Tattoo

Rev tatovering

La moralprekenen begynne tattoverte akk min venn Martin idag, han skulle egentlig ha navnet mitt men endte opp med tobakk eventyr 4 reven, noe som er ca det samme Volpe betyr jo rev. Også slipper han å drukne en gullfisk og kalle den Maria om han skulle bli sur på meg en eller annen gang

Tatovering og burzum er en veldig koselig kombo, må gå over tatoveringa en gang til da men rødt fader ganske mye då det måtte jeg nok uansett gjort. Ganske fornøyd med tanke på at dette var mitt andre forsøk noen gang!

nei vel du satans hæst kuk, tattoverings planer

Jeeeze jeg har så sykt lyst på ny tattoveringer for tia. Så tenker å spare til en rev liksom bak på skuldra/ryggen liksom opp i toppen der på sia hahah. Æ veit æ sug satans hæst kuk til å forklare (ok litt stuck up på norlænning fortia. Det er gøy, for man kan snakke så mye en vill om hestepikk og det høres fortsatt gøy ut, lol). Tenker litt på denne reven i hvert fall (har den som forside bilde på face også). Så da gjenstår det bare å finne den perfekte tattovøren. Og ja jeg tenker å ha den i farger. Kan hende jeg har sagt det før, husker ikke om jeg publiserte innlegget eller ikke, men vill fortsatt ha det. 

Også skal jeg ha Tolkien merket i nakken. Fordi jeg er fuckings geek 'n' proud eller noe sånt no. Men skal ikke ha ring inskrispsjonene rundt selv om det hadde vært pent, bare syns Tolkien sitt univers handler om mer en baaare historien om ringene. På en annen side kunne jeg tenkt meg å hatt inskripsjonene på ringen rundt håndleddet, som et pent armbånd jeg aldri trenger å ta av hahah <3

 

Aristocats tattoo ?

Har hatt kødd med nettet så sorry for dårlig blogging. Det har egentlig ikke skjedd så mye interessant heller siden igår. Jeg har vært på skolen, kommet hjem, spist mer enn jeg syns jeg burde og skal tegne litt nå. Spennende? nei tror egentlig ikke det. 

Og jeg har lyst på fler tattoveringer nå, men lova at jeg ikke skulle det. Filler'n, kanskje jeg kan tigge meg til Marie fra aristokattene om noen uker? La oss nå enderlig håpe det! for hun er så søt! Men skal fatktisk være snill å vente litt eller faktisk få lov denne gangen. I så fall vill jeg ha henne forran på foten eller på bakleggen (sånn rett under kne høyde). Tror det hadde vært søtt, og da med en rosa sløyfe eller noe på andre beinet. Åhhh så mye jeg har lyst til! Begynner å bli litt lei bloggdesignet mitt også nå, så kommer sikkert til å gjøre noen forandringer snart. Men blir nok ikke noe kvalitet i blogginga idag heller nei. 

Men jeg kan kanskje spørre dere? hva syns du hadde vært finest, Marie på leggen og en sløyfe på den andre Isåfall da dette bildet (Vill isåfall ha løkkeskrift).  

Eller bare ansiktet hennes på fot risten eller hva nå enn det heter.  Hadde vært søtt intil pumps (med spikes hahah) Har egentlig ikke bestemt meg for hvem bilde, har bare lyst på henne, og jeg vet jeg vill ha henne i farger og original tegneserien, ikke sånn forandra på, men sånn som hun er i filmen. Kanskje i en rococo ramme, hadde vært søtt også! 

 

Ny tatovering !

Stine har akk tattovert meg! Det som står er Lalaith (Glede/ Latter) og Nienor (Sorg) på Tengwar (alvisk skriftsspråk). Og jeg seriøst elsker di! ^^, - xoxo 

Tattoverings planer

Stine skal muligens tattovere meg til helgen! Isåfall skal hun tattovere begge krage bena mine, eller hva nå enn di heter. Så da blir det Lalaith og Nienor på hvert kragebein skrevet i tengwar (alvisk skrift språk). Lalaith betyr latter/glede og Nienor betyr sorg. Navnene er hentet fra Children of Hurin, ringens herre relatert, eller ja leeeenge før ringenes herre blir vell mer riktig. Det er en av mine absolutt favoritt bøker, anbefales! Men man burde lese Silmarillion først, min bibel! haha.  

Senere kan jeg eventuelt bygge på den også, med sorg og glede som tema på hver sin side også la det møtes til et eller annet på mitten. Hørtes litt sært ut men tror jeg akkuratt fikk en idé!
Ozzy Osbourne Portrett.  Det er ozzy det er snakk om! Liker det bildet litt, men har ikke bestemt meg for hviket bilde enda. Har litt lyst på et hvor kan kanskje skriker eller har på seg pene solbriller. Så jeg vet ikke hvor og hvilket bilde enda. Det eneste jeg vet er at jeg må finne den rette tattovøren og at jeg har lyst til å ha tattovering av han. 
Tolkiens symbol, forn nerd til å ikke ha det! Kanskje noe sånnt no som på bildet bare i mindre og i nakken. Eller bare symbolen på et av finger ledda. Eller ankelen.
Så er det fler tattoveringer jeg også tenker på men ikke er helt sikker på.

Har lyst å tattovere Wild Child på fingrene. Det ville vært så jævlig kult om jeg blir sånn 80 år og med wild child. Men da kan jeg bare drite i en seriøs jobb, med mindre jeg har hansker på jobb intervjuet da! 

Kunne tenke meg leopard på skuldrene også. Men det må være riktig leopard. Også må den fade ut, ikke bare være en klatt liksom.


Livets tre (fra Gondor, ringens herre) på overflaten av foten. Og tror du ikke jeg fant noen med akkurat sånn'a?

Ellers forblir tattoverings planlegginga stående blank for fremtiden, gidder ikke tattovere bare for å tattovere heller, ikke når den plassen kan bli brukt på noe jeg vill elske! Så alt jeg har skrevet er nøye gjennomtenkt !

- xoxo