Polyvore

zombieee

Yess der glapp den 3. leiligheten. Sånn går det når man sumler, og jeg kjenner jeg blir frustrert. Men det er ikke vits i å tenke mer på. Da har disse gått. Det er sol, så det er bedre å glede seg over det som er bra også fortsette og leite. Se fremover. Ikke tenke på det som kunne vært, for det som kunne vært, det eksisterer ikke. Prøver å leve etter det, for jeg tror at om man lever livet sitt opptimistisk med fokus på hva man kan skape, samtidig som man tar di sjansene som kommer. Så lever man mye lykkligere også!

Også kom jeg akk på at polyvore er gøy! For man kan sette sammen antrekk og da akkuratt hva man vill uten å tenke på pris eller kropp eller noen ting. Bare helt det man syns er kult! 

Zombie Witch

supreme

Og nå som det er så pent vær har jeg bare lyst til å ut å kjøre sykkel! Herre gud cravings. Jeg trenger litt fart for tia! Stakkars dere blir bombadert med all motorsykkel babbelet mitt. Men jeg trenger en yamaha (a) . 

doc doc doc doc

old
Jeg har vært forelska i dr. martensa på bildet siden jeg for første gang så di for et år eller to sia tror jeg det var. Har lyst på sånne!!

 

Lady

Lady

 

Lady by mariaducati featuring rings