Swindle

Nyttårs skjørt ~ in progress

Syr meg ihjel på små perler og paljetter. Hvorfor er jeg så glad i ting som glitrer? Er så mye jobb! Men det er ganske gøy også egentlig.

Nyttårs skjørt, in progress

Holder på med et skjørt til nyttårs aften, kjempe morro oppgave egentlig. Vi kunne lage valgfritt skjørt så da ble det til nyttårsaften, er snart ferdig. Har bare veldig mye dekorasjoner igjenn og det tar en evighet!  Sydde det til meg selv, men syns det ble litt trangt over hoftene, så tviler på at jeg kommer til å bruke det i år, altså det passer men ettersom at det ikke er elastisk, så liker jeg det litt mer behagelig. Men det gjør det kanskje enda mer til et nyttårs-skjørt med et lite nyttårsforsett i det! haha, lettere å ta inn enn ut liksom! Eller kanskje jeg bruker det, vi får se! 


Skal bli litt mer som på prøvelappen forhåpentligvis, bare at jeg kun kommer til å bruke sølv og sort, muligens et par farga paljetter for blikfang, men vi får se!

Hahah og Elin la ut noen bilder fra siste metalkvelden på stedet. Måtte le, skjønner nå hvorfor folk sier jeg har en tendens til å se dopa ut på bilder..

 

Stoff

Hey folks! Jeg veit jeg er veeeldig sløv for tia. Men idag har vært veldig koselig! Vært på stoff og stil med tekstil klassen i drammen idag! og fått kjøpt meg masse skatter. Kan ikke vente med å sette i gang å sy nå! har sånn tusen millioner idèer. Også gleder jeg meg til å få orden og ordentlig plass til alle strikke, sy osv. sakene mine! 

Måtte le litt da, da en dame kom inn i huset vårt også roper lillebroren min at jeg er i drammen og kjøper stoff og hun missforsto litt.. hahha x) 


 
- xoxo 

Skisser

Jeg er alt for glad i å sitte og tegne skisser ! Gleder meg til å få takk i litt stoff og få satt opp sy maskina igjen så jeg kan få laga litt også ! ^^, 

 

 

 

- xoxo

Svartenke, edderkopp bærenett.

Heeey, missed me ? Vell ja jeg får bare beklage at bloggen har vært dritt de siste dagene. Men har hatt tre dager med så og si nesten ikke noe søvn, skole, jobb og enda mer lekser og innelveringer. Så ja det rett og slett det livet mitt har gått med på. Selv om jeg ikke kunne vært på en linje som hadde passa bedre for meg, og det er et veldig ålreit jobbmiljø så, blir i hverfall jeg ganske sliten av det når jeg ikke får noe søvn siden lillebror skal ha det gøy med film midt på natta... 

Har lagd en sminke look til neglene jeg la ut (har brukt den på tidligere bilder også) Men tenkte jeg skulle vise dere hvordan da også har jeg kombinert det på en litt anderledes måte. Bare at øynene mine var ganske håvene idag, de blir det i de periodene jeg ikke sover.. Så da gad jeg ikke styre med noe sminke og har sett ut som en bombs med alt for stor deili led zeppelin generser og bomsa max ut. Men ja da til poenget, jeg tror jeg skal lage en sånn step by step hvordan lage denne jule looken da, noen som er interiserte ? 

Jeg ble ferdig med veksa mi på skolen idag også ! Eget design og ide, var veldig gøy !! Så tror kanskje jeg skal sy en til i et annet materiale osv. Siden vi fikk jo ikke velge selv på skolen : P Men jeg likte den litt, selv om det er masse jeg ser jeg ville gjort bedre også. Men igjen så hadde vi ikke så mye tid på oss : / Men så her ble det ihvertfall !


Og jeg må bare si jeg har savna bloggen, herregud blogg adict, men jeg liker veldig godt å blogge, det sier seg jo selv fordi jeg hadde ikke giddi om jeg ikke likte det.

- xoxo 

Litt skisser och slikt.

Jeg føler meg alltid så teit når jeg snakker om at jeg vill lage klær osv osv. Fordi det på en måte er så urealistisk. Men altså jeg lever heller på supper til jeg er 40, enn ikke å i det minste prøve. Fordi att når jeg gjør det jeg har lyst til er det noen få ting og det er konserter, motorsykkel, musikk, tegning og klær. Så da har man jo sitti nok en søndag og tegna skisser.

Husker jeg hadde tenkt å bli arkitekt fordi det var mer realistisk, men jeg skjønte fort at det ikke var noe når jeg måtte ha ny mattebok og lærern ba om å få se den gamle så var bare 2 oppgaver (som forsåvidt var skrevet av tavala). Resten var bare tegninger og skisser på x antall antrekk. Jeg skulle virkelig ønske jeg fant den matte boka igjen.. Fordi jeg har noen ideer jeg savner i den, ikke det at jeg ikke husker de det er bare at for meg så går det ikke å lage samme tingen to ganger fordi jeg alltid får en ny ide også blir det noe helt annet... 

Jeg må få satt opp sy maskina mi igjen og sy masse masse fordi hodet mitt eksploderer snart av ideer og frustrasjon av at jeg ikke får gjort noe med di.. Og fingrene mine klør etter å sy. Og jeg vill strikke og jeg vill egentlig bare devote myself (hva heter det igjenn på norsk da?) til klær, jeg vill ta fri fra alt i noen uker å bare lage ting. Hvorfor har jeg skole og jobb, why why ?! 

Dette har virkelig vært en super søndag, masse te og enda mer tegning og musikk. Deeeeilig ! ^^, Jeg hater når ikke farger kommer ordentlig frem på bildene, men den jupsuiten skal lissom gå fra sort til mer sånn fersken farge også rosa leopard i bånd. Ikke det at det egetnlig er noe viktig men samma. 

Herregud idag har man drikki helt syke mengde med te, så ja da sluker man snart innpå 7. store koppen og spist aaalt for masse daim, hvorfor kjøpte mamma sånn pose med daim og lot den stå på benken i en bolle sånn at den blir helt uimotståelig ?! 

- xoxo