Tegninger

Bilbo Baggins tegning - in progress


Kjære lærere deres gamle gulskjoldete og ned fisi kreppa bomulls dynetrekk har ingenting med min drømme verden å gøre, ok? Så ikke gi det til meg som hoved materiale i en tenamen med tema "min drømme verden" Jeg drømmer ikke om sengetøyet deres og jeg vill ikke vite hva det flass lignende støver som kom da jeg revna sømmene var for noe heller.

Så der røyk planene mine om blådsort silke (silkeliknende om ikke annet) materiale, lett nattkjole, dekorert med alivsk skrift (tengwar) altså dikt om Varda (Elbereth, Gilthoniel altså Valaren som skapte stjernene i Tolkien sitt univers) i sølv og klare fine paljetter som kunne se ut som stjerner og et lite dryss med glitter til slutt, muligens noen fine bånd. Tror det kunne blitt pent!

Avdelings lederen mista imidler tid også helt hue idag på en stakkars elev. Det er rått parti og skrike holdkjeft til en elev fordi han ber om å faktisk få se reglene di snakkes så høyt å breit om... Er så kvalmt hvordan det sååå ofte skjer at lærere/ adelingsleder/ rektorer etc. missbruker makta si. Den forlenga tia jeg skal ha på prøver pga. dysleksien gjelder vist plutselig heller ikke på sam eyde. Jeeeze blir sprø. 2dager til med tentamen nå, også er det kanpt en uke til jul <3. Trodde jeg la ut bilde av fremgang på Bilbo tegninga mi også, men det gjorde jeg vist ikke. Den ligger igjen i Skien men kanskje jeg får tegne spiriten i jula eller no, vi får se. Ble egentlig ganske fornøyd med tegninga hittil ettersom at det er første forsøket mitt noen gang på kull !

Dør etter å se hobbiten nå, nerden inni meg griner høyt, veldig høyt. Noen som har sett den? Isåfall fortell meg hvor fantastisk den var! Gleder meg sånn til å få sett den. 

Tegning "in progress" - Bilbo Baggins

Disse dagene nå frem til jul må jeg si krever litt i meste laget mye av meg, veldig mye. Spessielt det fakta at jeg takler kulde veldig dårlig, og det veldig dårlig. Så jeg heller ned på en kopp morgen latte og kaller det for påfyll av energi og ser på alt jeg ønsker meg. 

 

OGSÅ GLEDER JEG MEG TIL THE HOBBIT... Og jeg har virkelig ikke mulighet til å se filmen jeg har planlagt å se siden 9. klasse før to uker etter den kommer ut. Det dreper meg innvendig og sier litt om hvor mye jeg bare må gjøre...Derfor gleder jeg meg til tusen og tegner mr Bilbo, håper den blir bra. Liker best å tegne folk jeg ikke liker, for da er det ikke så nøye. Å tegne Bilbo stygt ville gjort meg trist haha! Og jeg skal prøve med kull, noe jeg faktisk aldri har pøvd før! Så ønsk meg lykke til. 

 

Artndal, kakao og tegning.

Jeg virkelig dør uten internett! Fra onsdag til fredag med 0 tillgang, livet er hardt men det her eeeegentlig ikke gjort så masse. Vi var på sånn by dag med klassen igår, elsker slikt. Først så vi på Arne og Carlos utstilling, jeg virkelig elsker dem. Selv om di ikke er helt typiske meg (for lite sort), så er det noe med det, måten di jobber, steminga og alt rundt som jeg virkelig liker. Det er vell det som gjør dem så dyktige, at di har skjønt hele denne greia med steming, pressentasjon og assoisiasjoner. Videre var det en del om bunader og besøk på en systue. Egentlig vill jeg bare sy og sy nå, samtidig som at jeg vill lese masse, tegne, strikke, kjøre cross, drikke kakao og sitte forran peisen. Men jeg lova jo å hjem i helga på 1001 watt og det blir så gøy det også! Livet er fint når man har lyst til masse egentlig. Får jeg til en helg med kaffe, alkohol, 1001, watt, litt lesing og en tur på cross banen er det virkelig en drømme helg! Hadde jeg bare ikke hadd disse jævla leksene da. 

Stjal forresten sånn helt ærlig og redelig noen bilder fra Kristina (a)


Hun ba meg om å smile ekte, ikke så lett når man venter på kakaoen sin! 
I skrivende stund sitter jeg og tegner skisser fra virgin of the rocks av da vinci. For dere som ikke viste det, så tror jeg di gamle renesanse kunstnerene er blandt mine største inspirasjons kilder. Men jeg får ikke helt til alltid å tegne renesanse stil. For det er liksom ganske realistisk men ikke helt heller. Så det blei noen rare greier det her. Er helt i klusse start prossesen, så begynner å få tegning litt mer inn i henna igjen. Har seriøst bare sitti littegran en kveld å klussa siden i sommer, og det er for lite! Var helt rart å ta i en blyant nå ahahaah. Satser mer på neste forsøk ja! 

 

Dere skjønner jeg skal lage et skjørt til skole oppgave, så tenkte å lage et grått enkelt blyant skjørt, også finne litt forskjellige renesanse malerier osv og stillisere dem og tegne dem på skjørtet med tekstil tusj. Men det er jo bare en ide så blis spennende å se om det blir noe av det og om jeg i det hele tatt får lov og tid. 

Let them eat cake!

Hoho da er jeg ferdig med Marie Antoinette tegninga, eller nesten ferdig. Et par ting jeg vill gå over. Også ble hårpynten veldig dårlig så skal gå over den senere også. Men det rekker ikke jeg nå, siden tegninga skal leveres idag. 

 

Jeg har kun brukt vanlig HB blyant og en papp blyant. Skyggene kom ikke så godt med på bildet, men kanskje jeg tar et ordentlig bilde av den når jeg får bytta tilbake bateriet til speirefleksen. Jaja må stikke, ha en fin dag og spis kake! xoxox

Marie Antoinette, begynning.

Så en del feil i forhold til proposjoner osv. da jeg fikkd et opp på bilde som jeg skal rette opp i nå, men har i hvert fall begynt på en tegning av Marie Antoinette. Har lyst å få den her litt bra. Siden jeg elsker Marie Antoinette. Får se hva det blir ut av det hele utover kvelden! Er ikke helt i tegne hjørnet idag, litt for rastløs. Men sånn er der bare. 

 
Litt tidlig konstruktiv kritikk ? ^^, 

Data Portretter.

Da har jeg levert inn photoshop, er sånn ok fornøyd. Er nesten aldri helt fornøyd når jeg er helt ferdig, for jeg ser alltid noe mer med det som jeg kunne gjort bedre. Og her gjorde jeg noe som var helt nytt for meg så det sier seg selv at jeg har lært en del under veis også.Fant blandt annet ut en del med skygger osv. Sånn som at ikke alle har fiksa nese haha lol.

Original tegningen som er tegnet for hånd også scanna inn på pc.

For lyse kinn, men orker ikke gjøre n oe med det siden jeg er laaat.
 

One night, of shattered glass n broken bones The cure, to medicate a restless soul

Røyk sugen til tusen, men jeg skal slutte! dag 2 nå. Også veit jeg det ikke er så ille etter hvert. Ellers får jeg ikke gjort en dritt for tia. Meeen jeg fant igjenn tegningen jeg har holdt på med i en evighet nå (før jeg rota den bort), den av Martin Sweet så tenkte å gjøre den ferdig nå! Bildet er sugent men om dere klikker dere inn på tegninger i kategorier ser dere litt bedre hvordan der ser ut kanskje, original bilde og litt sånn. ooogså må jeg snart ta igjen litt av alt jeg har utsatt... seinere.For å være helt erlig har jeg bare lyst på røyk, alkohol, raske motorsykkler og høymusikk for tia. Jeg har en natur jeg ikke tror er helt bra... Kjenner meg så igjen i overskriften for når jeg blir rastløs finner jeg alltid på så mye dritt jeg ikke burde...  men jeg har det gøy om ikke annet <3 
Data portrett; nabofarger

Da ble jeg ferdig med enda en av di fem versionene vi skulle lage til oppgava. Denne skulle være med nabofarger, så valgte blå og blågrønn. Tror jeg likte denne bedre! Tror også jeg skal gjøre mer på den andre som er ferdig også, sånn om jeg får tid. 

Stillisert og data portrett

Jeg elsker oppgave vi jobber mi data timene for tia! oppgava gikk ut på at vi skulle fylle et A3 ark, valgfritt også skal vi fylle inn tegningen på pc. Så jeg valgte å lage et litt forenkla portrett. Veldig gøy siden jeg så å si aldri tegner bare med streker! Videre skal vi arbeide med fem forskjellige farge sammen settninger. Og jeg har heller aldri jobba med tegninger i photoshop. Hadde ikke trodd jeg ville likt det så godt!

Så jeg er ferdig med det første som gikk ut på å bruke to komplementær farger. Valgte da gul oransje og rødblå. Ogsp valtge jeg å bruke veldig  utblannede nyanser. Gøy!

Venus

Har begynnt på ny tegning igjen! Herregud jeg har så mange tegne prosjekter nå!! hahha blir liksom aldri ferdig siden jeg aldri har tid. Også bruker jeg lang tid på en tegning også når det er sagt! Jau jau. Har begynnt å skisse opp. Bruker egentlig ganske lang tid på det ettersom at jeg tegner på frihånd. 

Tror det her er første gang jeg har prøvd å etterlikne et allerede laget kunstverk, mye vanskeligere enn jeg skulle tro! Og skummelt Boticceli er en av mine favoritt kunstenere og han har en heeelt annet stil + at jeg tegner et maleri. Det viste seg å være mye vanskeligere en først anntatt! Får ikke til di derre teite øynene da, vanskelig.  

Gotisk tegning (fremgang)

I dag har vært en sånn hate seg selv dag hvor man rømmer inn i tegne og ringenes herre verdenen. Unngår alt man burde gjøre og bare drømmer, fordi man hater sitt virkelige jeg og liv for mye akkurat denne dagen til å klare å face det. Bare fortsetter å drømme om en tilværelse hvor du bare skaper akkurat det du har lyst til når du har lyst til det og ikke er nøtt til å leve opp til andres krav og forventninger. Det er en deilig boble å sveve rundt i helt til den sprekker og sjokket av å komme tilbake til den virkelige verden slår deg. Så du prøver desperat og deprisiv og blåse en ny boble som du kan sveve videre rundt i for en stund til. En mystisk liten boble hvor alt har et hint av lyserosa, mørkt, stjerner, alver, vodka, orker, mørke dype skoger, fossefall, huler, en deilig varm kopp te, kattepuser og alt annet vakkert du elsker. 

 

 

Gotisk tegning (begynnelse)

Hoho jeg har akkuratt beggynt på ny tegning!

Vi har så å si ikke noe tegning på design og håndverk noe som var støsrte skuffelsen i verden da jeg begynnte der. Men det hender at vi tegner i stilhistorie timene. Og da vi hadde om gotisk stil skulle vi tegne noe gotisk på slutten av timen enten vi tegna over på et av arka hun kom med, tegna et vindu et bue gang eller noe sånt. Selvsagt var jeg for lat den dagen til å gidde å gjøre noe serlig. Men tenkte å gjøre litt ekstra ut av oppgave uansett. Bare fordi jeg liker gotisk stil og har lyst til å tegne. 
Det her er jo bare så vidt starten, planen videre er jo å få inn en dame med pen sort kjole og parasoll eller et eller annet i bun. fortsette med røde roser nedover den ene siden, fullføre buegangen, monsteret skal holde en hodeskalle osv. Så hvis noen har noen gode idè'r, konstruktiv kritikk, tips/trisk et eller annet så rop det ut !  

Tegning - Martin Sweet (fremgang)

Noen som har lest bloggen min i evigheter å så at jeg hadde begynnt på en tegning av Martin Sweet? Om dere vill se original bilde jeg tegner etter osv så er det bare å trykke på tegninger i kategoriene under headeren for så vidt.

Har vell egentlig ikke fått tid til å tegne noe mer på den siden jeg begynnte, så jeg dør litt etter å gjøre mer på den! Men har kommet noe lengre da. Føler bare at munnen ble litt for lang men tor jeg vet hvordan jeg får retta opp i det, den er jo ikke ferdig en gang. Ser litt rart ut uten at hår og sånn har kommet på også da, så tenker å få på plass hår og hånda og jobbe litt bedre med lys og skygger og sånnt.

 

konstuktiv kritkk? Jeg trenger å lære, og siden vi ikke har tegning på design, hvor teit er vell ikke det? Men da får jeg i hvert fall spørre om råd andre steder og fortsette med selvlæring. 

Og husk å drikke nok vann, good for you. Må si at hello kitty flaska gjorde det enklere å drikke mer vann. Evig barnslig <3 Bilde ble over redigert og over drevent og over rosa, hadde verden kunnet sett ut sånn som jeg ville hadde den sett sånn ut, rosa galaxy. 

 - xxxx

Tegning; Martin Sweet

Jeg har begynnt å tegne Martin Sweet fra crashdiet. Han er så pen!! hahah så jeg føler press på at det blir bra, for hvis ikke er det slemt av meg, lol. Blir spennende å se om det blir ok !

Om det er noen der ute som er gode på tegning så hadde jeg blitt glad for litt tips, kritikk osv. Egentlig bare litt om tegning. For jeg har ikke hatt noe opp læring så jeg prøve på en måte bare å tegne det jeg ser. Så jeg vill bare lære er vell det jeg prøver å si. Største sjokk når vi ikke fikk tegning på desig og håndverk!  

 - xoxo 

Selvportrett - tegning

Selvportrett av meg selv, ehm jah det sier seg jo selv når det er et selvportrett da men.. Tegna det til en oppgave jeg fikk på skolen, så hadde ALDRI valgt det bildet ellers, men selvsagt skal vi jo ta sånne pene blitsebilder tidlig i første time til oppgava så ja, det blei som det ble. Skygger og sånn kom litt rart med på bildet men men : P 

 - xoxo

Eat shit

Jeg gleder meg litt til å starte på en oppgave vi har fått av skolen, vi skal vist lage et bære nett. Eneste som suger er det at vi kan ikke velge stoff så det er bare sånn teit stoff og vi må basere den på en tidligere oppgave som vi da skal trykke på baksiden (dere som er veldig vasteleser fikk kanskje med dere di ederkopp tegningene) de skal trykkes på baksia og jeg hater den trykk metoden. Men vi gjør det beste ut av det ! Så dette er det jeg har kommet opp med, kan jo bli ganske bra da, selv om jeg ikke helt kan gjøre som jeg vill: 


Nå er jo dette bare en veldig dårlig skisse, men hvis det blir bra nok til at jeg faktisk gidder å bruke den så kanskje jeg legger ut resultatet også. 

- xoxo 

sort enke, søt enke

Idag har de få pengene man har hatt gått med på minnekort og tusjer, ikke akkuratt det morsomaste å bruke penger på, men det var nødvendig. Så nå sitter jeg og skal jobbe litt på en oppgave vi har på skolen, det tro jeg må være det beste med å gå på design det er at det faktisk er litt gøy også. 

Så da har jeg lagt ut dyna på gulvet (så da blir nok mamma blid), laga meg litt te for det føler jeg at jeg kan drikke, og satt seg til rette med tegnesakene sine. Oppgaven går ut på at vi skulle ta et insekt og gjøre forskjellige ting med det, kontur tegning osv. Så da blei det jo sorte enke, veit ikke hvorfor engang fordi jeg har edderkop skrekk til tusen. Men det er et eller annet som er så utrolig pent og kvalmt med de på en gang.

Og siden humøret ikke helt har vært på topp i det siste så har jeg tenkt at siden jeg ikke skulle jobbe idag så var det på med pysj og musikk. Det er litt rart hvordan man kan gå ned 15 kg og fortsatt føle seg feitere enn noen sinne.. Mennesker er rare vesner.

 - xoxo

Lady in black

Såååe tegningen er ferdig, ble kind of inspirert av en blanding av valaen varda og sangen til Uriah heep, lady in black. Den sangen er såååå pen, det har vær en av favoritt sangene mine siden jeg var liten : ). 
 

memeeen nå skal jeg prøve å helle nedpå enda en shake, det smaker dritt og er dyrt da er det best at det funker ! 

- xoxo

 

Jag är inte en helg bloggare

Veeell, jeg tror vi bare kan slå fast at jeg ikke er noen helge blogger, fordi jeg lever ikke for bloggen, og hvis jeg har noe bedre å gjøre så sitter jeg ikke å blogger hele dagen.. Ikke for å være slem eller no men sånn serr, livet er viktigere, tror jeg. Men kansje jeg kommer med noen få bilder fra helga i neste innlegg eller no, kansje. Også skal jeg prøve å få til en sånn tengwar skirft som en leser spurte meg om jeg kunne gjøret, så nei jeg har ikke glemt det ! unnskyld at det har tatt sånn tid. oooch jag har starta på en ny tegning igjenn ! ^^, - xoxo 

If you hurt cats, I hurt you..

Har det gøy i timen med photoshop ^^, kjenner jeg liker litt å ha photoshop på skolen !syns ?

- xoxo

Medusa tegning

Da har jeg begynt på en ny tegning, den ser skikkelig enda mer crapy ut på bilde men men, gir vell en ide om hvordan den er også legger jeg ut bilde av den når den er ferdig (vis den blir ferdig) med et bedre camra (Cutie pie McQueen, (min elskede kamera)). 
- Maria Ducati 

Done

Daa er jeg ferdig med tegninga, syns ikke den ligna så veldig på Marilyn Monroe at det gjorde noe, men likte den egentlig litt forde ^^,

what' yah think ?

- xoxo Maria Ducati

Tegning - Marilyn Monroe

Siden det er år og dag siden sist gang jeg idet heletatt tegna en tegning så tenkte jeg at jeg like gjerne kunne tegne Marilyn Monre, den er ikke ferdig enda men her er varfall starten. Blir spennende å se om det bir noe av den: ooops, sidelengs å greier jo.. jaja latskapen min tilsier at jeg ikke orker å snue det

- xoxo Maria Ducati