslykka å gjøre litt lekser på skolen, etter skole tid. Også merka ikke lærerne at stakkars meg ble låst inne på skolen, og det var mørkt og noe av det skumleste jeg har vært med på xD. Hallo innestengt på en skole, helt aleina. Høres ut som en skrefilm for meg.. Så ja jeg fikk ringt lærer, og avdelingsleder og kom meg ut! Veldig skummelt ! x) 

Men ja back to topic. Jeg ble litt inpirert av jackie og judy. Selv om bildet mitt av di i hode er myyyye kulere enn antrekket jeg satte sammen. x) 

the return of Jackie and Judy

- xxx 

Shoe lust

Da blir man brille Jesus, så ja jeg er jesus så gjør som jeg sier ! Mesias, frelseren som står for så mange kriger og alt det der. Så da blir det nok et par pene cat eye briller ^^, 

Kjære jule nissen! Jeg har vært en veldig snill pike i år (A). Så du hadde blitt min favoritt pedo mann om jeg hadde fått noen av disse skoene til jul. - xoxo Maria, 16 år. 

Og uansett hva jeg skriver idag blir det ikke seriøst idag. Har vell vært litt for mye seriøst for en dag! Så kjære julenissen gi meg disse! Væææær så snill. 
- xoxo

Hodeskalle votter

Jeg vill prøve meg på hodeskalle votter ! Eneste problemet er at jeg finner ikke oppskrift som ikke koster penger (ego? ohh yeah!). Så kanskje jeg bare må prøve og feile eller komme opp med egent design ^^, Noen som har noen oppskrift? 


(http://annegrethe.blogg.no/1253693851_hodeskalle_votter.html) 


(http://www.seem.in/blog/?p=450)

Jeg vill lage !

- xoxo 

The separation between churtch and skate

Hvorfor kan jeg ikke få alle de sære tinga, jeg elsker og ønsker meg ! (A) Gleder meg til Thailand for da får jeg kanskje kjøpt en del. Bare at jeg nå da måtte bruke 4 500 kr av lønninga mi på ny sykkel til lillebror. Oooog julegaver, så hvor vidt jeg får kjøpt noe serlit er jeg ikke så sikker på lenger... Men frem til det så drømmer man seg bort i polyvore x) Ja jeg blei vell litt vell ivrig igår x)

 

elven

teenagers from mars

Angel fuck

 

I`m not a cheap thrill like you

 

And it felt good to be a liar

 

The crowd of england
Witches and black cats

 

Glitter and leather

 

blub blub blub

 

Molly was a good girl

 

I drink alone

 

 Det er ikke noen som føler en ufatterlig trang til å skjemme meg bort ? (A)

Hvis du kunne valgt et av disse antrekka, hvem ville du valgt? eller ja hadde du idet hele tatt gått i noen av de ? Jeg veit i hvertfall at jeg ville hatt alle. Men det er vell kanskej noe med at jeg har lagd de og gjøre også. 

- xoxo 

New in - dr martens

Jeg fikk et par nye bukser og disse herligehtene av mamma da hun kom hjem fra polen ! Jeg elsker di, så klart gjør jeg det. Jeg elsker jo virkelig dr martens ! Jeg gleder meg til de blir skikkelig slitt og så må jeg få festa masse dill dall på di, kanskje noen nøkler, gamle smykker, lenker, korker you name it ! og få skrivd litt på de kanskje også. Hoho så mange ideer ! Men jeg vill feste på ting underveis fordi da er det minner i det.- xoxo

Oh no here comes that sick bitch again

Jeg liker fortsatt polyvore like mye, jeg elsker å sette sammen klær. Tenke meg et antrekk, til en anledning og en stemning rundt antrekket ! også drømme om å få antrekket etterpå ! 

 

I´m going to kill jonathan from spotify

 

/p>

So I caught up my pal Jack Daniel's And his partner Jimmy Beam

 

To fast to live, to young to die

 

 

- xoxo 

Nikki Lipstick.

Fy faen jeg bare elsker Nikki Lipstick. Deffinisjonen av hva jeg liker ! Jeg har så lyst på så masse, eller ikke masse alt ?! Sjekk ut nettsia her da ! Soo tell me hvem bilde er din favoritt ? jeg klarer bare ikke å velge, jeg liker lissom alle xD
 


- xoxo 

Cat eye briller

Det er ikke rart jeg alltid henger etter i matta, vi har matte nå men fuck det x) 

Men jeg skal jo egentlig bruke briller, men har lissom aldri brukt de, selv om jeg skal sånn helt egentlig bruke de hele tia. Men ja jeg skal nå ta en syns test igjenn og hvis jeg da må ha briller igjenn vill jeg ha noe sånnt noe; fordi jeg elsker cat eye briller ^^, det er så favoritt forma mi når det kommer til briller !Jeg tror jeg vil ha noe alla (oh achbar eller hva no enn di sier) di her! passer bedre til verdag også er di så søte ! 
Og om jeg kan få et par till vill jeg ha noe sånn herlig overdrevent som dissa ^^, 


- xoxo

Beauty is deep, ugly is to the bone !

Man gleder seg nok litt for masse til vår/sommer tia når man allerede før snøen har falt begynner å sette sammen vår antrekk, men seriøst jeg gleder meg til våren ! Men kanskje like greit at det fortsatt er en stund til sommer også så får man kanskje slanka seg litt før sommern kommer også, er ikke så ille at det ikke er godt for noe ! ^^, Jeg vill varfall ha dette til sommeren ! (A)

Beauty is deep, ugly is to the bone !

Gwahir

- xoxo 

 

Topp 10 obsessions for fall

Når folk flest legger ut topp 10 trender legger jeg ut topp 10 favoritter. Fordi det er noe jeg virkelig ikke liker med trender. Det er så upersonlig. 

1) Sort leppestift. 
2) Leopard print

 

Leopard

 

 

3) Platform sko


4) Skeleton (vordan i helvete stavas det egentlig på norsk da, sjelett, skelett blablablaaa)

Skeleton

 

 

5) Cateyeliner, always and for ever <333 beste løsninga når du har stress på morningene, en kjapp eyeliner løser alt.
6) Hardcore superstar (det må være min største obsession for tia uten tvil, tror aldri jeg har hørt så mye på et band før!)

7) Charlotte Free fordi hun er bare nydelig ! 

8) Hullete strikke gensere, 

 

9) teeee fordi jeg vill bare ha masse masse te for tia !

 

 

10) Hurins barn, fordi jeg elsker den boka (meeen nå skal jeg bort til øvre gate, hente pusen og lese litt ringenes herre ! det blir deiliiiig ! drikke litt te skal jeg og. Så dere må ha en fin kveld men jeg vil slappe av litt etter jobb nå så ja kos dere ! 

 og ehm, hell yah jeg veit det er et ille bilde

 

xoxo 

Vivienne Westwood 2012

Oooog favoritt dama mi gjør det igjenn ! Må helt erlig si jeg ble ganske skuffa da jeg så "Viviene Westwood label red" koleksjonen. Men så klinte hun til med dett herlige elegante rote av en koleksjon som jeg bare totalt elsker ! Den har masse av min number one obsetion for tia, nemmelig  platform sko (jeg vill ha Vivennes sine og!) Hullete klær, crazy hår og overdone sminke! elsker freak faktoren her !! Og sminka var bare så herlig overdone akk sånn som Vivienne Westwood skal være ! Må prøve å lage noe lignende inspirert ! Tror dette må være min favoritt koleksjon so far, men er langt i fra å ha sett halvparten av de kolleksjonene jeg vill ha med meg, så kanskje det kommer mer frem over også !tror de under må være de fire favorittene: 

Jeg forelska meg i lysekrona på lokaltet ^^, 

- Noen favoritt blant vår/sommer koleksjonene? Noen som er verdt å få med seg ? 

Sober is sexy

Nå har Hanna Beths andre Sober is sexy koleksjon kommet ut ! Eg likar ^^, har lyst på så utrolig masse for tia, bare synd pengene ikke strekker til x) Men ja legger vafall ut et par favoritter også kan dere sjekke ut resten --->her<---  

- xoxo

Shoe porn

Det er så utrolig masse pene sko jeg ønsker meg for tia ! herregud jeg dør, og jeg vill ha de !! men jeg er blakk, og pappa lurte på om jeg vill være med til amerika rett etter jul, men det nytter ikke når jeg er - 10 000 kr i økonomi. og man burde helst ha med endel penger til amerika fordi jeg drar ikke dit uten å shoppe masse ! Så det gjør meg veldig frustrert at jeg antagelig må si nei til for jeg har veldig lyst til å dra til amerika og norge er et helvete på den tia... 

Shoes shoes shoes

Også ballerina platformsa over !!! 
 

Wishes

Oi, jeg har bursdag i morgon, jeg føler meg gammel. Men selvfølgelig er jeg som en lite fireårings som må lage ønske liste, og julen er her jo ochså snart ^^,  jeg liker å lage ønskelister x) 

Wish list

 

+ Alt med hardcore superstar och gjøre, vinyler, cd, t-skjorter, gjerne jocke berg <33 alt ! obsetion. 

 


 

 

 

-xoxo

Drunk on the blood of saints

Jeg gleder meg til jeg får lønning, sånn at jeg kan kjøpe meg nye klær ^^, !

Jack Jack Jack

I´l wear black until i find some thing darker

Cradle of filth

Jeg tror jeg skal spare till sølv creepersene fra Jeffrey Campbell <33

-xoxo

I love the girls who hate to love because they're just like me !

hvis noen hadde gitt meg dette antrekket hadde jeg blitt veldig, veldig lykkelig ! : )

We are the people our parents warned us about

Blogglisten

- xoxo 

Jeffrey Campbell og Wildfox Couture

Er jeg den eneste som bare er helt super excited over Jeffrey Campbell (min favoritt sko designer) og wildfox couture sitt samarbeid ?! kan ikke vente til våren ! Da må jeg prøve å få klora tak i et par av disse uber søte balerina platform skoa, jeg trenger de litt sånn veldig ^^, 


- vad tycker du ?

Jeg ville gått i dette om jeg kunne,

Hadde jeg bare hatt sånn kropp jeg ønska meg hadde det så vært på med korte shorts og fishnet strømper og egentlig hele dette antrekket under. jeg ønsker meg det ! Polyvore er utrolig gøy å sitte med og bare sette sammen antrekk og drømme seg bort i alt mulig pene klær og kombinasjoner! 

Misfits in the army with cats

-xoxo

Shue lust - Creepers

Jeg har så utrolig lyst på et par creepers at jeg tror jeg dør snart, give me, give me ! 


Jeg prøvde en ny sånn derre colage greie, hva skjer med at jeg prøver ut 1000 forskjellige nye programmer for tia da, redigerings programmer, colage programmer, jeg har t.o.m. prøvd å lære meg i movie og html koder, turning in to the geekiest of geekyness ^^, 

- xoxo 

ønske seg antrekk !

Jeg hadde elska å gå i dette, hoho. har det litt for gøy med polyvore idag ! x) 

A rebel dream

- xoxo 

Want!; Prada Striped Fur Scarf

Åhh herreguuud ! jeg elsker diss skjerfene ! bare att jeg ser ikke for meg at jeg får råd til de.. kansje jeg får prøve å farge noen fake eller no x) fordi de nye skjerfene fra vår koleksjonen til Prada var bare helt elsk ! 

- Pene right ? ^^, 

Betsey Johnson spring 2012

Kom, kom våren. Jeg gleder meg masse alle rede. Spessielt etter å ha sett Betsey Johnsons vår koleksjon! Må bare si at jeg virkelig elsker dama ! Så søt og undommelig, tøysete og bare helt herligt et menneske ^^, Kan gå våren vell imøte med Betseys kolleksjon, akkuratt den rette balansen av søtt, sexy og rocka. Så til våren blir det sterk rosa leppesift, lenke smykker, lyn, leopard og lette blomster stoffer. 

Du kan se hele kolleksjonen HER,  

- xoxo

Shoe lust

Når jeg blir rik skal jeg kjøpe alle disse skoene ^^,

orker ikke skrive hvor skoene er ifra hvis du lurer så er det bare å spørre ^^, 

Q: hvis du kunne kjøpe hvilken som helst sko i hele verden, hvem sko ville det vært ? 

- xoxo 

Shoe porn

Give me, give me !! Finnes det en rik onkel eller no i Amerika som kan kjøpe disse til meg ? (A)- Maria Ducati

Gasoline Glamour

Når jeg blir rik, skal jeg kjøpe alt jeg vill ha fra Gasoline Glamour ! Når jeg blir rik... Jeg totalt forelsker meg i alt, tilbehør, sko, vesker og smykker ! Frem til jeg får råd tror jeg at jeg heller må prøve meg på noen D.I.Y. men det har jeg ikke helt tid til akkuratt nå :/ Så jeg drømmer meg inn i min lille Gasoline Glamour himmel !

 

productproductproduct

productproductproduct

 

- Maria Ducati

 

BBMA favoritter

Har ikke sett hele greia, men hvodesaklig bare antrekk. Det er alltid like morro. Så jeg tenkte at jeg kunne vise dere mine favoritter.
 

Niki Minaj har deffinitivt en av favorittene mine, hun ser super søt ut, og dette her kommer uten tvil til å bli en av antrekka jeg kommer til å huske best !

 

Kylie Minogue Clothes

Kjolen til Kylie ! Jeg vill ha den, Hadde jeg bare hatt råd til en Alexander McQueen

Hater å si det siden jeg ikke akkuratt er noen Tylor Swift fan, men hun ser fantastisk ut!

Likte også Fergie sin kjole, men er det bare meg eller har fått veldig tynne bein? eller har de alltid vær sånn. lol


Har du noen favoritter fra utedlinga? if so, hvem ? 


- Maria Ducati

Favoritt stiletter

Rocker rundt i alt for stor rolling stones tee, og favoritt stilletene, det er fint vær ute, har fått sove på morgenen og er happy happy happy nå ^^, utrolig hvor glad et par sko kan gjøre deg til tider !


- Maria Ducati

Lazy Bones

Sitter å ser på bilder Audrey Kitchings Lazy Bones Relaunch, jeg vill ha alt ! Men jeg tenker at jeg heller vill lage litt selv, noen som veit hvordan man syre vasker klær og hvor man får kjøpt billige nagler og spikes? Får vell kikke litt rundt hvis ikke. Men back to fucking reality, må jobbe videre med lekser. 

Jeg vill lage dee *peker på bildet over*


- Maria Ducati