Musikk

Hjertestans

Jeg ligger å hører på pene sanger som jeg har unngått i snart et halvt år. Sanger fra da alt var så fint. Men som jeg ikke har klart å høre på siden da, feig og redd som jeg er for mine egne følelser. Det er rart så mye musikk betyr.

Black Box - konsert.

Konsert igår da, gode venner spilte dvs desire artem, bone of the driven, hidden (som byttet navn igår men jeg husker ikke hva det var) + et band fra kr.sand remorse is for the dead. Bra band alle sammen så sjekk dem ut hvis du har barsk musikk smak. Oooh og John Robbert (vokalist i hidden) Så like sær og awesome ut som alltid igår. Stockmann cafe i Skien først da, med Stine og Katrine, herligste. 

bakgårskonsert

Var på bakgårskonsert idag siden noen venner av meg skulle spille. Så tok også med meg lillebror i samme slenga! Gleden er stor over at han blir mer og mer infected by metal holdt jeg på å si. Selv om det var utrolig skuffende få der i kveld... Hadde regna med litt fler, men det er nå så. Vi rakk ikke di første banda som spilte, og di følgende banda var heller ikke helt vår greie. Men så kom PolyValencis på til sist og di var kjempe flinke som alltid. Så hør på dem, og lik dem på face. Og lillebror litke dem veldig godt, så jeg er lykkelig! 

(meg och lillebrooor) Fikk forresten låne bildene av Maria som var flink til å ta masse bilder i kveld : P 

Filth

Veit dere hva? Dani Filth har bursdag idag. Og jeg elsker han så derfor hører jeg ekstra masse på Cradle of Filth idag! Pene mannen! Det var så utrolig kult å se di live ifjord også, har så utrolig lyst til å se dem igjen!

 

CoB

Fuck jeg er i Oslo, CoB spiller imorgen og jeg kan ikke... Kan noen være så snill å drepe meg? Jeg elsker di jo. 

Jaja hopper i dusjen og furter videre.

 

Wine is fine but whiskey is quicker.

Man skulle tro det var noe skikelig klassisk musikk type Vivaldi og Mozart som sto på lista. Men jeg liker bra musikk og jeg liker pene antikke ting. Så det var vell en like sær sammensettning som meg. Myyye å gjøre idag. Bestemor kom på overaskelses besøk igjen så måtte ta meg av henne litt også. Men men sånn er det, snart ferie! Trenger det nå. 
Gleder meg til sommerferien, da skal jeg høre på Alice Cooper - Schools out for summer, kjøpe cider og spise jordbær på brygga. For det SKAL være fint vær. Så det så ^^, Søte mennesker må bare joine, ikke det at jeg tror så mange av di som leser bloggen min bor i Skien da men. Et par uker nå! 

My name is Lucifer, please take my hand.

Lærer'n kunne ikke være her, det var jo trist. Så jeg koser meg med jordbær, nøtter og soyamelk jeg egentlig ikke har råd til. Men litt er det vell lov å skjeie litt ut vell? sånn daglig. 

Konserten var fantastisk og jeg har fått se et av mine største forbilder! Ble bare enda mer sikker på at jeg har lyst på Ozzy Osbourne portrett! Så da gjenstår det bare å finne den perfekte tattovøren. Tok noen få bilder, men ikke så mange, gidder aldri å stå å ta masse bilder på konserter, da går man glipp av for mye! OG di spillte N.I.B. en av mine all time favorite sanger. Grunnen til at en syv år gammel jente kaller katten sin for lusifer. Når jeg dør håper jeg at jeg ser han igjen, for jeg savner puse gubben min. Øra mine piper og jeg har gått å nynna på war pigs, paranoid og fairies wears boots i hele dag. Di gamle låtene var best!


Og nå ble det mye snakk om Ozzy, slevsagt har ikke jeg noe imot det for jeg elsker gubben. Men jeg må jo si at alle di andre musikerne var sykt flinke. Black label society var elskbart. Det var rått å faktisk se Slash, Geeze Butler og Zakk Wylde. Og di andre musikerne spelte var sykelig bra di også. Så ja skal sjekke opp litt mer fra di også. lykke, lykke, lykke. Gjør livet verdt å leve. 
Ozzy and friends!

Da drar man på Ozzy with friends. LYKKE! Tenk at det plutselig har blitt "kulere" at Justin B. er her ENN at Ozzy, Geeze Butler, Slash, og Zakk Wylde er her da verden er syk, men min er sykere for jeg er i ekstase nå! hahah. Men må stikke nå! Take care og hør på black sabbath! 

Også hadde vi egentlig bilder som bare har blitt helt sorte. Så da blir det bare en liten update sånn sett! fuck teknologi. Btw noen som veit hvorfor? lol 
Eargasm

JEG HAR ROTA BORT TEGNINGA MI AV MARTIN SWEET!!! Åhhh blir sprø av all den ryddinga her i huset.. også har jeg rota bort end el andre tegninger ogsånn som er dødskjipt siden jeg skulle egentlig levert di inn. Ooops må nok tegne dem på nytt... Jajaj satte sammen en liten playlist i hvert fall! 
Og pus har ikke kommet hjem igjen enda, veit hun liker å være ute når det er mildt. Men jeg begynner å bli bekymra. Så når det er seint på kvelden og hun enda ikke er inne, blir jeg bekymret! Også får jeg ikke sove uten henne. 

Noen som har noen bra band, sanger, etc. å anbefale meg forresten? Er alltid på utkikk etter no bra. Så det er alltid bare å skrike ut når som helst på bloggen om dere har noe å anbefale! 

Gårsdagen, rockekamp og sånt.

Oi, oi hei, glemmer jo at jeg har en blogg jeg. Kamera mitt er fucka for tia, auto fokus funker ikke og dessuten har jeg mista minnekortet igjen. Var på rockekampen igår, som var kjempe koselig! Så jeg fant ut at jeg fikk om ikke annet linka til noen av favorittene mine da! sjekk dem ut! 

bone of the driven, 
hidden,
black burned 
polyvalencis
også var det et til jeg likte veldig godt, men som jeg ikke husker hva het, det irriterer meg... 

Dro dit med Bente, Ayla og en fyr som het Chriss. Masse koselige folk så det er jo alltids koselig det! Fjortiss monge litt på pcen rakk vi til og med før vi dro!


Rock Paper Scissors.

Katzenjammer - rock paper scissors, herregud jeg forelsker meg bare mer og mer i den sangen. Store søstra mi viste meg den for litt sia. Det er egentlig ikke typisk meg i det hele tatt, men jeg får sånn hobbit følelse. Liksom danse rundt i the shire og synge rock paper scissors. Jeg elsker stilen, og vokalitsen ser ut som en blanding av en veldig søt hippie og alv! Gjett om jeg sparer til langt hår igjen da! ooooogså å spille trekspill og trommer samtidig! heftig. Di har så søt stil samt verdens søteste bass. Liker katzenjammer jeg!

Ozzy Osbourne and friends.

skal ut å jogge, slanke bort litt flesk. Men tenkte å prøve å få fiksa noe på neglene mine idag også, ettersom at neglene mine lider av stor forsømmelse. Fler som syns det er like deilig at det har blitt så varmt eller ? 

også siden black sabbath ble avlyst, noe jeg har grått mine bitre tårer over så kommer jeg meg i det minste på ozzy osbourne and friends! Gonna be rad! Tenk at jeg skal se et av mine største forbilder! Black sabbath er grunnen til at katten min het lusifer da jeg var liten! hahah. Finner jeg den "perfekte tattovør" så har jeg lyst på et portrett av han egentlig, hvor kult hadde ikke det vært? 

Ikke det at jeg tror det hadde blitt det bilde da, eller kanskje? hahha 

women who rocks

Ok liten liste over favoritt damene mine i band! Jeg elsker kjerringer som totalt rocker i band. 

Joan Jett, mitt største forbilde. Selvsagt er hun nr 1!Angela Gossow- Arch Enemy

 

The runaways, ok jeg veit jeg allerede at jeg har nevnt Joan Jett men hun kan nevnes fler ganger. + Cherrie Currie, Lita Ford, Sandy West og Jackie FoxLyn-Z Way. Mindless self inulugence 

Debbie Harry - Blondie Liv Jagrell - Sister SinBikini Kill - åhh herlig feminist punkSiouxsie Sioux - siouxsie and the bansheesSimon Simons - epicaLee AaronPatti SmithTarja Tjuren - Nightwish. Fåretrekker helt erlig Tarja jeg alstå, ikke no hat ovenfor Anette. For Marco Hietala er uansett favoritten min. Otep Shamsaya - OtepCortney Love - HoleMaria Brink - In this moment

Sorry at innlegget kom veldig seint og jeg nesten ikke har blogg ai det siste.

eargasm

Jeg har en sånn dag hvor jeg prøver å jobbe men det går ikke, er vell egentlig ikke noe nytt. Jeg trenger store doser av alt for høy musikk jeg elsker å flyte inn i en helt annen verden. Dette her er vell egentlig en sånn dag jeg skulle ønske jeg kunne spille et instrument siden jeg har alt for mye i meg jeg på en måte skulle ønske jeg bare kunne delje ut på et tromme sett eller gitar eller you name it. Liksom en av di dagene du har trang til å spille bra musikk selv, men du kan ikke. Så du hører på fantastisk musikk istedefor <3

 

- xoxo 

Armless Alice

Elin viste meg dette bandet, jeg tror jeg elsker det! Jeg holder med swedenmetal.se på at det er som om Marilyn Manson møtte deathstars, og om noen lurte elsker jeg begge deler, så dette her er midt i blinken for meg. Sjekk ut bandet, NÅ!! Hahah di var drit bra. Og siden jeg syns det er viktig å støtte opp di brae banda som er så oppfordrer jeg å like dem på face også, om dere likte di! 

Og jeg må bare legge til dette bildet siden jeg syntes det var så evig søtt !! ^^,


 

Har vært i lunde forresten på tekstil idag, har begynnt å sy skjørt. ble så å si ferdig men vill gjøre noen endringer. Jeg liker å sy, det er så koselig. Resten av dagen har gått ut på konferanse time og restaurant med mamma, noe som har vært veldig koselig! Så nå er det yoga tid og natta ! 

- xoxo 

Smoke on the water - vains of jenna cover. + opptatering

Dårlig blogger? hell yah. Når man ikke har kamera for tiden og dagene går med på skole, yoga og alt for store doser emocore.se. Da er det vanskelig å finne tid til å blogge, selv om jeg liker det litt for godt. hahah. Det er så mye blogging jeg vill gjøre nå, jeg vill lage mange stylecrush og get the look (selv om jeg ikke tror det intereserer så mange lesere, uten om meg) og sminke looker, jeg vill ha en shoot med alle favoritt antrekkene mine, problemet er bare at selvutløser er stress og jeg takler ikke å bli tatt bilde av av andre hahah.

Men jeg må trene yoga før jeg blir kald etter sykkel helvete jeg akkuratt gikk igjennom. Jeg har begynnt å trene.. Så kanskje jeg blir kvitt et par ton til sommeren, det hadde vært meget fint. 

Ååååh også har jeg helt hekta på vains of jenna sitt cover av smoke on the water. Syns det var et veldig bra cover!

- xxxxx

Play list

Jeg er seriøst en no lifer. Har akkurat kommet hjem etter skolen. Er egentlig dritt lei skolen og vill slutte, men da er jo hele året for jeves og det er dritt. Og må si at det er jævlig teit å få beskjed nå om at jeg får dårligere orden og oppførsels karkater av høyt fravær selv om det er innafor di hellige 20 dagene og jeg lever det jeg skal. Men det gir jeg litt faen i kjenner jeg. Uansett hvor dumt det måtte høres ut er faktisk metaltown og sweeden rock viktigere for meg enn orden og oppførsels karkateren min. Hallo valget mellom en g på et dumt ark eller å se motley crue, wow for et urooolig vasnkelig valg.. 

Idag er jeg i mitt jeg gir opp humør, og da er bra musikk ekstra nødvendig ! 

Maria Ducati's Playlist by Maria Ducati on Grooveshark

- xoxo

Ryddemusikk

Hoho jeg spiser lefser, sjaron frukt og te, jeg kommer til å dø av fedme når denne julen er over! Hvis jeg overlever skal jeg begynne å trene i hverfall xD Svømme kanskje? siden jeg liker vann x) Men der er det sikkert masse folk der.. Jaja nu skal jeg i hverfall rydde, rydde, rydde, pakke og dusje. Så reiser jeg til Thailand i morgen! Men først trenger jeg mer te. Fordi jeg liker te. Vill dere vite hva jeg hører på når jeg rydder? Det er veldig nam musikk, må si jeg liker musikk smaken min veldig godt ^^, lol, hvem liker vell ikke sin egen musikksmak liksom? 

Rydde musikk by Maria Ducati on Grooveshark

 

- xoxo 

Julesang #4 - Stephen Pearcy, Grandma got ran over by a reindear

Heeeilo, ikke så mye på blogginga for tia nei. Men jeg har litt vell mye og gjøre, og jeg er sliten. Tror ikke noen kler blå/lilla poser under øynene. Om jeg bare kunne sett sånn syk rød ut, uten hevelse. Så kunne det vært litt sån heftig i det minste... x) Så ja da skal man faktisk sove litt i natt tenkte man. 

Blei over i øvre gt i går med Joachim. Og jeg tror han syntes jeg var verdens kjederligste som sovna midt i første filmen. Men jeg var trøtt, ok? lol. Men jeg sov godt da ^^, Også har mann vært litt hos pappan sin idag og kosa masse med pusen og nå lille søte bikja som sover i fotenden min. Hun er veldig søt når hun snorker!

Ooog jeg har masse ideer til jule sminke akkuratt nå, så forhåpentlig vis så får jeg gjort litt i morgen ! Men ja over to the topic lizzzom (bare sånn siden fjortizzz nykkene slår hardt inn til tider): Men ja dagens jule sang Stephen Pearcy fra Ratt ^^, med grandma got ran over by a reindear. Eg likar : D 

- xoxo 

Julesang #3 og my little pony kalender

Da er det 1. Desember. Snart jul, og veldig veldig, stressa med skole, pakker, jobb og alt. Så nå må jeg virkelig hive meg rundt og gjøre skole arbeid. Har seriøst en kveld på 4 kap i engelsk + gloser som jeg ikke klarer til imorgen siden vi har prøve. Og innlevering i norsk som jeg er langt ifra ferdig med. Så ja da har man laga seg esprsso sånn at man skal klare det ! 

Men over til noe litt mer koselig. Dagens jule sang, Korn - Jingle balls, fordi jeg elsker korn ^^, 

 

Oooog jeg har fått verdens kuleste julekalender, my litle pony kalender. Kan det bli noe bedre eller ? ^^, er den ikkke søøøøt, jeg tror jeg skal lage smykker av figurene, jeg liker my little pony <3 


- xxxo 

Jule sang #2 - Achmed the dead therorist, jingle bombs

Ja jeg veit det er slemt men, halloo den er så herlig grotesk morsomt. !

- xoxo 

Jule sang #1 - Who killed bambi.

Siden det nermer seg jul och slikt så vill jeg begynne med sånn dagens jule sang ting! Fordi de rette sangene setter deg så i jule stemning! Det blir vell noen klassikere og noe litt mer sånn annet som jeg liker <3 Så jeg starter med favoritt jule sangen min de siste julene, eller det er vell egentlig ikke ment som en jule sang elns. Det er bare det at jeg får julesteming av den sykt nok og jeg elsker den ! Meeen er det noen som kan si meg om det egentlig er tenploe tudors eller sex pistols som har den ? loool

- xoxo 

Jeg skal på Black Sabbath Reunion !!!!

Å fy faen, jeg skal på black sabbath !!!!!!!!!!!!!!!! Fy faen jeg skal se Ozzy og hele original rekka i black sabbath som er et av favoritt banda mine sine barndommen !!! Herregud jeg gleder meg !!! Som jeg sa tildliger så har black sabbath reunion, med alle original medlemmene (Ozzy Osbourne, Tony Lommi, Bill Ward, Geezer Butler). Og det er litt morro for rett etter at vi fikk bestilt sjekka vi om det var fler igjenn, Så mannen til søsteren min prøvde en runde til å bestille, og da var det utsolgt, så Jeg hadde flaks og føler meg som verdens heldigste ! Jeg kunne ikke fått en bedre nyhet her i livet !!  

Så her har vi skjønningene som jeg elsker så utrolig masse før: 


 Og nå; Noe eldre men fy fader så like seg selv de er ! Jeg gleder meg, kan ikke få sagt det nok !! - xoxo 

litt bilder fra In flames

Ja som dere sikkert har fått med dere så var jo Elin, Stine och meg på In flames (trivium, insense, raise to remain og ghoooost <3) Men jeg hadde jo ikke med noe kamera selv, når man er på konsert pakker man lett, altså alt man trenger er egentlig bare mobil, bilett og helst litt penger. Jeg orker ikke å drasse på et giga speilrefleks lissom! hadde jeg hatt et søtt lite kompakt kamera så hadde det vært noe annet. Men anyways et var farfall drit gøøøy ! og siden jeg ikke har noen bilder så tyver jeg litt fra Stine och Elin

-xoxo

Children of Bodom - Oops! i did it again

Fordi jeg elsker denne sangen ^^, 

-xoxo

Fat and Alone

Jeg sitter bare å hører på denne sangen og veit ikke hva jeg skal gjøre, vill bare sove, for alltid. Men jeg får ikke sove. Ingrid og meg laga en video til denne sangen men den ligger på gamle pc`n kanskje jeg får ta en liten titt på den eller no x) 

Pencey Prep: Fat And AloneIn flames idaaag !

Yess da blir det en liten tur på skolen idag, raskt hjemom også da da da daam (det skulle lissom var sånn fancy tromme virvel) så ja *tromme virvel* In flames !! Herregud jeg gleder meg til å se alle banda ! ^^, idag kommer til å bli en fin fin dag !  Men ja får hive meg rundt her, har ikke akkuratt evig med tid på morgningen, dessverre. 

Må få skifta på seg in flames toppen sin tenker jeg, eller nei. Jeg kjøper sikekrt et par t-skjorter når jeg er der så, men jeg liker min In flames topp fordeee. Tror jeg har vist den før og bilde er ikke no bra, men you get it!  x)  -xoxo 

Farsdag playlist

Da har man akkuratt vært hos farmor och spist masse deilig mat, herregud hun lagem verdens beste mat, jeg lover ! Måtte bare dele dette bilde av meg og verdens herligste farmor, blei litt glad i det !Farsdagen løste man med hele 5 brenne CD`r (så jeg slapp og ofre noen black sabbath cd). Varfall så innehold CD`ne favoritter fra barndommen som jeg har med pappa og noen nye band og sanger som jeg syntes han måtte få meg seg, sånn som ghost, cradle of filth, black veil brides (faktisk), evanescence og slevsagt hardcore superstar <333, Morsomt at han likte hardcore superstar så godt, da er man stolt av faren sin ^^,  Så ja da har jeg også noe bra og høre på i bilen. Og de gode gamle favorittene. Orker ikke legge ut hele play listen med tanke på at den var på over 80 sanger. meeeen jeg tenkte at jeg legger ut noen av klassikerne til meg og pappa da det først var farsdag. Ikke det at det faktisk har noe å si for pappa, for han veit ikke om bloggen en gang, lol. 

Farsdag play list by Maria Ducati on Grooveshark

- xoxo

Black Sabbath reunion !!!!

Jeg holdt på å besvime av glede da pappa for noen dager fortalte meg at black sabbath skulle ha reunion !!! Favoritt bandet mitt fra barndommen skal ha reunion med original medlemmene, Altså gode gamle forbilde mitt Ozzy Osbourne, Tony Lommi, Geezer Butler och Bill Ward. 

Så det blir atlså en verdens turne og nytt album !! Jeg vill, jeg vill, jeg dør om jeg ikke kan ! Er vell bare å begynne å spare. Kansje jeg kunne dratt med han pappaen hadde vært en koselig far og datter happening det da ! ^^,

Er spent på hvordan dette blir med ny plate og alt. Ganske høy falllengde ! Gleder meg til å høre ! : D  

Fler sabbath fans som bare ikke kan vente ? :D

- xoxo  

Leathermouth

Så til alle Frank Iero fans som ikke har hørt dette namme bandet ! Har hørt på de ganske lenge nå egentlig, et par år snart er det vell siden min kjære Ingrid viste meg Leathermouth som gitaristen fra my chem (Frank Iero) er vokalist i. Sånn seriøst det var sånn kjærlighet med første hørsel eller hva man skal si ! Han som ser så søt og uskyldig ut lissom, også kommer bare den namme vokalen fra han ! slikt liker man <3
- xoxo

Da blir det in flames da ! : )

Altså de siste innlegga mine har ikke akkurat vært av de mest positive kan man vell si ... Meeeen dette er :D fordi at i de verste deppe emo dagene kom den ene tingen som får meg til å jobbe videre.  En konsert ! tralolol, jeg gleder meg. Så blei det in flames aiikevell, og jeg gleder meg masse til å ghost igjenn fordi de er så nam, og insense og trivium ochså. Så det er man veldig glad for, biletten er bestilt så det er i boks og jeg gleder meg ! Det gir meg styrke til å klare og gjøre engelsken i natt ^^, Jobben var slitsom idag også og jeg skal vist jobbe torsdag denne uka også så ja enda en hard uke med jobb tirsdag, onsdag, torsdag og fredag etter skolen. Herregud å flink jeg er til å skaffe meg selv ekstra jobb og kostnader for tia ! Men dette her skulle ikke være nok et syte innlegg fordi jeg er bare så overlykkelig for at det blei no av konserten alikavell siden jeg hadde så lyst også kunne jeg jo ikke, men nå kan jeg jo alikevell så ja, veldig veldig glad ! : D

We dont`t celebrate sundays

Jocke berg er dailig och jeg er farlig obsessed med hardcore superstar for tia, er vell litt sånn små deppa over at konserten blei avlyst selv om den var 18 år men legg er vell alltids mulig og skaffe... noen tips forresten ? sånn for seinere x) 

-xoxo

Falling In Reverse - I`m Not A Vampire

Hvis jeg hadde kommet på rehab med Ronie Radke, skulle jeg så begynt på dop for å være med han fordi han er veldig nam og jeg elsker han ! Og jeg blei veldig glad når jeg så den nye video`n til I´m not a vampire 

- xoxo 

Magican`s Birthday

Imorgon skal jeg i bursdagen til søte Bente min! Fordi atte veldig snille Victoria kunne steppe in for meg på jobb så da slapp jeg det ! Idag forsov jeg meg veldig og da er heldigvis en stor deilig band t-skjorte alltid løsningen på alle problemer. Spessielt når det er en som er så pen som min vakre uriah heep t-skjorte. Alt for mange av den nyere generasjon har aldri hørt om dette nyderlige bandet, det mener jeg virkelig ALT var MYEEE bedre under krigen, for det husker nemmelig jeg ! 

lhAJjH on Make A Gif, Animated Gifs

make animated gifs like this at MakeAGif

men nå må jeg skrive norskrapport, jeg har tatt meg veldig vann over hodet for tiden... men men så er det når man er så dumme at man skal gjøre noe riktig..

-xoxo

October play list

Hører ikke mye til meg for tia gitt, skal prøve å få tid men denne uka her blei det til at jeg måtte jobbe hver kveld og jeg har lekser også. Så det er veldig stress. Virker som om det eneste som holder meg gående helt nå er høy nam musikk, så jah iden anledning (siden vi snakker så jævla pent for tia) vill jeg gjærne dele en nam liten spille liste med dere <3

-xoxo

In flames, insense, trivium og ghost. jeg vill !


jeeeg vill på inflames ! Ghost spiller ochså og jeg eeeelsker ghost veldig masse, noen som vill betale for meg ? (A) og trivium og insense. Tror jeg må ønske meg det ti bursdagen min jeg ^^, 

- xoxo 

 

Yall want a single ?!&lt;3

awwf mimrer tilbake til metaltown med ingrid  tidligere i sommer, vi så så utrolig mange brae band <3 et av banda vi så var KoRn, de var helt sick brae live ! Så nå sitter jeg å mimrer med masse masse KoRn musikk ^^, 

de har så jævelig rett i den videoen, blir skikkelig trist med tanke på hvor mange fantastiske band som aldri kommer igjennom pga. musikk industrien idag :/ 

- xoxo

Joan Jett på tirsdag ?

*happy happy happy face* i over imårra, atlså på tirsdag så skal jeg kansje se joan jett mitt for alltid største forbilde igjen! gawd noen ganger har jeg så uber flaks! tirsdag skal vi til oslo med klassen og den dagen har hun konsert i spektrum. så da må jeg få bestilt biletter i morgen og håpe på det beste, hun er så fuckings awesome !

 

 

- Maria Ducati

Angela Gossow- Arch Enemy

Jeg kom til å tenke på noe, og det var at ca 1 gang i uka skal jeg ha om om om om en kvinne som totalt rocker. og nei jeg kommer sikkert ikke til å huske å følge det opp siden jeg følger aldri et fast mønster, men vi får se!

Så da starter jeg med Angela Gossow vokalisten i Arch Enemy, hun er bare sick ! Kan ikke vente med å se henne live på metaltown. Growlinga hennes er bare totalt elsk ! glede meg, glede meg, glede meg ^^,
 

 

 

- Maria Ducati

metaltown 2011

I år krysser vi fingrene og håper på metaltown, så hvorfor ikke selle skinnet på forskudd og telle ned med noen av de fantastiske banda som spiller ? åhh gawd nå høres det ut som en dårlig reklame men hallo ! system of a down, escape the fate, bring me the horizon, volbeat, cradle of filth, korn og mange flere awesome band skal spille !! Håper mamma og pappa fortsetter å være så på talefot og bestiller biletter til meg snart ! Så hvorfor ikke starte med det bandet jeg har vært gira på at skulle spille i flere måneder nå ! nemmlig system of a down ^^, 

 

 

 

- Maria Ducati

På jærnen ^^,

Elsker elsker mindless self indulgence <3 Har hørt på Get it up, 24/7 i det siste. 

 

- Maria Ducati 

Savn!

awww, savner mcr konserten noe så sinsykt når jeg ser på musikk video'n til Planetary (GO!). *reise tilbake i tid*

 

- Maria Ducati

Ville aldri trud at jeg skulle blogge om det men... Grand Prix

Må seriøst slutte å tenke at jeg kan se på grand prix/ eurovisjon eller hva nå enn det heter og faktisk like det. Er det bare meg eller er det utrolig masse dritt også ? seriøst, det er et par stykker jeg bare for demmes egen skyld håper at ikke er seriøse.

Stella er super søt though. Er vell ikke akkuratt så veldig fan av musikken, men hun er jo bare utrolig søt og har elsk hår ^^, Heia stella ! haha gawd høres seriøst ut som en Norges entusiast deluxe nå. Men skal jeg være helt erlig så er hun en av de som har gjort det best hit til. jaja *skru av tv'n* orker ikke mer tragisk, ego what about me, what about my neads, what about my life. synging for nå.

Såååe liker/ liker ikke gran prix ?

- Maria Ducati

Adam Ant

En av mine favoritt Artister (og moteikoner) er deffinitvt Adam Ant som har bandet Adam and the ants, love love love him <3 - Maria Ducati 

Fuck alt nå ! spessielt matta...

åhhhh gawd, seriøst frustrasjons innlegg. Jeg trur aldri jeg har lest så mye til en tentamen før i hele mitt liv som det jeg har lest til matte tentamen nå, og jeg har heller aldri vært så sikker på at jeg kommer til å stryke. Har droppa ALT gøy for jævla matte og forstat går det ikke, drep meg ! fack fack fack !!

Nr 1 frustrasjons sang, av en eller annen grunn hjelper den utrolig masse ^^,

-Maria Ducati